Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Mam pytnnaie????
Autor Wiadomość
adrian00719 

Wysłany: Pon 10 Sie, 2009   Mam pytnnaie????

Apropo tych ćwiczen!! To te wszystkie ćwiczenia trzba wykonywac jednego dnia na raz?? czy codziennie inne, jedno cwiczenie?? Czyli wychodzilo by na to ze takie same ćwiczenie wykonojemy co jakies 3 tygodznie ponieaz tych ćwiczen jest troche sporo?? Procze o odpowiedz???

gazol 

Wysłany: Sob 15 Sie, 2009   

W ebooku zamieszczone sa plany treningowe. Cwiczenia tam zawarte powinno sie wykonywac w czasie jednej sesji, jedno po drugim.

[ Dodano: Nie 16 Sie, 2009 ]
Dzis zobaczylem, ze po 2 tygodniach z najdluzszym programem dla poczatkujacych jest o 1cm wiecej na dlugosci i 0,5cm w obwodzie wiec nie jest zle :wink:
Polecam wszystkim a jednoczesnie mam pytanie: po jakim czasie mozna przejsc na program sredniozaawansowany?

adrian00719 

Wysłany: Wto 18 Sie, 2009   

heh to jak ja mam wykonywac te wszystkie cwiczenia jednego dnia to chyba caly dzien by mi to zajelo??? A tak apropo to tam nic niepisze co i kied!!

penis.com.pl
tabletki penilarge
gazol 

Wysłany: Wto 18 Sie, 2009   

na samym koncu ebooka sa plany cwiczen. sa takie ktore zajmuja ok 7 minut, 20 i 40

adrian00719 

Wysłany: Pią 21 Sie, 2009   

Niby pisze ale nic z tego nie rozumiem moglby ktos powiedziec jaki plan najlepiej stosowac dla poczatkujacych??? :)

Odpowiedz do tematu