Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Pedofil...?
Autor Wiadomość
Shnitzel 

Wysłany: Pon 07 Wrz, 2009   

Psycholog nie przepisuje leków!
To robi Lekarz psychiatra a tobie do psychiatry bardzo daleko. Psycholog wytłumaczy, wyjaśni, znajdzie podłoże tych zachowań by je stłumić w zarodku. On jest po to by pomagać w odkrywaniu siebie i swoje tożsamości.

nonek 

Ja juz powiedzialem, zen ie masz sie czym przejmowac. A Ty Shnitzel powinienes nauczyc sie czytac ze zrozumieniem. Tyle.

Agares 

Maks, według mnie są to na razie Twoje fantazje. Właśnie "NA RAZIE" chociaż wątpie, żebyś kiedyś tam był pedofilem, widzę, że wyciągasz wnioski, zdajesz sobie z tego sprawe, rozumiesz całą swoją sytuacje. A to dobrze.

Myślę, że nie jeden z nas miewa różne fantazje, które zazwyczaj fatnazjami pozostają, nie wchodzą w realne życie. Jednak jeśli będziesz odczuwał coraz silniejszy nacisk na tą sprawę, coraz więcej myślał o młodych chłopakach, gdy będziesz skłonny do seksu z nimi, radziłbym Ci pójść do psychologa.

Nie bójmy się psychologa, według mnie to zwykły człowiek, z którym można naprawdę szczerze, szczerze porozmawiać, a na pewno nie wynikną z tego przykre sytuacje. (Np mówiąc o tym znajomym, nie masz pewności, że sprawa nie rozejdzie się, i zostaniesz "ofiarą" różnych plotek etc.)

penis.com.pl
andropenis
Maks93 

No wiecie, ale skoro wolałem wracając z obozu jechać z nimi dwoma małym busikiem, aby lepiej ich poznać i przebyć z nimi trochę czasu niż z kolegami i koleżankami w autobusie to już sam nie wiem... Zależy po prostu na lepszej znajomości z nimi. Heh, tylko jeden z nich mieszka na Florydzie i jest Amerykaninem ^^ Drugi też jest Amerykaninem, tylko mieszka w Polsce. I właśnie po tym obozie postanowiłem nauczyć się bardzo dobrze angielskiego i wyjechać do Stanów... To zaczęło wpływać już na moje życie :( (

Agares 

Wydaje mi się, że potrzebujesz chyba... młodszego kumpla.
Z tego co widzę, lubisz takie osoby, lubisz z nimi rozmawiać. Chyba że, patrzysz na nich tylko pod względem czynności seksualnych, to by było z deka dziwne.

Tak jak mówie, postaraj się może poszukać młodszej osoby, z którą sie po prostu zaprzyjaźnisz, może wtedy przestaniesz patrzeć na każdego małolata, jaki to on nie jest :) .

Maks93 

Nie na każdego ;P Na takiego, który mi się podoba ;p Już sam nie wiem, chyba pójdę do psyhologa ;]

Agares 

Brawo ! :D
Według mnie, będzie to słuszna decyzja.
Pomoże Ci zrozumieć co tak na prawdę czujesz, co w Tobie do końca siedzi.
Życzę powodzenia.

Pozdrawiam :) .

Shnitzel 

Maks93, jak pójdziesz do psychologa po poradę to zachowasz się jak cywilizowany człowiek bo odważysz się poprosić o pomoc co rzadkie wśród facetów udających męskich.

Agares 

Wysłany: Wto 08 Wrz, 2009   

Dokładnie.

Odpowiedz do tematu