Problem:( |
Autor | Wiadomość |
sebol13 Dołączył: 11 Cze 2009 Posty: 3 Skąd: Warszawa | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 49 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Sro 12 Sie, 2009 |
|
| Jedna sprawa. Żadna część ciała nie jest idealna, gładka o jednakowym kolorze. Skóra ma mnóstwo przebarwień. Jedne widać gołym okiem inne mniej. Ktoś kto zna się troszkę bardziej na fotografii to wie o czym mówię.
Nic nadzwyczajnego na fotkach nie ma. | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
sebol13 Dołączył: 11 Cze 2009 Posty: 3 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pią 14 Sie, 2009 |
|
| Dzięki BASF teraz mogę spać spokojnie :) | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Seroquel Wiek: 37 Dołączył: 25 Lip 2009 Posty: 6 Skąd: polska | Wysłany: Sro 19 Sie, 2009 |
|
| ej ziom dzisiaj zrobiłem trening i mi wyskoczyło parę właśnie takich kropek wnioskuje że to może być prze trenowanie albo źle wykonuje trening czytałem też ze po jelqy takie coś właśnie coś wyskakuje jakieś plamki że tylko tam pisze że na końcu penisa
mam nadzieję że to z czasem zejdzie bo nie ciekawie to wygląda | |
| |
 |
sebol13 Dołączył: 11 Cze 2009 Posty: 3 Skąd: Warszawa | Wysłany: Czw 20 Sie, 2009 |
|
| Hmm od treningu mówisz być może tylko że ja żadnego nie stosuję a te kropki mam i to już od dłuższego czasu i nic się nie zanosi na to by zniknęły | |
| |
 |
Seroquel Wiek: 37 Dołączył: 25 Lip 2009 Posty: 6 Skąd: polska | Wysłany: Pią 21 Sie, 2009 |
|
| to być może jest zwykły pieprzyk bo ja u siebie zauważyłem ze powoli znika robi się coraz bledsze pozdrawiam | |
| |
 |
nonono3 Dołączył: 31 Paź 2009 Posty: 2 Skąd: krakow | Wysłany: Nie 01 Lis, 2009 |
|
| ja chyba mam to samo, bardzo sie wystraszylem mam nadzieje ze to co tu piszecie jest prawda | |
| |
 |
|