duzy bolesny problem |
Autor | Wiadomość |
krzysiekbyd Dołączył: 25 Lut 2009 Posty: 19 Skąd: Bydgoszcz | Wysłany: Wto 18 Sie, 2009 duzy bolesny problem |
|
| od jakiegos czasu mam problem z moim przyjacielem jest caly czerwony a najbardziej jadra ;/ bylem u dermatologa i powiedzial ze mam ostre zapalenie zapisal mi Protopic 0,1 procent ktore kosztuje 70zl tupka 10 g ;/ na poczatku pomoglo ale teraz to jest juz tragednia musze sie drapac bo tak strasznie swedzi, a co za tym idzie sciagam martwa skore kg ;/ ostatnie noce nie moge wyrobic mocze recznik i w majtki naprawde pomaga co myslicie udac sie do ogolnego lekarza ?? amoze ktos mial podobny problem ?? pomozcie prosze ;( | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 49 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Wto 18 Sie, 2009 |
|
| Zastanawiam się na co ty czekasz?
LEKARZ | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
monstercock Wiek: 38 Dołączył: 17 Sie 2009 Posty: 18 Skąd: lol | Wysłany: Wto 18 Sie, 2009 |
|
| idz lepiej do lekarza zanim bedzie za pozno | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
krzysiekbyd Dołączył: 25 Lut 2009 Posty: 19 Skąd: Bydgoszcz | Wysłany: Sro 19 Sie, 2009 |
|
| BASF napisał/a: | Zastanawiam się na co ty czekasz?
LEKARZ |
ale kurna bylem juz u lekarza i zapisal mi ten drogi lek ;/ a wy nie wiecie co to moze byc ?? moze luszcyca?? pozniej pykne fotke i pokaze jak to wyglada | |
| |
 |
Bruno Pelletier Dołączył: 18 Paź 2005 Posty: 723 | Wysłany: Czw 20 Sie, 2009 |
|
| idź do innego dermatologa - i postaraj się, żeby nie był starym konowałem. Takim już się nie chce pracować... Niestety... | |
| |
 |
|