| Owłosienie |
| Autor | Wiadomość |
lew966 Wiek: 34 Dołączył: 18 Mar 2009 Posty: 98 Skąd: Warszawa | Wysłany: Nie 13 Wrz, 2009 Owłosienie |
|
| | Jak zwiększyć owłosienie swojego ciała? | |
| |
 |
Agares Wiek: 30 Dołączył: 26 Kwi 2009 Posty: 318 Skąd: Internet | Wysłany: Nie 13 Wrz, 2009 |
|
| Hm, tak na wstępie, po co?:) Myśle, że duże owłosienie ciała później sprawia troszke kłopotów.
A co do pytania, gdzieś kiedyś słyszałem, że zależy to od testosteronu, i że im więcej się pocimy, tym włosy bardziej rosną, ale chyba to jest głupota . | _________________ Tak, zmieniłem nick. | |
| |
 |
andrzejgadar Dołączył: 23 Sty 2009 Posty: 411 Skąd: SRC | Wysłany: Nie 13 Wrz, 2009 |
|
| | kupić perukę. albo iść do fryzjera, poprosić o ścięte włosy następnie posmarować się klejem i równomiernie posypać włosami. | _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
Shnitzel Wiek: 38 Dołączył: 26 Lip 2009 Posty: 456 Skąd: Podstolica | Wysłany: Nie 13 Wrz, 2009 |
|
| | Pomyśl ze aktualne twoje owłosienie jest adekwatne do stanu twojego organizmu. chcesz mieć więcej włosów - jedz testosteron - ale nawali ci owłosienie w innych miejscach (min na głowie), rozwalisz sobie gospodarkę hormonalna i będziesz wglądał starzej. Tylko po to by mieć więcej futra które nie ma znaczenia ewolucyjnego. | _________________ TereFere. | |
| |
 |
Agares Wiek: 30 Dołączył: 26 Kwi 2009 Posty: 318 Skąd: Internet | Wysłany: Nie 13 Wrz, 2009 |
|
| Dokładnie, i po co to?
Według mnie nie ma sensu tak "cudować" , uszanujmy siebie takiego, jakim zostaliśmy stworzeni przez matkę nature . | _________________ Tak, zmieniłem nick. | |
| |
 |
lew966 Wiek: 34 Dołączył: 18 Mar 2009 Posty: 98 Skąd: Warszawa | Wysłany: Nie 13 Wrz, 2009 |
|
| | Ja lubie owłosienie, wiec chciałbym miec go jak najwiecej. Rozumiem, że musze uszanować moje ciało takim jakim jest. Dlatego nie chce jakoś bardzo i nie wiadomo jak w nie ingerować. Nie chce też jeść testosteronu etc. Ale może jest jakiś delikatny środek by nawet tylko troszeczke zwiększyć owłosienie. | |
| |
 |
Shnitzel Wiek: 38 Dołączył: 26 Lip 2009 Posty: 456 Skąd: Podstolica | Wysłany: Nie 13 Wrz, 2009 |
|
| | Testosteron jest jedynym wiec nie masz własciwie wyjścia. | _________________ TereFere. | |
| |
 |
lew966 Wiek: 34 Dołączył: 18 Mar 2009 Posty: 98 Skąd: Warszawa | Wysłany: Nie 13 Wrz, 2009 |
|
| | naprawde nie ma nic o prócz homnonów?, jakieś płyny, szampony? | |
| |
 |
|
| | Będą działać powierzchniowo tak długo jak będziesz stosował, przerwiesz raz i wszystkie włosy się rozsypią. Naprawdę nie warto prosić o owłosienie którego nasz organizm nie chce pordukowac z różnych względów. | _________________ TereFere. | |
| |
 |
| |