| >>>...jak Bierzecie przysznic...<<< |
| Autor | Wiadomość |
harold mckee 
Wiek: 37 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Pią 22 Gru, 2006 |
|
| by mi jezyka nie starczylo ... a zuchwa i te inne od buzi co sa wiesz .. to normalnie wysiadka hehe | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Pią 22 Gru, 2006 odp |
|
| No pewnie by Cie obległy to koniec | _________________ Ani smutku ani łez moje życie jest the best | |
| |
 |
Bruno Pelletier Dołączył: 18 Paź 2005 Posty: 723 | Wysłany: Nie 24 Gru, 2006 |
|
| Primo - nie wiem dlaczego martwicie się o to, że ktoś z rodziny wejdzie Wam do łazienki... Przecież to są podstawy kultury i dobrego wychowania, że nawet jeśli jest koniecznośc wejścia komuś do łazienki podczas jego kąpieli, to się PUKA...
Secundo - ja kąpię się zazwyczaj na kolanach | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
harold mckee 
Wiek: 37 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Nie 24 Gru, 2006 |
|
| mozesz rozwinac i wyjasnic ... secundo ? hehehehe | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
Bruno Pelletier Dołączył: 18 Paź 2005 Posty: 723 | Wysłany: Nie 24 Gru, 2006 |
|
| kiedy biorę prysznic z moim chłopakiem zawsze klękam przed nim - uwielbiam patrzeć jak woda spływa po Jego wspaniale wyrzexbionym ciele No i przy tym ssać go | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 37 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Nie 24 Gru, 2006 |
|
| | yhymmmm | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
kocurek 
Dołączył: 12 Lut 2006 Posty: 240 Skąd: śląsk | Wysłany: Nie 24 Gru, 2006 |
|
| | Bruno Pelletier napisał/a: | kiedy biorę prysznic z moim chłopakiem zawsze klękam przed nim - uwielbiam patrzeć jak woda spływa po Jego wspaniale wyrzexbionym ciele No i przy tym ssać go |
bruno nic dodac nic ujac jedynie siasc i zaczac marzyc ;] | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Sob 31 Mar, 2007 |
|
| ten temat brzmi tak jak czy wyhodzicie na dwor ubrani czy nadzy no oczywiscie ze ubrani a pod prysznic oczywiescie ze nago w ogole czesto chodze po domu nago jak nikogo nie ma jak pisze tego posta to wlasnie siedze nago przed kompem wiec nawet nie czaje czemu pod prysznicem mialbym byc ubrany | |
| |
 |
Shnitzel Wiek: 38 Dołączył: 26 Lip 2009 Posty: 456 Skąd: Podstolica | Wysłany: Nie 26 Lip, 2009 |
|
| NAGO, co to za pomysł by sie kapac w slipach albo kąpielówkach? Gdziekolwiek, ja rozumie kąpielówki w naturalnych zbiornikach wodnych by sobie delikatnego sprzetu łatwo nie uszkodzić ale w innych miejscach? to podstawy higieny dokładnie sie umyć.
Jak miałem remont w łazience że nie było w ogóle drzwi to wszyscy sie kapali i problemu niebyło. A jak komos przeszkadza czyjaś nagość? no cóz, to jego problem. | _________________ TereFere. | |
| |
 |
bjorkowa 
Wiek: 41 Dołączyła: 09 Wrz 2009 Posty: 15 Skąd: Gdynia | Wysłany: Sro 09 Wrz, 2009 |
|
| | chlopak84 napisał/a: | | Jasne, ze kapie sie nago. Nigdy nawet nie przyszloby mi do glowy zeby robic do w slipach. A nawet jesli ktos by wszedl, to co sie takiego stanie? Ojciec ma to samo, brat i tak i tak juz widzial mnie nago, ja jego zreszta tez, a gdyby mama mnie zobaczyla nago to tez by nie zrobila z tego sensacji. Wiec nie widze problemu |
no mam napewno by sesnacji nie zrobila, prawopodobnie jak i ojciec to oni pierwsi wiedzieli cie nago...i dluuugo dluuugo ogladali cie nago zmieniajac np pieluszki:P | |
| |
 |
Franki88 Dołączył: 10 Sie 2009 Posty: 12 Skąd: Kraków | Wysłany: Sro 09 Wrz, 2009 |
|
| nawet nie podejżewałem że można wpaść na pomysł by brać prysznic w domu w slipach | |
| |
 |
Agares Wiek: 30 Dołączył: 26 Kwi 2009 Posty: 318 Skąd: Internet | Wysłany: Czw 10 Wrz, 2009 |
|
| Prysznic w slipach?
A po co? W końcu to dom ; ).
Biorę ofc nago. | _________________ Tak, zmieniłem nick. | |
| |
 |
xselix Dołączył: 11 Kwi 2009 Posty: 68 Skąd: Warszawa | Wysłany: Czw 10 Wrz, 2009 |
|
| jak można w bieliźnie się kąpać!!! czasem trzeba dać trochę ulgi ptaszkowi | _________________ Piszcie do mnie do wiadomości prywatnych. Na wszystkie pytania chętnie odpowiem i z każdym porozmawiam | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
Agares Wiek: 30 Dołączył: 26 Kwi 2009 Posty: 318 Skąd: Internet | Wysłany: Czw 10 Wrz, 2009 |
|
| No dokładnie . | _________________ Tak, zmieniłem nick. | |
| |
 |
lew966 Wiek: 34 Dołączył: 18 Mar 2009 Posty: 98 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pią 11 Wrz, 2009 |
|
| | oczywiście że nago. jak przeczytałem temat, to myślałem że chodzi o sposób mycia, np: czy myje się gabka, ile razy myję głowe, rak czesto, czy sikam podczas prysznicu etc. | |
| |
 |
| |