jak Wam dogodzic ?? |
Autor | Wiadomość |
caras 
Wiek: 37 Dołączył: 11 Sty 2007 Posty: 65 Skąd: Toruń | Wysłany: Nie 04 Mar, 2007 jak Wam dogodzic ?? |
|
| chce stworzyć mały poradnik.
"Jak w pełni dogodzić dziewczyna"
mam nadzieje ze Panie z forum dołączą sie do tematu .. i napiszą co je podnieca itp .. | _________________ Liczy sie jakość a nie moc | |
| |
 |
paulinka Wiek: 36 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Nie 04 Mar, 2007 |
|
| ja uwielbiam całowanie w szyjke to po prostu wprowadza mnie w inny swiat
wbijanie sie wargami w szyje mocno i namietnie przy okazji wiercac jezyczkiem pozatym oczywiscie standardowo minetkja i pieszczenie piersi ogulnie lubie gdy jakby to ujac partner mnie maca dotyka wszedzie czułym punktem dla mnie jest duł brzucha-boczki nad biodrami
jeżeli chodzi o sex to zależy od nastroju chumoru i warunków ogolnie lubie różnorodnie zmiany pozycji zmiany mniejsc jakies dodatki pierdoły żeby sie nie nudziło (jeżelki chodzi o zwiazek bo jeżeli chodzi o przygodny numerek nigdy nie przywiazywalam do tego uwagi)
zapomnialabym że uwioelbiam sie calowac nieraz szybko nieraz wolno to też zależy ogólnie to kobieta zmienna jest wiec trudnio mi sie okreslic :P:P | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
nowaNova Dołączyła: 18 Lut 2007 Posty: 28 Skąd: niedaleeko | Wysłany: Nie 04 Mar, 2007 |
|
| tak jak koleżanka całowanie w szyje, cudowna sprawa, i oczywiscie minetka, ogolnie pieszczenie piersi i myszki, no i dobry długi sex | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
PinkRose Dołączyła: 24 Sty 2008 Posty: 52 Skąd: buch | Wysłany: Nie 03 Lut, 2008 |
|
| Czułość podczas seksu!
Co z tego że doprowadzisz ją do orgazmu jak jej w trakcie, przed czy po nie powiesz "kocham Cię" ? Wtedy to dopiero będzie cała twoja i chętna do wszystkiego!
Prócz tego o czym mówią dziewczyny - głaskanie po włosach, trzymanie za rękę. Nie, nie tylko w miejscach publicznych i w sytuacjach, gdy jesteście ubrani. Również w łóżku.
I obowiązkowo - spanie tylko w czułych, przytulanych pozycjach
A, i zapytać kobietę co lubi - odwdzięczy się za zainteresowanie | |
| |
 |
paszczaktychy Wiek: 34 Dołączył: 01 Sty 2008 Posty: 32 Skąd: Tychy | Wysłany: Nie 03 Lut, 2008 |
|
| Delete | |
| |
 |
macromiz [Usunięty] | Wysłany: Sro 30 Lip, 2008 |
|
| No i co caros? Za mało info czy jak? : ) mogę dodać jeszcze że miłym doznaniem jest przytulić się po sexie do dziewczyny, a nie odwrócić dupę na drugą stronę i cisnąć komara. | |
| |
 |
adanos 
Dołączył: 29 Sty 2008 Posty: 40 Skąd: USA | Wysłany: Pon 04 Sie, 2008 |
|
| macromiz napisał/a: | przytulić się po sexie do dziewczyny, a nie odwrócić dupę na drugą stronę i cisnąć komara. |
Hehe... dobre. | |
| |
 |
macromiz [Usunięty] | Wysłany: Pon 04 Sie, 2008 |
|
| Taka prawda : ) | |
| |
 |
bjorkowa 
Wiek: 41 Dołączyła: 09 Wrz 2009 Posty: 15 Skąd: Gdynia | Wysłany: Sro 09 Wrz, 2009 |
|
| ja uwielbiam gdy leze na brzuchu a moj narzeczony lezy na mnie..delikatnie caluje mnie w szyje... a miedzy posladkami rosnie..... i jak go tak wsuwa zanim jeszcze zaczniemy sie kocham..ten moment jest najlepszy...
no i oczywiscie uwielbiam jak slysze jego oddech gdy sie kochamy, albo jak dochodzi i wydaje z siebei taki niby jek niby glosny wydech prosto w moje uszko:P:P
tak moze dziwna jestem:)
[ Dodano: Sro 09 Wrz, 2009 ]
no a pro po tego komarownaia zaraz po...
uwielbiam w moim mezczyznie to ze jak on dojdzie to nei zansie puki mi dobrze nei zrobi.. a jak ja jzu dojde wtedy mnie mocno przytula i czule glaszcze | |
| |
 |
|