| klub naturystyczny |
| Autor | Wiadomość |
lew966 Wiek: 34 Dołączył: 18 Mar 2009 Posty: 98 Skąd: Warszawa | Wysłany: Czw 20 Sie, 2009 klub naturystyczny |
|
| Ostatnio natchnąłem się na taką stronę:
http://www.clublang.com/langintro.html
Spodobał mi się pomysł męskiego klubu naturystycznego. Sam naturyzm jest fajny. Ja osobiście czułbym się super nago, ale nie przed kobietami. Dlatego ciekawe uważam: bycie nago wśród męskiej grupy kolegów i różne aktywności fizyczne, zabawy.
Co wy na to? Może zrobimy takie coś? | |
| |
 |
Bruno Pelletier Dołączył: 18 Paź 2005 Posty: 723 | Wysłany: Czw 20 Sie, 2009 |
|
| ciekawa propozycja - tylko zerknij dokładniej na te zdjęcia...
jeśli chodzi o mnie musiałaby być selekcja wiekowa | |
| |
 |
Shnitzel Wiek: 38 Dołączył: 26 Lip 2009 Posty: 456 Skąd: Podstolica | Wysłany: Czw 20 Sie, 2009 |
|
| | Idea jest dość zacna - byle tylko to był naturyzm z sensem anie tak na dziko by sie chować po jakiś plażach czy krzakach,. Moze jakaś etykieta dobrego naturysty? Bo od naturyzmu do ekshibicjonizmu niedaleka droga wiec trzeba uważać. | _________________ TereFere. | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
Seba081 Wiek: 44 Dołączył: 16 Lut 2009 Posty: 305 Skąd: Katowice | Wysłany: Czw 20 Sie, 2009 |
|
| Ja bylem na takiej plaży i stwierdziłem że w Polsce obecnie nie ma co sobie tym głowy zawracać. To miejsce działa jak magnes dla ludzi szukających kompanów do wspólnej masturbacji.
Miałem jeden taki przypadek który skutecznie mnie zraził do naturyzmu.
Podjechał do mnie koleś na rowerze i chciał żebym patrzył jak on wali konia :/ | |
| |
 |
Shnitzel Wiek: 38 Dołączył: 26 Lip 2009 Posty: 456 Skąd: Podstolica | Wysłany: Pią 21 Sie, 2009 |
|
| | Cytat: | | Ja bylem na takiej plaży i stwierdziłem że w Polsce obecnie nie ma co sobie tym głowy zawracać. |
Dlatego własnie nalewy stworzyć elitę naturystyczną! Żadnej erotyki! | _________________ TereFere. | |
| |
 |
| |