Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Pedofil...?
Autor Wiadomość
Maks93 

Wysłany: Czw 03 Wrz, 2009   Pedofil...?

Witam,
piszę, ponieważ mam problem. Od roku zauważyłem, że zaczęli mi się podobać chłopcy w wieku 11-12 lat. Dodam, że mam 16. Obawiam się, że w przyszłości będę pedofilem, choć może to jest spowodowane tylko przez dojrzewanie, a przynajmniej mam taką nadzieję. Nie chodzi o to, że chciałbym uprawiać z nimi sex, ale coś w stylu chodzenia z nimi. Przytulić, być blisko, pocałować... :roll: Na razie to tylko fantazjowanie i mam nadzieję, że to się nie zmieni (na gorsze). Są tacy słodcy... Do schrupania :lol: Wiem, że wiele osób zaraz napisze, żebym poszedł do psychologa czy psyhiatry, czy znalazł sobie dziewczynę. Pierwsza rzecz odpada, chcę z tym walczyć sam, z drugą będę próbował. Liczę, że udzielicie mi kilka rad, jak z tym walczyć. Czytałem trochę o pedofili m.in. na wikipedii, tylko nic mi nie piszcie o kastracji ;P

Kamillo20 

Wysłany: Czw 03 Wrz, 2009   

Moze to marne pocieszenie, ale raczej nie jestes pedofilem. Dlatego, ze masz swiadomosc, ze cos jest nie tak..Pedofile nie maja pojecia o tym, ze robia cos zle, nie rozumieja tego..

Jestes mlody, okres dojrzewania..

Jednak staralbym sie na Twoim miejscu ograniczac tego typu fantazje..

Shnitzel 

Wysłany: Pią 04 Wrz, 2009   

Znajdź sobie po prostu dobrego kolegę swoim wieku któremu będziesz mógł zaufać i spędzać czas bo teraz to wygląda na to ze żadnego takego nie masz i ci sie nudzi przez co do głowy przychodzą takie pomysły, widać musisz cierpieć na deficyt znajomych skoro sięgasz do tak młodych. Poczytaj o relacjach prasowych co grozi pedofilom i następnym razem dobrze sie zastanów czy wiesz co robisz.

Psycholog dla młodzieży jest bezpłatny - na konsultacje możesz się wybrać, może on dokładniej wyjaśni podłoże twojego zainteresowania i będziesz wiedział jak z tym walczyć co będzie skuteczniejsze.
Przede wszystkim na każdy taki "pomysł" włączaj opcje "zobacz czym to grozi". Dla prawa nie bedzie to miało znaczenia co chciałeś robić.

penis.com.pl
viamax
Maks93 

No wiesz, w gimnazjum miałem, ale ostatnio pokłóciliśmy się. Poszedł do innego liceum. Teraz mam nową szkołę, nikogo znajomych z gimnazjum, to trochę ciężko. Tych chłopaków poznałem na obozie, gdzie praktycznie każdy mnie lubił, kolegów też miałem. Więc tu jest pudło.

Jeżeli chodzi o psychologa, to jak pisałem wcześniej, raczej nie pójdę. Po prostu wstydzę się tego... I na pewno wiele innych osób na moim miejscu też to by czuło...

Nie chcę po prostu, mimo że sprawia mi to przyjemność, aby w przyszłości mi coś nie odbiło i żebym czegoś podświadomie nie zrobił... :cry: Teraz na pewno tego nie zrobię, nie odważę się po prostu na taki krok, ale w przyszłości... Nie mam pojęcia i nie chciałbym, aby cierpieli...

Jeżeli chodzi o wypowiedź Kamila, to niby masz rację, jednak nie chcę, aby w przyszłości mi coś odbiło i żebym czegoś podświadomie, mimo mojej woli nie zrobił, jak już pisałem wcześniej. Bo nie chcę ich krzywdzić... :( (( Czytałem w internecie, m.in. na Wikipedii o pedofilii:

Kod:
 * [b]A) Pojawiające się przez przynajmniej sześć miesięcy powracające, silnie podniecające fantazje seksualne, impulsy seksualne lub zachowania związane z aktywnością seksualną z osobami, które nie wkroczyły jeszcze w okres dojrzewania (poniżej 13 roku życia)[/b].
    * B) Fantazje, impulsy lub zachowania powodujące klinicznie znaczący dyskomfort lub upośledzenie w społecznym, zawodowym lub innym obszarze funkcjonowania.
    * C) [b]Osoba ma przynajmniej 16 lat i jest co najmniej 5 lat starsza niż osoby z kryterium A). [u]Uwaga: nie dotyczy osób w późnym okresie dorastania będących w relacji z dwunasto- lub trzynastolatkiem.[/u][/b]

Już sam nie wiem, bo jestem na pograniczu...

Kamillo20 

A ja mam dla Ciebie radę: Nie czytaj Wikipedii..tam są takie bzdury, ze głowa mała..
Od natrętnego myślenia możesz nabawić się nerwicy.

nonek 

Wysłany: Sob 05 Wrz, 2009   

Maks93, ja bym Ci radził nie przejmowac sie tym. Ja tez mam fantazje z klegami z klasy i tymi mlodszymi z gim tez. Chcialbym moze nawet z chlopakiem sprobowac cos zrobic, ale po pierwsze nie ma jak i z kim (choc dla chcacego nic trudnego, ale wiadomo jak to bywa...) a po drugie sam sie troche boje. Ja tez sie troche obawialem, ze zostane albo gejem albo pedofilem, teraz juz mniej bo czuje ze to minie, bo w przyszlosci chce miec dom z rodziną czyli zoną i synem.

Dlatego nie przejmuj sie ze podobaja Ci sie mlodsi chlopcy, bo ja sam tez na necie szukalem teen naked boys zeby sobie poogladac, a jestem w Twoim wieku.

Shnitzel 

nonek napisał/a:
w przyszlosci chce miec dom z rodziną czyli zoną i synem.

chcieć to sobie możesz. Pamiętaj o tym.

nonek 

Nie rozumiem sensu Twojej wypowiedzi. Racja, ze chciec sobie moge a jak bedzie nie wiadomo, ale nie chce miec chlopaka, ani nie chce byc pedofilem.

Shnitzel 

nonek napisał/a:
ale nie chce miec chlopaka, ani nie chce byc pedofilem.

O to chodzi że na te powyższe rzeczy nie masz własciwie samodzielnie większego wpływu. Raz dotkniesz a będzie powracać, słabiej mocniej ale będzie.

angelo 

Wysłany: Nie 06 Wrz, 2009   Nie martw się

SHNITZEL - nie wiem czy masz tyle lat czy tylko tak piszesz,ale w kwestii porady piszesz totalne bzdury.Chłopak dojrzewa jak kazdy inny i ma fantazje.Nie jest to żaden problem.W pewnym wieku każdy to przechodzi.Są porównania,masturbacje( nawet niektórzy żonaci się masturbują mimo,że mają stałą partnerkę w zasięgu ręki),chęci aby to zrobić z kolegą i zobaczyć jak to jest,zobaczyć wytrysk u innego chłopaka.Tak jest i każdy to przechodzi i nie ma w tym nic dziwnego.MAKS93 - nie przejmuj się za jakiś czas będziesz się z tego śmiał.

Shnitzel 

Wysłany: Nie 06 Wrz, 2009   

Cytat:
Chłopak dojrzewa jak kazdy inny i ma fantazje.Nie jest to żaden problem.W pewnym wieku każdy to przechodzi.

Wszystko ma jakieś granice. Poradziłem mu by udał sie z tym do psychologa nie pyta ludzi w internecie. Psycholog wie dobrze jak i co poradzić i niech się tam uda, jeśli on tego zrobić nie chce to jego sprawa.

Maks93 

Napisałem chyba w pierwszym poście, że do psychologa nie chcę iść.

Przyszedłem tu po poradę, bo chyba lepiej by było, gdyby tutaj ktoś mi coś poradził, niż za kilka lat będą nagłówki gazet: Kolejny zgwałcony jedenastolatek przez starego pedofila...

Shnitzel 

Maks93 napisał/a:
bo chyba lepiej by było, gdyby tutaj ktoś mi coś poradził

Przeceniasz wartość tego miejsca. To tylko internet i tylko zwykli ludzie każdy radzi sam jak umie i na podstawie własnego zdania. Jak widzisz fachowość tu jest żadna, naprawdę idź do tego psychologa. On Ci pomoże w tym temacie 20x więcej niż wszyscy tutaj razem wzięci. Jak nie pójdziesz to nadal będziesz szukał odpowiedzi na swoje pytania się zadręczał bo nie będziesz wiedział na ile to prawda jest to co wyczytałeś? Może Sie okaże tylko ze sobie uroiłeś te pedofilie od czytania internetu.

penis.com.pl
bathmate
2budzik 

Maks93 napisał/a:
Napisałem chyba w pierwszym poście, że do psychologa nie chcę iść.

Przyszedłem tu po poradę, bo chyba lepiej by było, gdyby tutaj ktoś mi coś poradził, niż za kilka lat będą nagłówki gazet: Kolejny zgwałcony jedenastolatek przez starego pedofila...

mi to wygląda jakbyś na siłę próbował zrzucić na kogoś odpowiedzialność albo w 1 sekundę pozbyć się problemu niestety takie jest życie nie da się tak poza tym to raczej sprawa psychiki i wg mnie albo sam sobie poradzisz z tym problemem co jak wszystko co się robi na własną rękę jest ryzykowne albo udasz się do psychologa bo owszem tak jak na problemy z organizmem są na to leki ale z ich „cudownym działaniem” one nie są polecane nikomu

monstercock 

Wysłany: Pon 07 Wrz, 2009   

niech cie jakis zerznie analnie to ci sie ode chce:)

Odpowiedz do tematu