Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Pisuar
Autor Wiadomość
facet1989 

Wysłany: Czw 03 Wrz, 2009   

ten problem masz nie tylko Ty często w dużych centrach gdzie jest masa ludzi są kolejki do WC kiedyś sobie myślę, że nie możliwe, że aż taka kolejka wchodzę do wc poza kolejką a tam 5 pisuarów wolnych i niby, że wszyscy z kibla chcą korzystać raczej nie

nonek 

Ja staram sie rzadko korzystac z pisuarow jezeli mam do wyboru i kabiny. Ostatni raz sikalem do pisuaru gdzies w podstawowce. Coz.. wtedy to nikt nie zwracal uwagi kto jakiego ma i w ogole. A teraz? Poszedlbym do pisuaru i co stanalbym wryty i tyle. Coz... po prostu tak mam ze albo wstydze sie innych albo boje ze jak wyjme to sie 'odechce' i nie bedzie lecialo. Wiem, ze to moze i dziwne bo trzeba sie jakos przelamac, ale po co skoro moge sobie wejsc do kabiny, spokojnie zamknac i robic co trzeba. Po prostu taki juz jestem i bojaźń bierze gorę. Natomiast jesli chodzi czy wyjmuje calego czy jak. Bez wzgledu czy bylby to pisuar czy normalny kibelek, towyjmuje czlonka, bez jąder. CZasami jak sam jestem to wchodze, spodnie w dol (do kostek), gacie w dol (tez) i sikam. ;)

Kamillo20 

nonek napisał/a:
Ja staram sie rzadko korzystac z pisuarow jezeli mam do wyboru i kabiny. Ostatni raz sikalem do pisuaru gdzies w podstawowce. Coz.. wtedy to nikt nie zwracal uwagi kto jakiego ma i w ogole. A teraz? Poszedlbym do pisuaru i co stanalbym wryty i tyle. Coz... po prostu tak mam ze albo wstydze sie innych albo boje ze jak wyjme to sie 'odechce' i nie bedzie lecialo. Wiem, ze to moze i dziwne bo trzeba sie jakos przelamac, ale po co skoro moge sobie wejsc do kabiny, spokojnie zamknac i robic co trzeba. Po prostu taki juz jestem i bojaźń bierze gorę. Natomiast jesli chodzi czy wyjmuje calego czy jak. Bez wzgledu czy bylby to pisuar czy normalny kibelek, towyjmuje czlonka, bez jąder. CZasami jak sam jestem to wchodze, spodnie w dol (do kostek), gacie w dol (tez) i sikam. ;)

Ja mam tak samo:D i nie uważam by to było dziwne;) Normalne, w końcu to sfera intymna i prywatna;)

penis.com.pl
masturbator
TakiJeden1990 

A ja dzisiaj sobie zwaliłem do pisuaru w łazience w galerii:p nikogo nie było..
A co do robienia siusiu do pisuaru- bardzo rzadko z tego korzystam, jakoś wole kabine w ktorej nie czuje sie skrępowany.

Shnitzel 

Wysłany: Pią 04 Wrz, 2009   

Cytat:
A ja dzisiaj sobie zwaliłem do pisuaru w łazience w galerii:p nikogo nie było..

Pamiętaj o monitoringu w łazienkach. jest ona tak skonstruowany by nie zdradzać intymnej czynności osoby ale jest by zapobiegać bójkom lub dilowaniu :)

nonek 

Wysłany: Sob 05 Wrz, 2009   

Shnitzel, niby racja, ale ja sie bym na jego czy Twoim miejscu tego nie obawial. Bo jest roznica jak ktos Cie widzi przez kamere a jak fizycznie jest w poblizu i obserwuje. Najwyzej pan z ochrony sie posmieje, a Ty tego nie odczujesz. No chyba ze az tak bardzo sie wstydzicie i nie lubicie byc obserwowani to okej.

Shnitzel 

Samo obserwowanie nie jest jeszcze złe tylko co można zrobić z takim materiałem...

nonek 

Od tego juz sa organy scigania. A jak ktos pokazuje to i tamto przed kamera to jego sprawa.

Shnitzel 

nonek napisał/a:
A jak ktos pokazuje to i tamto przed kamera to jego sprawa.

No wiec dlatego uwaga ze lepiej nie pokazywać co sie robi przy pisuarze :)
swoja droga jak wpadniesz na materiał zamieszczony na gejowskiej stronce skoro jesteś hetero hmm?

myopic 

A ja zawsze korzystam z pisuaru. Szybciej, wygodniej i nie ma kolejek. Nie widziałem, aby ktoś zaglądał na mojego kutasa, nawet na dyskotekach, gdzie kabiny i pisuary prawie zawsze zajęte.

Seba081 

Wysłany: Nie 06 Wrz, 2009   

Hmm, stać w kolejce do kabiny żeby się odlać kiedy obok mamy wolny pisuar?
GŁUPOTA! Ale to już wasz osobisty wybór, ja na pewno bym nie stał w tej kolejce :)
Kabiny są dla ludzi co chcą klocka strzelić, lub ewentualnie dla kobiet.

Shnitzel 

Wysłany: Nie 06 Wrz, 2009   

Wczoraj miałem sytuacje zechciałem sie odlać były 3 pisuary i 2 kabiny, przy pisuarze stao już dwóch gości co weszli dosłownie chwile przedemną, wiec poszedłem do kabiny tylko dlatego ze miedzy nimi było by ciasno ai chciałem sobie na spokojnie to i owo porpawić w spodniach.

addam

Wysłany: Pon 07 Wrz, 2009   

Kiedyś miałem duże problemy z odlaniem się do pisuaru. Ale jest coraz lepiej. Jak pomiędzy pisuarami są ładne ścianki i mam jeszcze jeden pisuar przerwy, to idzie bez problemu. :lol:

penis.com.pl
bathmate
nonek 

Wysłany: Pon 07 Wrz, 2009   

A kto powiedzial o staniu w kolejce? mi sie nie zdarzylo.

Spoko 

Wysłany: Pon 18 Kwi, 2011   

Dziwny temat. Wyciagam całego i nawet nie wiedziałem, że można sie z tym jakos ukrywać. Czas i miejsce odpowiednie. Czasami z jajami, jak wygodniej, np. żeby sie troche ochłodziły, szczególnie gdy jest upał. Pozdro

Odpowiedz do tematu