Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Popękane naczynka krwionośne - słaby wzwód
Autor Wiadomość
mammeluk

Wysłany: Czw 20 Sie, 2009   Popękane naczynka krwionośne - słaby wzwód

Hej, wygląda na to, że mam poważny problem z moim małym przyjacielem :( Mam 22 lata i często się masturbuję. Od dłuższego czasu na górnej części penisa widoczne są popękane naczynka krwionośne - taka sieć cieniutkich czerwonych żyłek. Mam też kilka grubszych, fioletowych żył. Poza tym, że wygląda to mało interesująco, boję się że związane jest z innymi problemami, tj ze słabym wzwodem. Podczas masturbacji wystarczy że na chwilę 'odpuszczę' i mały więdnie, flaczeje, kurczy się... Orgazmy też nie są takie jak kiedyś, nie są już mocne, twarde, nie dają już tyle satysfakcji. Masturbuję się często, raz dziennie, raz na dwa dni - czasami rzadziej, czasami częściej. Nie wiem co to jest i trochę się niepokoję, będę bardzo wdzięczny za wszystkie konstruktywne odpowiedzi...

Bruno Pelletier

Wysłany: Czw 20 Sie, 2009   Re: Popękane naczynka krwionośne - słaby wzwód

mammeluk napisał/a:
na górnej części penisa widoczne są popękane naczynka krwionośne

zbyt mało konkretny opis...

mammeluk

Wysłany: Czw 20 Sie, 2009   

Hmmm, ciężko to opisać, czerwone żyłki grubości cienkiej nitki, rozgałęziają się od podstawy członka aż do żołędzia, z tym że u podstawy jest ich tylko kilka (2-3) i są grubsze, a na końcu jest taka drobna siatka właśnie. Wygląda to tak tylko na górnej części... dodam, że nigdy nie miałem pełnych wzwodów, tzn. zawsze podczas wzwodu penis był lekko luźny u swojej podstawy, dało się nim lekko poruszać w różne strony, chociaż sam członek był sztywny...

penis.com.pl
andropenis
Bruno Pelletier

z Twojego opisu wynika, że są to najzwyklejsze naczynia krwionośne. Pamiętaj jednak o tym, że przy zbyt częstej i agresywnej masturbacji naczynia krwionośne mogą pękać. Ale tutaj chodzi raczej o naczynia włosowate. Więc raczej nie ma się czego obawiać.

mammeluk

Dzięki Bruno, uspokoiłeś mnie, być może za bardzo poszarżowałem ostatnimi czasy i stąd też te problemy ze wzwodem? A co powiesz na ten luz u podstawy członka? Zawsze mnie to męczyło, chociaż w zasadzie w niczym mi nie przeszkadza... jednak wydaje mi się trochę dziwne. Jest jakaś rada na te naczynka? Kolega z forum podpowiedział rutinoscorbin.

Bruno Pelletier

na wzmocnienie naczyń krwionośnych dobry jest aescin. dostępny bez recepty. niestety, tak jak wszystkie leki krążeniowe, płatny 100%...

mammeluk

Ok, wielkie dzięki za rady i szybką odpowiedź!

Odpowiedz do tematu