fajne :P |
Autor | Wiadomość |
paulinka Wiek: 36 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Sro 28 Mar, 2007 fajne :P |
|
| takie fajne
już niestety nie widac ale to było super na tym zdjeciu w czjniku odbijał sie goły facet na golasa robił fotke i było go widac ale on nie zauważył ale teraz zamazany jest a czajniczek miał już wartosc 100tys ostry brechcik był | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | | |
| |
 |
Eston Dołączył: 21 Mar 2007 Posty: 5 Skąd: Krakow | Wysłany: Sob 07 Kwi, 2007 |
|
| no no no ladny brzuszek ..cialko pieerwsza klasa mmm..10 na 10 | |
| |
 |
paulinka Wiek: 36 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Sob 07 Kwi, 2007 |
|
| dziekuje | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Thomas88 
Wiek: 36 Dołączył: 15 Lut 2007 Posty: 21 Skąd: Hollywod | Wysłany: Pon 09 Kwi, 2007 |
|
| a zapisał sobie ktoś ta fotke na kompie ? tą pierwotną ? bo jestem ciekawy | |
| |
 |
bjorkowa 
Wiek: 41 Dołączyła: 09 Wrz 2009 Posty: 15 Skąd: Gdynia | Wysłany: Nie 13 Wrz, 2009 |
|
| szkoda ze tego nie widac. pewnie chodzilo o allegro...
kiedys gdzies na jakiesj stronce widzialam fotke z takich "wpadek"
czesto ludzie robia fotki kladac cos na ziemi i stojac nad tym... no i koles zrobil taka fotke... tyle ze w kadrze znalalz sie czubek jego chu**:P
[ Dodano: Nie 13 Wrz, 2009 ]
szkoda ze niewiem gdzie ta fotke widzialam:/ | |
| |
 |
Agares Wiek: 30 Dołączył: 26 Kwi 2009 Posty: 318 Skąd: Internet | Wysłany: Pon 14 Wrz, 2009 |
|
| A ja widziałem tą fotke, bodajże na demotywatorach .
Czajnik z GWIZDKIEM.
Rzeczywiśćie goły koleś odbił się w całym czajniku, i takie coś poszło na allegro. | _________________ Tak, zmieniłem nick. | |
| |
 |
|