Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     białe plamki wokół cewki... co to?
Autor Wiadomość
MattUK 

Wysłany: Nie 06 Kwi, 2008   białe plamki wokół cewki... co to?

witam!
mam 24 lata, ok pół roku temu uprawiałem sex z pewną kobietą, po paru dniach poczułem swędzenie i miałem upław z cewki, więc wybrałem się do lekarza... a doctorek zrobił badania i wykluczył chlamidie, rzerzączke, syfilis itd... dał mi jakieś tabletki na miejscu i powiedział że to
nic groznego, ze moze poprostu za dużo sexu... (czy to możliwe?) zaznaczam że to było w UK!
podczas pobytu w PL poszedłem do urologa, ten ponownie skierował mnie na badania w tym badanie spermy i moczu, w moczu wsio było oki, ale ze spermy cos wychodowali, nie powiedział mi co to, jednak powiedział że to "zapalenie gruczołu krokowego" dał cyprinol i cos jeszcze, brałem to przez 10dni... ale nie czułem ani przed tym ani po tym żadnch bólów w okolicy prostaty, jednak cały czas jakby swędzenie i pieczenie żołędzia i cewki... i czasami często latałem do WC, a start był opózniony(musiałem czekac nad kiblem az zacznie z niego leciec pare sekund) pojawiły się tez białe plamki dokładnie wokół ujscia cewki, ale tez pózniej na ściankach członka, wyglądają jakby krew nie dochodziła do tych miejsc, są białe, nie wypukłe, nie łuszczą sie, nie czerwienieją... poprostu są! i swędzą... zwłasza po sexie lub mastrubacji. robi się ich coraz więcej, w przyszłym tygodniu ide z tym do lekarza, ale może wiecie co to może byc?
pieczenie i swędzenie raz jest mocniejsze raz słabsze... nie piecze przy oddawaniu moczu i wytryskach, nie boli.
byłbym wdzięczny za pomoc! thnx :mrgreen:

paulinka 

Wysłany: Nie 06 Kwi, 2008   

LEKARZ

proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka

MattUK 

Wysłany: Nie 06 Kwi, 2008   

LEKARZ... to już wiem... chodzi mi o to czy sie z tym spotkaliscie...

penis.com.pl
tabletki penilarge
ddd9500 

Wysłany: Pią 21 Sie, 2009   

Hej MattUK, dowiedziałeś się w końcu co to było?
W sumie u mnie pojawiło się tylko pieczenie prącia i to niewielkie, ale i tak mnie to niepokoi. Idę niedługo do lekarza. Dzięki za odpowiedź i pozdrawiam.

Odpowiedz do tematu