Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Skarpetki
Autor Wiadomość
mati0393 

Wysłany: Nie 19 Lip, 2009   

ja nosze tylko biale dlugie skarpetki

gizmonts 

Wysłany: Czw 23 Lip, 2009   

...

Kamillo20 

Wysłany: Czw 23 Lip, 2009   

ja mam tylko białe i 2-3 pary czarnych..inne kolory odpadaja.

penis.com.pl
andropenis
Barque 

Wysłany: Nie 26 Lip, 2009   

Ja nosze takie by pasowały. W przypadku długich spodni białe zakładam tylko do jeansów, dresów natomiast nie mam w zwyczaju nosić. Zależy tez od butów, wszystko musi jakoś wyglądać.
Natomiast w lato najczęściej noszę białe sportowe skarpetki, do krótkich spodenek i sportowych butów oczywiście wyłącznie stopki. Moim zdaniem nieestetycznie wyglądają długie skarpety podciągnięte do połowy łydki, poza tym osobiście w lato zwyczajnie mnie cisną, i lepiej się czuje w stopkach które nie mają ściągacza. A kolor stopek zależnie od koloru butów - do jasnych białe, bo ciemnych czarne.
No chyba że są upały to wtedy podobnie jak BASF nosze sandałki, oczywiście bez skarpet.

Poza tym od już kilku lat preferuje nawet w lato skarpetki te grubsze frotte, gdyż po prosu wbrew temu co się może z pozoru wydawać, są lepsze, gdyż pochłaniają pot, i dzięki temu nie ma efektu zapoconych stóp, który występuje gdy nosimy te cienkie.
Dlatego używam stopek Pumy, bo są bardzo fajnie zrobione - z wierzchu są cienkie, natomiast cześć spodnia jest zrobiona z miękkiego frotte.

Aha - na koniec co by uniknąć dostawania maili od różnych osób lubiących klimaty sox i sneak - "niestety" do takich się nie zaliczam, nosze takie skarpetki ze względów praktycznych i estetycznych, tak więc nie wącham, nie spuszczam się w nie, i nie są dla mnie specjalnym bodźcem seksualnym. 8)

Shnitzel 

Wysłany: Nie 26 Lip, 2009   

Tylko stopki. Jest to podyktowane sytuacja rodzinna, bo jako ze ja i ojciec mieliśmy ten sam rozmiar skarpet to nie ważne czy kupiłem sobie za 2 zł czy za 8 zł - lądowały na jego nogach i były tak samo niszczone (skarpety robocze). Wkurzyłem sie i zainteresowałem sie tematem męskich stopek które wyglądają nawet dość interesująco. Tylko takie skarpetki juz mam i na cały rok, w 3 kolorach, biały, czarny i szary - szary to jak potrzebuje czegoś pośredniego miedzy butami a spodniami ale najczęściej białe.
tak jak Barque skarpetki maja dla mnie charakter wyłacznie użytkowy.

lew966 

Wysłany: Nie 13 Wrz, 2009   

Shnitzel napisał/a:
Tylko stopki. Jest to podyktowane sytuacja rodzinna, bo jako ze ja i ojciec mieliśmy ten sam rozmiar skarpet to nie ważne czy kupiłem sobie za 2 zł czy za 8 zł - lądowały na jego nogach i były tak samo niszczone (skarpety robocze). Wkurzyłem sie i zainteresowałem sie tematem męskich stopek które wyglądają nawet dość interesująco. Tylko takie skarpetki juz mam i na cały rok, w 3 kolorach, biały, czarny i szary - szary to jak potrzebuje czegoś pośredniego miedzy butami a spodniami ale najczęściej białe.
tak jak Barque skarpetki maja dla mnie charakter wyłacznie użytkowy.

Stopki na cały rok? Nie żeby coś, ale do długich spodki to dla mnie okropnie wygladają.

Ja nosze czarne lub szare skarpety, ewentualnie jakiż beż, zieleń. Białych nie nawidze (u mężczyzn, u kobiet nie lubie za to czarnych). Do długich spodni obowiązkowo długie skarpety. Stopki pozwalam sobie założyć tylko do krótkich spodni, choć czasem zakładam też długie i sobie opuszczam

Shnitzel 

lew966 napisał/a:
Stopki na cały rok?

Oczywiście.
lew966 napisał/a:
do długich spodki to dla mnie okropnie wygladają.

Prawie ich nie widać.

Ja właśnie kiedyś chodziłem we wszystkich inne niż białe - teraz chodzę tylko w białych.

lew966 

Shnitzel napisał/a:

lew966 napisał/a:
do długich spodki to dla mnie okropnie wygladają.

Prawie ich nie widać.

Wystarczy że usiądziesz i juz widac

Shnitzel 

niewiele mi widać nawet jak usiądę, najwiecej widać jak położę sobie nogę tak że opieram kostkę o na udzie. Ale tak czy owak stopki mi służą za wkładki do butów by nie niszczyć butów.

lew966 

aha

Agares 

Wysłany: Pon 14 Wrz, 2009   

Ja zazwyczaj noszę stopki.

Aczkolwiek do długich spodni lub w zimie, to już normalne ;d.

Bruno Pelletier

Wysłany: Wto 15 Wrz, 2009   

tylko i wyłącznie białe :)

Agares 

Białe fajne są, ale niestety szybko się brudzą ;d.

penis.com.pl
viamax
Shnitzel 

Od tego sa pralki i mocne środki piorące by prac :)

Agares 

Taaak , ale chodzi mi o to, że nawet gdy ubiore białe skarpetki, przejde się troche po domu w nich (mam dziwny nawyk, iż nie chce mi się wkładać pantofli :D ) i już są zabrudzenia.

Ale to nie ważne w sumie ;) .

Odpowiedz do tematu