Jak rozpoznać |
Autor | Wiadomość |
lew966 Wiek: 34 Dołączył: 18 Mar 2009 Posty: 98 Skąd: Warszawa | Wysłany: Nie 13 Wrz, 2009 Jak rozpoznać |
|
| JAk poznać czy jakiś chłopak jest gejem czy nie? CZy widac to jakoś, czy jedyna metoda jest go zapytać? | |
| |
 |
Shnitzel Wiek: 37 Dołączył: 26 Lip 2009 Posty: 456 Skąd: Podstolica | Wysłany: Nie 13 Wrz, 2009 |
|
| Nie widać. geje to normalni ludzie nie do odróżnienia od Hetero.
niektórzy mówią ze po srebrnym sygnecie na 4 palcu - coś w to nie wierze. niektórzy chodzą z telefonem z bluetooth z nickiem, telefonem lub adresem email zaczynającym sie od symbolu &. Raz tylko trafiłem ale bezskutecznie.
taka naprawde to tylko zapytać - ale nawet g... ci od razu nie odpowie bo nie wie jakie masz zamiary wobec niego. | _________________ TereFere. | |
| |
 |
Barque Wiek: 41 Dołączył: 18 Cze 2009 Posty: 72 Skąd: Warszawa | Wysłany: Nie 13 Wrz, 2009 |
|
| Na ogól jest tak że g... geja potrafi rozpoznać po niuansach wyglądu czy zachowania, ale są to tak drobne szczegóły że dla osoby hetero praktycznie nie do rozpoznania. Poza tym takie wyczuwanie też jest zawodne. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Agares Wiek: 30 Dołączył: 26 Kwi 2009 Posty: 318 Skąd: Internet | Wysłany: Pon 14 Wrz, 2009 |
|
| Według mnie cięzko jest rozpoznać normalnego geja od heretyka.
Chociaż nie powiem , że zdarzają się geje którym swoim wyglądem przyciągają wzrok wszystkich, pokazując tym samem iż są .. kim są.
Obraz na różowo ubranego faceta, mówiącego przez nos i wymachującego rękoma, jest dla mnie przereklamowany, wyolbrzymiony etc.
Takich ludzi tak na prawdę ..prawie nie ma.
Niekiedy można wyłapać to po jakimś tam zachowaniu, wzroku jeśli na Ciebie patrzy.
Myśle, że najlepsza jest rozmowa, poznanie się i wtedy wiemy jak jest na pewno. | _________________ Tak, zmieniłem nick. | |
| |
 |
andrzejgadar Dołączył: 23 Sty 2009 Posty: 411 Skąd: SRC | Wysłany: Pon 14 Wrz, 2009 |
|
| ciote można poznać na pierwszy rzut oka ale geja już nie tak łatwo wyczaić.. | _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | |
| |
 |
Agares Wiek: 30 Dołączył: 26 Kwi 2009 Posty: 318 Skąd: Internet | Wysłany: Pon 14 Wrz, 2009 |
|
| No właśnie, .... a g... to całkiem co innego.
A niekiedy te dwa pojęcia odbierane są tak samo ;]. | _________________ Tak, zmieniłem nick. | |
| |
 |
Kamillo20 Dołączył: 08 Cze 2009 Posty: 104 Skąd: Polska | Wysłany: Pon 14 Wrz, 2009 |
|
| hehe no ciotę to nawet ślepy dostrzeze..a przynajmniej usłyszy..haha | _________________ Jak chcesz to zagadaj na GG:)
Pogadać zawsze można:D,
Może jakas znajomosc wirtualna? | |
| |
 |
Agares Wiek: 30 Dołączył: 26 Kwi 2009 Posty: 318 Skąd: Internet | Wysłany: Wto 15 Wrz, 2009 |
|
| No . | _________________ Tak, zmieniłem nick. | |
| |
 |
Luks 
Wiek: 41 Dołączył: 19 Maj 2009 Posty: 232 Skąd: WROCŁAW | Wysłany: Wto 15 Wrz, 2009 |
|
| jak rozpoznać skoro myślisz że jest jakiś sposób to powiedz mi czy ludzie patrząc na Ciebie myślą że jesteś gejem czasami nam sie możę wydawać że ktoś jest gejem , ale stu procent pewności sie nie ma , a pytać | |
| |
 |
Bruno Pelletier Dołączył: 18 Paź 2005 Posty: 723 | Wysłany: Pon 21 Wrz, 2009 |
|
| w moim przypadku, jak zapewne w wielu innych, ludzie, dowiadując się o mojej orientacji, są zdziwieni...
sam podobno posiadam tajemniczy gaydar, który działa jak... radar(?) | |
| |
 |
Agares Wiek: 30 Dołączył: 26 Kwi 2009 Posty: 318 Skąd: Internet | Wysłany: Sro 23 Wrz, 2009 |
|
| Dlaczego są zdziwieni? Bo nie przypominasz obrazka geja, wykształconego przez społeczeństwo? Bo z tego co widze, niestety tak to jest w tej Polsce, bynajmniej w moim środowisko g... zawsze znaczy .... ;s. | _________________ Tak, zmieniłem nick. | |
| |
 |
Bruno Pelletier Dołączył: 18 Paź 2005 Posty: 723 | Wysłany: Sro 23 Wrz, 2009 |
|
| Raulus napisał/a: | Bo nie przypominasz obrazka geja, wykształconego przez społeczeństwo? |
dokładnie tak! Ale to niestety wina tych "przegiętusów", którzy mają parcie na szkło i na siłe włażą nam do mieszkań przez ekran - patrz: Jacyków, Biedroń i im podobni... | |
| |
 |
Agares Wiek: 30 Dołączył: 26 Kwi 2009 Posty: 318 Skąd: Internet | Wysłany: Czw 24 Wrz, 2009 |
|
| Taak, telewizja w niekorzystny sposób lansuje homoseksualistów ;s | _________________ Tak, zmieniłem nick. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Shnitzel Wiek: 37 Dołączył: 26 Lip 2009 Posty: 456 Skąd: Podstolica | Wysłany: Czw 24 Wrz, 2009 |
|
| Żebyś wiedział... | _________________ TereFere. | |
| |
 |
Agares Wiek: 30 Dołączył: 26 Kwi 2009 Posty: 318 Skąd: Internet | Wysłany: Czw 24 Wrz, 2009 |
|
| A potem każdy (może nie Ci, którzy choć troche mają poukładane w głowie) myślą, że tak się zachowują i wyglądają wszyscy geje. | _________________ Tak, zmieniłem nick. | |
| |
 |
|