Hemoroid ? Pytanie |
Autor | Wiadomość |
branco Wiek: 39 Dołączył: 19 Lis 2008 Posty: 29 Skąd: Kołobrzeg | Wysłany: Pią 07 Sie, 2009 Hemoroid ? Pytanie |
|
| Witam. Chcialem zapytac. Juz od jakiegos czasu z miesiac zrobilo mi sie cos takiego. W ogole to nie boli nic...nie przeszkadza w wyproznianiu, tylko czasem troche swedzi i nic wiecej. Co to moze byc ?
Smaruje juz tydzien czasu to Procto Hemolan`em ale nadal mam ten cypel... hmm i nie wiem juz. | |
| |
 |
3tom Dołączył: 11 Lut 2009 Posty: 518 Skąd: polska | Wysłany: Pią 07 Sie, 2009 |
|
| branco
Ty już się o to pytałeś.
Najlepiej idź do proktologa. On Ci powie co to jest, bo niepotrzebnie się denerwujesz.
I jeszcze miałeś iść do urologa.
Możesz iść do rodzinnego. Powiesz mu, że masz coś z przodu i z tyłu. Dostaniesz 2 skierowania, a potem zapiszesz się na wizytę. | |
| |
 |
branco Wiek: 39 Dołączył: 19 Lis 2008 Posty: 29 Skąd: Kołobrzeg | Wysłany: Pią 07 Sie, 2009 |
|
| 3tom napisał/a: | branco
Ty już się o to pytałeś.
Najlepiej idź do proktologa. On Ci powie co to jest, bo niepotrzebnie się denerwujesz.
I jeszcze miałeś iść do urologa.
Możesz iść do rodzinnego. Powiesz mu, że masz coś z przodu i z tyłu. Dostaniesz 2 skierowania, a potem zapiszesz się na wizytę. |
a przodu juz nie mam...zagoilo sie...to z tyl smaruje z tydz ale narazie mam ten cypel..hmm..przy smarowaniu to sie nie schowa? | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
3tom Dołączył: 11 Lut 2009 Posty: 518 Skąd: polska | Wysłany: Pią 07 Sie, 2009 |
|
| Ciesze się, że już na penisie się zagoiło.
A to z tyłu to raczej od smarowania tą maścią nie zejdzie.
Ja już pisałem, że to jest chyba przerośnięcie anodermy, ale czy to trzeba leczyć to nie wiem.
Jeśli Ci to nie przeszkadza...
Ale gdybyś poszedł do lekarza to byś wiedział czy to można zostawić. | |
| |
 |
|