depilacja |
Autor | Wiadomość |
dupacz Dołączył: 09 Gru 2008 Posty: 37 Skąd: penisolandi | Wysłany: Wto 08 Wrz, 2009 depilacja |
|
| mam problem z depilacja okolic intymnych pierwszy raz jak sie golilem nie mialem o tym zielonego pojecia ogolilem sie jednorazowa maszynka gileta najpierw z wlosem pozniej pod wlos uzywalem pianki do golenia brody dla mezczyzn pamietam tylko tyle ze pozniej nie moglem znalesc nie podraznionego miejsca. przyszedl czas na druga depilacje przeczytalem gdzies ze nie wolno sie golic pod wlos wiec nawet nie probowalem ale mialem taki problem ze jednorazowa maszynka lapala tylko pojedyncze wloski i zeby sie dobrze ogolic to musialem to robic ze 2 godziny na nastepny dzien wloski odrastaly a tych juz nie moglem zgolic pod wlos i tak robie do dzisiaj
juz nie wiem co mam robic poradzcie cos szukalem czegos na google ale tam znalazlem informacje w stylu krem do golenia jedno razowa maszynka i cheja niestety nie pomoglo mi to zbytnio | |
| |
 |
Shnitzel Wiek: 38 Dołączył: 26 Lip 2009 Posty: 456 Skąd: Podstolica | Wysłany: Wto 08 Wrz, 2009 |
|
| 1. UMYJ MIEJSCE PRZED GOLENIEM PORZĄDNYM MYDŁEM - najlepiej bez żadnych dodatków czy nawilżaczy.
2. Nałóż dużo pianki/żelu do golenia i odczekaj chwile - daj piance zmiękczyć włosy.
3. gól tak by nie trzeba było dwa razy w tym samym miejscu przeciągać maszynką.
4. Ja płaskie powierzchnie golę z włosem a potem lekko poprawiam pod włos ale jak już ma sie krótkie włosy tam to można golić tylko pod włos (jak ktos nie umie to niech sie nie goli w ogóle bo golenie z włosem to żadne golenie i zostawia efekt jeża) | _________________ TereFere. | |
| |
 |
dupacz Dołączył: 09 Gru 2008 Posty: 37 Skąd: penisolandi | Wysłany: Wto 08 Wrz, 2009 |
|
| zrobilem jak piszesz ogolilem sie pod wlos juz czuje ze jutro bede tego zalowal | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
andrzejgadar Dołączył: 23 Sty 2009 Posty: 411 Skąd: SRC | Wysłany: Wto 08 Wrz, 2009 |
|
| kremem do depilacji miejsc intymnych spróbuj. | _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | |
| |
 |
zionhiggins Wiek: 37 Dołączył: 05 Sty 2009 Posty: 4 Skąd: Szczecin | Wysłany: Sro 09 Wrz, 2009 |
|
| Jeśli masz problem z goleniem pod włos, to próbuj pod kątem. | |
| |
 |
dupacz Dołączył: 09 Gru 2008 Posty: 37 Skąd: penisolandi | Wysłany: Sro 09 Wrz, 2009 |
|
| sprobuje jak sie zagoje | |
| |
 |
Hubertttus Dołączył: 01 Cze 2007 Posty: 404 Skąd: mazowsze | Wysłany: Sro 09 Wrz, 2009 |
|
| dupacz napisał/a: | sprobuje jak sie zagoje |
Pozacinałeś się? | |
| |
 |
Nox2 
Wiek: 42 Dołączył: 02 Lut 2007 Posty: 68 Skąd: z piekła rodem | Wysłany: Sro 09 Wrz, 2009 |
|
| Ja ostatnio ogolilem sie po dluzszym czasie i zaraz po ogoleniu wygladalo super. Nastepnego dnia juz zaczely sie robicz cerwone podraznione punkty i wloski zaczely powoli odrastac. Po 2 dniach postanowilem pojsc na calosc i zrobic to hardcorowo i wyrywalem wlosek po wlosku pienceta. Troche bolesne ale juz nastepnego nia wszystko ladnie sie zagoilo zadnych podraznien i nie widac zadnych wloskow przez nastepne kilka dni. Jedyna 2 minusy tego typu depilacji to czas bo zajelo to kilka godzien, ból w plecach bo jednak troche siedzisz zgięty no i ból bo im mniejszy wlosek tym bardziej boli.
Pozdro | |
| |
 |
Shnitzel Wiek: 38 Dołączył: 26 Lip 2009 Posty: 456 Skąd: Podstolica | Wysłany: Czw 10 Wrz, 2009 |
|
| I na ile ci to pensetowaie dało odpowiedni efekt?
Wyrywałeś tez włoski na miękkiej skórze penisa? | _________________ TereFere. | |
| |
 |
Nox2 
Wiek: 42 Dołączył: 02 Lut 2007 Posty: 68 Skąd: z piekła rodem | Wysłany: Czw 10 Wrz, 2009 |
|
| Wyrwalem wszystkie jakie byly równiez na "worku" Efekt jest super bo juz 4 dzien z kolei ani wloska nie widac. | |
| |
 |
Shnitzel Wiek: 38 Dołączył: 26 Lip 2009 Posty: 456 Skąd: Podstolica | Wysłany: Czw 10 Wrz, 2009 |
|
| no ja nie wyobrażam sobie wyrywać włosków z penisa, tam nawet pociągniecie za włosek jest potwornie bolesna co dopiero wyrwanie - mi włosy rosną nawet na napletku | _________________ TereFere. | |
| |
 |
andrzejgadar Dołączył: 23 Sty 2009 Posty: 411 Skąd: SRC | Wysłany: Czw 10 Wrz, 2009 |
|
| No to tak jak już pisałem. Krem do depilacji okolic bikini kupcie. Tylko trzeba uważać żeby się na żołędzia taki krem nie dostał.
Najlepiej (jak ktoś jest bardzo zapuszczony) najpierw maksymalnie skrócić nożyczkami, potem nałożyć krem i postępować zgodnie z intrukcją obsługi. | _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | |
| |
 |
|