Dziwne coś? O.o |
Autor | Wiadomość |
matiek Dołączył: 30 Lis 2008 Posty: 13 Skąd: Kraków | Wysłany: Sob 26 Wrz, 2009 Dziwne coś? O.o |
|
| Witam.. Chcialbym zasiegnac najpierw waszej opini dzis otoz bylem u swej dziewczyny i kiedy wrocilem podczas kapieli zauwazylem na swoim maly jakies dziwne cos O.o nie wiem co to moze byc ale kilka dni wczesnij tez to bylo tylko ze mniejsze wiec stwierdzilem ze to zwykle obdarcie... dzis jednak mi sie to nie podoba zbytnio ... wiec chcialem sie dowiedziec co to moze byc i czy sa jakies srodki na zleczenie tego bez recepty chcialem dodac ze niestety moja partnerka zlapala w ostatnich dniach najprawdopodobniej drozdzyniaka ? chyba tak to sie nazywa ale jest tylko ze mna i znikim innym wiec nie wiadomo o co chodzi...
moze i panikuje ale wole dmuchac na zimne ...
prosze o odpowiedz...
Foto : http://img178.yfrog.com/i/dsc01590g.jpg/
http://img17.yfrog.com/i/dsc01592sk.jpg/ | |
| |
 |
andrzejgadar Dołączył: 23 Sty 2009 Posty: 411 Skąd: SRC | Wysłany: Sob 26 Wrz, 2009 |
|
| Takie trochę mało wyraźne te zdjęcia więc niektórych rzeczy nie widać.
Zauważyłeś na pod napletkiem biały nalot? Odczuwasz pieczenie albo świąd tych plamek? Albo pieczenie podczas oddawania moczu? | _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | |
| |
 |
matiek Dołączył: 30 Lis 2008 Posty: 13 Skąd: Kraków | Wysłany: Sob 26 Wrz, 2009 |
|
| nie nie nie nic niepokojacego nie zauwazylem ... te plamki sa pod napletkiem na zoledziu ... szczypalo moze troszke ale to po myciu sie umydlem tam... a po gora 10 min przeszlo i nic nie odczowam ... sa moze jakies masci na to wg? na takie podraznienia jak to nie jest nic groznego? a co do bialego nalotu na zoledziu to nie mam go zbyt wiele bo myje sie codziennie ;p | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
andrzejgadar Dołączył: 23 Sty 2009 Posty: 411 Skąd: SRC | Wysłany: Sob 26 Wrz, 2009 |
|
| To w sumie nie wiadomo... Możesz spróbować przemywać Rivanolem i może smarować maścią cynkową bo na drożdżyce to nie wskazuje.
Może spowodowane jest to uczuleniem na mydło? Spróbuj kupić specjalny żel do higieny intymnej.
I jeśli w trakcie stosunku odczuwasz, że cię ociera, użyj lubrykantu
to chyba wszystkie moje pomysły na ten wieczór | _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | |
| |
 |
|