jestem do bani |
Autor | Wiadomość |
trojan Dołączył: 28 Lis 2005 Posty: 20 | Wysłany: Sro 22 Mar, 2006 jestem do bani |
|
| mam powazny problem jestemz dziewczyna od roku i nie wime co se dzieje ze mna pobniewaz nawet nie dochodzi do stosunku miedzy nami a ja juz dostaje wytrysku wystarczy ze ona usiadzie mi na biodrach i zacznie ruszac sie do prz9odu i do tylu ja dostaje wtedy erekci i po upływie około 3min dochode do wytrysku nie wiem co sie dzieje ze mna zaczybnam miec powazne obaawy co powinienem zrobic
| |
| |
 |
marian84 Dołączył: 02 Wrz 2005 Posty: 3 | Wysłany: Czw 23 Mar, 2006 |
|
| hehe fajnie, ja to mam problem zeby mi stawał wtedy kiedy trzeba :/
a odpowiedz jest prosta relax man, musisz sie zrelaksować i nie myslec o tym (tak mi sie wydaje)
ile masz lat wogole?
pozdrawiam | |
| |
 |
hildegrant Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 411 | Wysłany: Czw 23 Mar, 2006 |
|
| trojan, z tego co piszesz masz PW, ale tez kwestia ile masz lat?
jesli 17 czy 18 to nie dziwne, jesli wiecej to trza sie wybrac do lekarza | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Gość | Wysłany: Czw 23 Mar, 2006 |
|
| a masz przy tym orgazm;)?? | |
| |
 |
trojan Dołączył: 28 Lis 2005 Posty: 20 | Wysłany: Czw 23 Mar, 2006 |
|
| 18 i zaczynam sie powaznie obawiac | |
| |
 |
trojan Dołączył: 28 Lis 2005 Posty: 20 | Wysłany: Czw 23 Mar, 2006 |
|
| a mam jeszcze jedno pytanie co to za choroba o ktorej wspomniał hildegrant te PW | |
| |
 |
Bruno Pelletier Dołączył: 18 Paź 2005 Posty: 723 | Wysłany: Czw 23 Mar, 2006 |
|
| to nie jest choroba....
Przedwczesny Wytrysk | |
| |
 |
adameo [Usunięty] | Wysłany: Wto 28 Mar, 2006 |
|
| zacznij cwiczyc miesnie PC a przed stosunkiem mozesz sie napic jakiejs herbatki rozluzniajacej, np. herbata z melisy:) | |
| |
 |
hildegrant Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 411 | Wysłany: Wto 28 Mar, 2006 |
|
| melisa uspokaja, ale nie powinna spowolnic momentu wytrysku...
ziolka to do siebie maja, ze nieznacznie pomagaja... (ale mi sie rym trafil ) | |
| |
 |
love508 
Dołączył: 21 Paź 2005 Posty: 307 Skąd: polska | Wysłany: Wto 28 Mar, 2006 |
|
| kazdy czasem jest do bani ... nie ma idealow | |
| |
 |
hipopotam Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 101 Skąd: zadupie | Wysłany: Wto 28 Mar, 2006 |
|
| nie przejmuj się stary czasami jak bardzo chcesz to oczywiście się nie uda, ja kiedyś chciałem sie popisać i aż sobie piernąłem to było upokarzające........... | _________________ czy ktoś wie jak poszerzyć??? | |
| |
 |
Men84 Dołączył: 23 Gru 2005 Posty: 19 Skąd: warszawa | Wysłany: Sro 29 Mar, 2006 |
|
| Kolego trojan musisz ćwiczyć opóźnianie wytrysk onanizując się ( walisz , przestajesz, walisz ), ja tez tak kiedyś miałem. Byłem z dziewczyna na wakacjach pod namiotem, zaczęliśmy się całować i kiedy ja dotknąłem jej cipki to mi trysną, myślałem ze się spale ze wstydu. Albo po prostu niech ci dziewczyna zwali (taka gra wstępna), po tym następnym razem na pewno ci nie wytryśnie tak szybko a będziesz mieć dłuższy sex. Po prostu porozmawiaj z dziewczyna jak to wszystko zrozumie to znaczy ze dziewczyna dorosła do tych spraw.
Mareklol ja przy tym nie miałem orgazmu, po prostu poczułem ze mi z penisa wylatuje sperma tak jak przy siekaniu. | |
| |
 |
hildegrant Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 411 | Wysłany: Sro 29 Mar, 2006 |
|
| Men84 napisał/a: | Albo po prostu niech ci dziewczyna zwali (taka gra wstępna), po tym następnym razem na pewno ci nie wytryśnie tak szybko a będziesz mieć dłuższy sex. |
dobrze chlopina prawi... | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
VanCote Dołączył: 29 Mar 2006 Posty: 137 Skąd: z fajnego miejsca | Wysłany: Czw 30 Mar, 2006 |
|
| Przeszedłem przez to co autor tematu i... teraz jestem szczęśliwym gejem | _________________ Ludzie mają zbyt mało czasu, aby cokolwiek poznać. Kupują w sklepach rzeczy gotowe. A ponieważ nie ma magazynów z przyjaciółmi, więc ludzie nie mają przyjaciół.
* Postać: lis do Małego Księcia | |
| |
 |
hildegrant Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 411 | Wysłany: Czw 30 Mar, 2006 |
|
| myslisz, ze homoseksualizm ma cos wspolnego z tym co pisze autor tematu?
poza tym gdyby byl homoseksualista i na miejscu jego partnerki znalazlby sie facet to pewnie tak samo szybko dostalby wytrysku... | |
| |
 |
|