| Dyskopatia |
| Autor | Wiadomość |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Sob 12 Wrz, 2009 Dyskopatia |
|
| | Witam. Nie wiem gdzie to uiścić więc zrobie to tu bo wielu ludzi tu zagląda i może ktoś ma podobny problem i będzie umiał pomóc.Od jakiegoś czasu boli mnie kręgosłup w odc dolnym krzyżowym zrobiłem kilka badań i okazało się że mam dyskopatię po zdj rtg cytuję "w odc L-S nieduże skrzywienie w lewo. Zwężenie przestrzeni międzytrzonowej L5-S1 zwłaszcza w części tylnej" i tu mam kilka pytań czy to jest groźne? czy mogę z tym ćwiczyć na siłowni? trochę o tym czytałem i nie wygląda to zbyt obiecująco. Bardzo proszę o jakąś pomoc poradę jak z tym teraz żyć | _________________ Ani smutku ani łez moje życie jest the best | |
| |
 |
Boss Wiek: 34 Dołączył: 15 Maj 2009 Posty: 230 Skąd: net | Wysłany: Sob 12 Wrz, 2009 |
|
| | A może lepiej iść do lekarza co;>? | |
| |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Sob 12 Wrz, 2009 odp |
|
| | byłem ale wiesz jak to w PL jest bez $ nic Ci nie powiedzą i nie pomogą, no i co oni mogą wiedzieć skoro tego nie mieli | _________________ Ani smutku ani łez moje życie jest the best | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
exhibi37 Dołączył: 15 Kwi 2009 Posty: 35 Skąd: z Nienacka | Wysłany: Nie 13 Wrz, 2009 |
|
| | Strikerx napisał/a: | | byłem ale wiesz jak to w PL jest bez $ nic Ci nie powiedzą i nie pomogą |
Pierdu, pierdu..
Jakoś od 15 lat mam dyskopatię, chodzę dość regularnie do ortopedy, rehabilitanta i na przepisane ćwiczenia, i jeszcze złamanego grosza z tego tytułu nie płaciłem.
Idz po prostu do konowała, bo leczenie sie na forach netowych może się kiepsko skończyć. A zreszta, to Twój kręgosłup, więc rób jak chcesz. | |
| |
 |
| |