Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Proszę o radę ;]
Autor Wiadomość
Fenomen1 

Wysłany: Wto 28 Lip, 2009   

Jak wygląda dokładnie rozciąganie napletka ? To zwykłe ściaganie i naciąganie ?

Agares 

Wysłany: Nie 02 Sie, 2009   

Tak, ja ściągałem i ponownie zakładałem.
Niekiedy też łapałem za skórkę u góry, i rozciągałem na boki, łagodnie oczywiście ;].

Fenomen1 

Wysłany: Nie 02 Sie, 2009   

I jest jakiś efekt po takim naciąganiu ? I po jakim czasie widać pierwsze efekty ?

penis.com.pl
bathmate
szuszu 

Wysłany: Pon 03 Sie, 2009   

Fenomen1 Jest to dość powolny proces i to jest jego minus, ale plusem jest to że przy niewielkiej stulejce całkowicie wystarcza i nie masz żadnych blizn czy innych "stresów" związanych z zabiegiem.
Pozdrawiam
Jak coś to pisz na PW

Fenomen1 

Wysłany: Wto 04 Sie, 2009   

Znaczy sie ja mam tak, że w spoczynku moge sobie całkowicie ściągnąć napletek więc jest git, ale jak mam we wzwodzie to juz nie bardzo, w sumie to zależy bo jak wywołam wzwód podczas kąpieli to mogę ściągnać, a jak mam we wzodzie podczas masturbacji to już nie bardzo, ale troche ściągnę ale wole nie ryzykowac bo słyszałem, że skórka może potem nie wrócić albo popęka. Z drugiej strony (nie bede new topica zakładał ) mam problem bo od jkiegoś czasu zaczął mi się napletek sklejać z żółędziem, nigdy mi sie tak nie zdażyło tylko od jakiegoś tygodnia. Tak to zawsze bezproblemowo ściągałem. Wie ktoś czy to może być spowodowane ? Dziękuję za pomoc i podrawiam Fenomen1 ! ;)

Agares 

Fenomen, na początku możesz trochę próobować z naciąganiem.
Jeśli jednak, jest to coś poważniejszego prędzej czy później powinno się to skończyć zabiegiem, według mnie.

Co do Twojego pytania, to czy aby napewno dobrze myjesz żółędzia? Być może, jest to też spowodowane tym, że niezbyt często ściągałeś i myłeś napletek? To są tylko pytania, nic nie sugeruje.

Pozdrawiam!

szuszu 

Fenomen1 Jeśli w spoczynku mozesz spokojnie ściągnąć napletek to rozciąganie go powinno pomóc - na zabieg w tej sytuacji zawsze jest czas, jesli chodzi o druga sprawę to zgodzę się z Raulusem - przynajmniej raz dziennie dokładnie umyć sciągając napletek do końca i nie powinno być problemów.
Pozdrawiam

Fenomen1 

Wysłany: Sro 05 Sie, 2009   

No i właśnie tu jest puenta tego wszystkiego. Od niedawna ( jakieś kilka miesięcy temu )zacząłem myć napletek na początek maczałem go w wodzie potem powoli zmywałem to białe chyba mastka sie zwie. No i mam bardzo wrażliwy żołądź ale czytałem, że podczas kąpieli w ciepłej wodzie podotykać sobie troszke i z czasem powinno przejść. No sie troszkę poprawiło. No i podczas każdej kąpieli go myłem i nie miałem takich problemów, a tu nagle mi sie takie coś zjawia nie żeby mnie to bolało tylko po prostu powli ściągam napletek do końca i jest git tylko jak nie myłem go w ogóle bo bardzo bolał ( maczałem go tylko w wodzie ) to mi się nic nie sklejałow a co do penisa w spoczynku zdjęcię:

http://img194.imageshack..../zdjcie225d.jpg

Postaram sie jeszcze przesłać zdjęcie we wzwodzie, kiedy napletek schodzi z żołędzia, lecz z tym nie bedzie problemu bo gdzieś widziałem na forum idnetyczne zdjęcie.

Później prześle we wzwodzie, gdy nie moge ściągnąć napletka.

[ Dodano: Sro 05 Sie, 2009 ]
http://www.penis.com.pl/forum/viewtopic.php?t=5379 Mam tak samo gdy mam we wzwodzie podczas kąpieli. Ale myślę, że mógłbym ściągnąć napletek, gdy oglądam niskobudżetowy film, w którym nawet na kostiumy nie mają, ale boję sie troszkę jak sie coś zerwie czy coś w tym stylu sorry za spam ale nie mogłem znaleźć edita. Dzięki za pomoc !

3tom 

Fenomen1, na pierwszym zdj. jest dobrze. Na drugim napletek jest trochę ciasny.

Fenomen1 napisał/a:
Ale myślę, że mógłbym ściągnąć napletek

A gdzie Ty jeszcze go chcesz ściągać. Przecież jest ściągnięty.
Co do sklejania sie napletka, to nie używaj za dużo mydła. Możesz myć samą wodą mydlaną, a później spłucz czystą wodą i osusz dokładnie ręcznikiem.

Fenomen1 

Chodziło mi o to, że jak sie masturbuje to mógłbym ścignać napletek ale ...
No a co do żołędzia to nie myje go mydłem tylko samą wodą i dzisiaj zauważyłem, że po masturbacji też nie mogłem ściągnać, a zdjęcie robiłem przed. Ale moge normlanie ścignać napletek. I myślici, że naciąganie pomoże i obejdzie się bez zabiegu ? Dzieki za pomoc jeszcze raz !

[ Dodano: Pią 07 Sie, 2009 ]
Ściągnąłem dzisiaj napletek do końca w trakcie wzwodu przy masturbacji i wygląda tak jak na przesłanych zdjęciach ;) Mam kilka pytań . Jka będę uprawiał seks to napletek nie zsunie się spowrotem na żołądź ? Czy wam też napletek sam nie chce zejść czy musicie sobie pomóc ? Zauważyłem też, że żołądź mnie w ogóle nie boli jak go dotykam nawet jak dotkne ujścia cewki moczowej co w spoczynku kończy sie niesamowitym bólem! Wy też macie ?

neoadam 

Wysłany: Pią 14 Sie, 2009   

Fenomen1 napisał/a:
wygląda tak jak na przesłanych zdjęciach

na ktorych?

Bruno Pelletier

Wysłany: Pią 14 Sie, 2009   

Fenomen1 napisał/a:
Chodziło mi o to, że jak sie masturbuje to mógłbym ścignać napletek ale ...
No a co do żołędzia to nie myje go mydłem tylko samą wodą i dzisiaj zauważyłem, że po masturbacji też nie mogłem ściągnać, a zdjęcie robiłem przed. Ale moge normlanie ścignać napletek. I myślici, że naciąganie pomoże i obejdzie się bez zabiegu ? Dzieki za pomoc jeszcze raz !

[ Dodano: Pią 07 Sie, 2009 ]
Ściągnąłem dzisiaj napletek do końca w trakcie wzwodu przy masturbacji i wygląda tak jak na przesłanych zdjęciach ;) Mam kilka pytań . Jka będę uprawiał seks to napletek nie zsunie się spowrotem na żołądź ? Czy wam też napletek sam nie chce zejść czy musicie sobie pomóc ? Zauważyłem też, że żołądź mnie w ogóle nie boli jak go dotykam nawet jak dotkne ujścia cewki moczowej co w spoczynku kończy sie niesamowitym bólem! Wy też macie ?

idź do lekarza - po to ludzie uczą się kilkanaście lat, żeby pomagać chorym. A jeśli boli Cię dotykanie penisa to znaczy, że jesteś chory.

matrix123 

Wysłany: Pią 21 Sie, 2009   

Kiedyś tu opisywałem swój problem, że napletek podczas spoczynku mi się zsuwa normalnie natomiast podczas wzwodu już nie chce. No i dzisiaj w końcu udałem się do lekarza (chirurga) i opisałem mu sytuację, no i on powiedział że jedyne co to może mam trochę za krótkie wędzidełko. No ale co ma do tego wędzidełko jak mi w ogóle nie schodzi ten napletek -.- Czy może on ma rację?

penis.com.pl
viamax
Staszkoff89 

Wysłany: Sro 04 Lis, 2009   

sorrki jak dodac fotki swojego sprzetu do tematu? musze je z kompa na jakis serwer wrzucic! pomozcie bede wdzieczny! pzdrawiam

Agares 

Wysłany: Czw 05 Lis, 2009   

Czemu akurat pod moim tematem? ;(
XD

Zhostuj chociażby na : http://imageshack.us/ .

Odpowiedz do tematu