BRAK CZUCIA W PENISIE PO OBRZEZANIU |
Autor | Wiadomość |
Makrono Dołączył: 01 Lis 2006 Posty: 99 | Wysłany: Pią 21 Sie, 2009 BRAK CZUCIA W PENISIE PO OBRZEZANIU |
|
| witam mialem zabieg obrzezania 5 dni temu. Dzisiaj probowałem zobaczyć jakiś film erotyczny i w ogole mi nie staje a w penisie jakby nie ma czucia. Czy to jest normalne? Może zostąło domknięte zbyt duzo naczynek krwionośnych. Błagam o radę. Jest jeszcze oponka czy ona ma na to wpływ? Zabieg w ars medica. dr.drabina.
To normalne ze nie ma czucia po zabiegu przez jakis czas?
 | |
| |
 |
Kamillo20 Dołączył: 08 Cze 2009 Posty: 104 Skąd: Polska | Wysłany: Sob 22 Sie, 2009 |
|
| nie znam sie..ale wg mnie to wyglada na swieze..wiec moze penis jeszcze nie doszedl do siebie..daj mu czas..ale nie wiem | _________________ Jak chcesz to zagadaj na GG:)
Pogadać zawsze można:D,
Może jakas znajomosc wirtualna? | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 48 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Sob 22 Sie, 2009 |
|
| Kamillo20 napisał/a: | nie znam sie..ale wg mnie to wyglada na swieze..wiec moze penis jeszcze nie doszedl do siebie..daj mu czas..ale nie wiem |
Też tam myśl przyszła mi pierwsza do głowy. Może nawet i Twoja psychika jeszcze nie odpoczęła.
Uszy do góry i życzę szybkiego powrotu do pełni sił | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Makrono Dołączył: 01 Lis 2006 Posty: 99 | Wysłany: Sob 22 Sie, 2009 |
|
| ok faktycznie byl za swiezy. Juz dzisiaj rano stal jak zloto i przeszedl pierwsze proby dzieki troche spanikowalem. temat do zamkniecia. | |
| |
 |
|