| broda |
| Autor | Wiadomość |
lew966 Wiek: 34 Dołączył: 18 Mar 2009 Posty: 98 Skąd: Warszawa | Wysłany: Nie 13 Wrz, 2009 broda |
|
| Lubicie brody? Dlaczego? Zapuszczacie? Jakie?
Kiedy pierwszy raz sie goliliście? | |
| |
 |
Shnitzel Wiek: 38 Dołączył: 26 Lip 2009 Posty: 456 Skąd: Podstolica | Wysłany: Nie 13 Wrz, 2009 |
|
| Pierwszy raz jak miałem 14 lat.
Nienawidzę zarostu ani bród ani wąsów... gole jak tylko mogę ale nei mogę za często bo ma gruby zarost i byłbym poharatany dlatego golę sie co kilka dni razem z penisem pi pachami. | _________________ TereFere. | |
| |
 |
lew966 Wiek: 34 Dołączył: 18 Mar 2009 Posty: 98 Skąd: Warszawa | Wysłany: Nie 13 Wrz, 2009 |
|
| | ja sie nigdy nie goliłem, uwielbiam brode | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
Shnitzel Wiek: 38 Dołączył: 26 Lip 2009 Posty: 456 Skąd: Podstolica | Wysłany: Nie 13 Wrz, 2009 |
|
| | Ja mam obsesje skubania jej tak mnie denerwuje jak juz mam 3mm. | _________________ TereFere. | |
| |
 |
lew966 Wiek: 34 Dołączył: 18 Mar 2009 Posty: 98 Skąd: Warszawa | Wysłany: Nie 13 Wrz, 2009 |
|
| | ja nie wiem jak mężczyzna może żyć bez brody | |
| |
 |
|
| | może żyć bardzo wygodnie nic nie zostaje na twarzy, skóra si enie poci, nie drapie, nie zbiera brudu:) śmieszy mnie natomiast młodzieńczy was - wygląda to żałośnie i bardzo niedojrzale. | _________________ TereFere. | |
| |
 |
|
| | Shnitzel napisał/a: | | może żyć bardzo wygodnie nic nie zostaje na twarzy, skóra si enie poci, nie drapie, nie zbiera brudu:) śmieszy mnie natomiast młodzieńczy was - wygląda to żałośnie i bardzo niedojrzale. |
Niektórzy faktycznie nie umieją zadbać o młodzinczy was, ale najczęscie wyglada super. pozatym lepszy rydz niż nic | |
| |
 |
|
| | Cytat: | | Niektórzy faktycznie nie umieją zadbać o młodzieńczy was |
ZADBAĆ? O co chcesz dbać? te włosy sa tak cienkie i tak pozbawione ukształtowania że nie da sei z nimi nic zrobić. To sa śmieciowe włosy i wyglądają obleśnej im dłuższe - a to wynika z tego ze w naszej kulturze młodzieńcze wąsy sa oznaka nieporadności życiowej - że ktoś nie zgoi to znaczy że nie umie zadbać o swój wizerunek, higienę i nie wie do czego służy maszynka. Dlatego mi zawsze wszyscy z młodzieńczym wąsem kojarzą sie z ludźmi z dalekiej prowincji z analfabetyzmem i brakiem kultury i higieny. | _________________ TereFere. | |
| |
 |
|
| | mam zupełnie inne odczucia, młodzieńczy wąs jest super! Choć czym starszy tym lepszy | |
| |
 |
Malachi Wiek: 34 Dołączył: 14 Lip 2011 Posty: 71 Skąd: Zielona Góra | Wysłany: Sob 16 Lip, 2011 |
|
| O jej młodzieńczy wąsik jest okropny, pamiętam jak od razu zgoliłem. To wygląda strasznie jak się to widzi ;D Najbardziej lubię 3dniowy zarost | _________________ "Jeśli się chce, by mężczyzna czy chłopiec pożądał danej rzeczy, należy ją jedynie uczynić trudno osiągalną" | |
| |
 |
GordonGekko Dołączył: 13 Mar 2011 Posty: 422 Skąd: z nikąd | Wysłany: Pon 18 Lip, 2011 |
|
| Ja lubię być ogolony, czasem jak mi się nie chce lub jestem chory to się nie golę | |
| |
 |
legolas1 
Wiek: 42 Dołączył: 30 Mar 2010 Posty: 768 Skąd: Kraków | Wysłany: Pon 18 Lip, 2011 |
|
| | ja również lubię być ogolony ewentualnie taki dwudniowy zarost. jednak zdecydowanie nie lubię się golić. przy wszystkich próbach zapuszczenia dłuższego zarostu wymiękałem po tygodniu. wtedy zaczynało mnie swędzieć i drapać i zawsze kończyło się to natychmiastowym ogoleniem. | _________________ ultima consolatio corporis humani | |
| |
 |
lucash759 Wiek: 28 Dołączył: 04 Lip 2011 Posty: 15 Skąd: woj. lubelskie | Wysłany: Wto 19 Lip, 2011 |
|
| Shnitzel, a nie masz podrażnionej skóry pod pachami i wkoło penisa jak tak golisz co kilka dni? Bo jak ja goliłem to później ze 3 dni bolało | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
Pablo91 Wiek: 34 Dołączył: 23 Lip 2011 Posty: 6 Skąd: PL ŚL | Wysłany: Sob 23 Lip, 2011 |
|
| | Malachi napisał/a: | O jej młodzieńczy wąsik jest okropny, pamiętam jak od razu zgoliłem. To wygląda strasznie jak się to widzi ;D Najbardziej lubię 3dniowy zarost |
przesada co w tym okropnego przecież to normalne u faceta i chyba każdy chłopak czuje się lepiej jak mu się zarost pojawia. Trzeba tylko dbać o niego. Zgadzam się z Tobą, że 3 dniowy zarost jest najfajnieszy ale to dopiero jak jest dobrze rozwinięty. | |
| |
 |
Malachi Wiek: 34 Dołączył: 14 Lip 2011 Posty: 71 Skąd: Zielona Góra | Wysłany: Sob 23 Lip, 2011 |
|
| | Dla mnie jest to okropne, bo wygląda to śmiesznie. Najlepiej od razu zgolić i pozwolić na rozwinięcie się silniejszego zarostu - bardziej męskiego i lepiej wyglądającego. To moje zdanie. | _________________ "Jeśli się chce, by mężczyzna czy chłopiec pożądał danej rzeczy, należy ją jedynie uczynić trudno osiągalną" | |
| |
 |
| |