Jelq kilka pytań |
Autor | Wiadomość |
Kamil178 Dołączył: 26 Lis 2008 Posty: 1 Skąd: Poslka | Wysłany: Czw 27 Lis, 2008 Jelq kilka pytań |
|
| Witam mam kilka pytań odnośnie tej metody The Jelq
Chyba nie do końca jej rozumiem :
Mam Chwycić przy samym podbrzuszu penisa lekko zacisnać i przesuwać w strone żołądzi ale mam pytanie czy podczas ruchy przesuwania napletek nie będzie się zamykać czy nie będzie zakrywać żołądź ??
[ Dodano: Sob 29 Lis, 2008 ]
czy ktoś może odpowiedzieć ?
Czy podczas wykonywania tego ćwiczenia naplet ma nachodzić na żołądź ? | |
| |
 |
maly86.86 Dołączył: 27 Paź 2008 Posty: 23 Skąd: warszawa | Wysłany: Nie 30 Lis, 2008 |
|
| nie powinien bo wtedy rozciagasz skore tak ja to rozumie ale mimo to mi zachodzi i to konkretnie co praktycznie uniemozliwia mi cwiczenie. szkoda ze inni sie nie wypowiadaja moze bysmy razem cos wymyslili.. | |
| |
 |
Setinfo15 Dołączył: 17 Cze 2009 Posty: 1 Skąd: kraków | Wysłany: Sro 17 Cze, 2009 |
|
| o co chodzi z tym jelq ? wytlumaczcie wszystko | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
randy Dołączył: 08 Sty 2007 Posty: 406 Skąd: Wrocław | Wysłany: Sro 17 Cze, 2009 |
|
| Setinfo15, na stronie głównej jest do pobrania bezpłatny E-book. Tam masz wszystko napisane.
Pozdrawiam! | |
| |
 |
pokar10 Dołączył: 14 Sie 2009 Posty: 1 Skąd: Zgorzelec | Wysłany: Pią 14 Sie, 2009 |
|
| Witam,ja tez przyłanczam sie do tej dyskusji ,mi napletek nachodzi na zaladz ale mi sie wydaje ze cwiczenie wykonuje dobrze ,bo skoro czuje jak krew naplywa do penisa wiec chyba jest dobrze ,ale tez mam troche watpliwosci ,a sluchajcie robicie to cwiczenia na pełnym wzwodzie czy na 60-70%? | |
| |
 |
masak911 Dołączył: 12 Sie 2009 Posty: 30 Skąd: warszawa | Wysłany: Sob 15 Sie, 2009 |
|
| Ja wykonuję to ćwiczenie jedną ręką. Ściągam napletek i wykonując dojenie, ściągam go. Po jakimś czasie zmieniam rękę. Z tego co wyczytałem gdzieś na necie, jest to jedna z najpopularniejszych metod wykonywania jelq. Na pewno to najlepsza metoda na wykonywanie tego ćwiczenia dla nieobrzezanych.
Dołączam się do pytania nt. erekcji w trakcie ćwiczenia. W e-booku napisane jest, że należy zaczynać z częściową erekcją. Ok, a co później? | |
| |
 |
arowe7 Wiek: 39 Dołączył: 10 Maj 2009 Posty: 15 Skąd: Zzzzzzzz | Wysłany: Sob 15 Sie, 2009 |
|
| Ja zaczynam tak od około 95% - 100% czyli max i robie aż spadnie do około 70%, po czym znowu pobudzam i dalej od nowa i tak w kółko przez 30 min. | |
| |
 |
gazol Dołączył: 01 Cze 2005 Posty: 3 Skąd: Katowice | Wysłany: Sob 15 Sie, 2009 |
|
| Powinno uzywac sie caly czas, jednoczesnie 2 rak. Chodzi o to zeby krew nie odplywala spowrotem i byla caly czas spychana w kierunku zoledzia. Wszystko jest dokladnie opisane w ebooku.
Oczywiscie, ze napletek bedzie nachodzic na zoladz, jesli nie jestesmy obzezani, skoro wykonujemy ruchy w jego kierunku i nie ma w tym nic zlego. | |
| |
 |
Seroquel Wiek: 37 Dołączył: 25 Lip 2009 Posty: 6 Skąd: polska | Wysłany: Sro 26 Sie, 2009 |
|
| Ja przy robieniu jelqu na ciągam napletek w miarę mocno lewą ręką i chwytam penisa przy samym podbrzuszu a drugą ręką (prawa) robię dojenie i na przemian i wtedy mi tak skóra nie przeszkadza, a i oczywiście na erekcji z 90% | |
| |
 |
Alojhop Dołączył: 30 Maj 2009 Posty: 3 Skąd: skąs ;p | Wysłany: Wto 06 Paź, 2009 |
|
| czy mozna robic jelq przy pelnej erekcji? niestety nie jestem w stanie utrzymac częściowej a już szczególnie w czasie ćwiczen - wtedy sterczy...że ch....j Jaki będzie rezultat? Czy będą jakiekolwiek efekty czy to strata czasu? Dopiero zaczynam, robie na mokro przez 10 minut, chwyt nie za mocny, narazie nic mnie nie boli nie ma plam.
ps: czy jest jakiś plyn/masc dajaca poślizg a którą łatwo zmyć? bo oliwki są tłuste i ciężko zmyć | |
| |
 |
Seroquel Wiek: 37 Dołączył: 25 Lip 2009 Posty: 6 Skąd: polska | Wysłany: Wto 06 Paź, 2009 |
|
| ja robię pod prysznicem i do jelqu używam żel pod prysznic poślizg jest niezły nie polecam mydła bo mydło wysusza | |
| |
 |
ajakso1 Dołączył: 17 Gru 2007 Posty: 73 Skąd: Warszawa | Wysłany: Nie 01 Lis, 2009 |
|
| i co chłopaki działa? odpowiedzcie szczerze, dzieki pozdrawiam | |
| |
 |
|