Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Wytrysk
Autor Wiadomość
Tajemniczy 

Wysłany: Sro 05 Sie, 2009   Wytrysk

Mam taki problem, ze nie potrafie wutrysnać podczas pieszczot partnerki. Generalnie potrzebuje duzo czasu aby dojść. jezeli chodzi o sex to jeszcze ani razu podczas niego nie doszedlem do wytrysku. Jezeli chodzi o pieszczoty to dziewczyna piesci mnie nieraz reka lub ustami ponad poł godziny i tez nie moge dojsc. Jedynie co robimy, to ona zaczyna mnie piescic a potem sam sie przy niej masturbuje i dochodze przy niej. ale nawet na to potrzebuje sporo czasu.

Z czym to moze byc zwiazane i co powinienem zrobic by zaczac w koncu normalnie dochodzic bez pomocy wlasnej reki?

Dziubas8 

Wysłany: Czw 06 Sie, 2009   

Odstaw rękę całkowicie. Zrób sobie dłuższą przerwę od masturbacji i zabaw oralnych z partnerką. Po takiej przerwie pozytywny efekt murowany.

aaa68 

Wysłany: Czw 06 Sie, 2009   Re: Wytrysk

Tajemniczy napisał/a:
Mam taki problem, ze nie potrafie wutrysnać podczas pieszczot partnerki. Generalnie potrzebuje duzo czasu aby dojść. jezeli chodzi o sex to jeszcze ani razu podczas niego nie doszedlem do wytrysku. Jezeli chodzi o pieszczoty to dziewczyna piesci mnie nieraz reka lub ustami ponad poł godziny i tez nie moge dojsc. Jedynie co robimy, to ona zaczyna mnie piescic a potem sam sie przy niej masturbuje i dochodze przy niej. ale nawet na to potrzebuje sporo czasu.

Z czym to moze byc zwiazane i co powinienem zrobic by zaczac w koncu normalnie dochodzic bez pomocy wlasnej reki?

jest to objaw przy uprawianiu masturbacji, wiec odstaw onan na jakis czas ( a najlepiej porzuc całkowicei) a w w czasie seiksu z partnerka poprawi ci się

penis.com.pl
bathmate
akcelerator 

Wysłany: Pią 07 Sie, 2009   

dokładnie, zrób tak jak radzą koledzy, ja miałem identycznie.
na początku długo to trwało zanim doszło do wytrysku, a ostatnio uprawiamy nawet stosunek udowy i potrafiłem dojść w jakieś 10 minut :)

także odstaw rękę :)

Dziubas8 

Wysłany: Sob 08 Sie, 2009   

hehe nie do końca -a masturbacja pozwala Ci poznać siebie i to ile możesz wytrzymać zanim dojdziesz. Myślę, że przedwczesne tryskanie nie zaspokoi twojej partnerki, jeżeli potym będziesz już robił to niemrawo.
Głównie chodzi o psychikę - uświadom sobie, że walonko przed komputerem mimo iż przyjemne nie jest tak pełnowartościowe jak seks np. oralny ze swoją dziewczyną :roll:

maciex23 

Wysłany: Nie 16 Sie, 2009   

zgadzam się z tym co pisali Koledzy, moim zdaniem powinieneś zupełnie zrezygnować z masturbacji i zaczac się przyzwyczajac do pieszczot ze strony partnerki. Twoj czlonek przywyczail sie do kontaktów z reką (częstotliwości ruchów, siły nacisku podczas masturbacji i teraz trudno Ci osiagnac orgazm bez dotykania sie.
zamiast masturboowac sie przy partnerce, powinieneś nauczyć dziewczynę jakiego typu pieszczoty sprawiaja Ci największą przyjemność.

Odpowiedz do tematu