Sytuacja 4 miesiące po zabiegu |
Autor | Wiadomość |
Makrono Dołączył: 01 Lis 2006 Posty: 99 | Wysłany: Wto 21 Lip, 2009 Sytuacja 4 miesiące po zabiegu |
|
| Witam,
oto sytuacja 4 miesące po zabiegu - plastyka+ usunięcie wędzidełka. Proszę o wypowiedz jak to wszystko wyszło. Nie wiem czy nie poddać się kolejnej operacji, co doradzicie?. Obrzezanie?
Czy jako że ucina się większy fragment skóry, wcześniejszej operacji jakby nie było czy odbije się to znowu w bliznach?
Martwi mnie ta blizna z miejsca po wędzidełku.
Martwi mnie równiez jego wygląd w spoczynku, góra bardziej wycięta.
Blizny
Co byście zrobili na moim miejscu? | |
| |
 |
3tom Dołączył: 11 Lut 2009 Posty: 518 Skąd: polska | Wysłany: Wto 21 Lip, 2009 |
|
| W spoczynku wygląda dobrze.
Blizna po wędzidełku nie wygląda tak źle.
Zszycie napletka jest nieładne. Wygląda jakby lekarz przy szyciu się spieszył.
Na blizny jest krem Cepan. Pisze, że można stosować na powieki to może na penisa też.
Spytaj się innego lekarza co zrobić z tą blizną./chodzi mi o tą bliznę na napletku/.
Przez obrzezanie pozbył byś się tej blizny na napletku, ale nie wiadomo jaka będzie następna. | |
| |
 |
Makrono Dołączył: 01 Lis 2006 Posty: 99 | Wysłany: Wto 21 Lip, 2009 |
|
| ja mam maść DERMATIX smaruje 1,5 miesiace , zero efektu wiec maśc tu niewiele da.
proszę jeszcze o wypowiedz. Co wy byscie zrobili? | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Hubertttus Dołączył: 01 Cze 2007 Posty: 404 Skąd: mazowsze | Wysłany: Wto 21 Lip, 2009 |
|
| Nie jest tak źle.Na wystawę z nim chodzić nię będziesz.(oczywiście prezentować go).A kobieta napewno go zaakceptuje. | |
| |
 |
Makrono Dołączył: 01 Lis 2006 Posty: 99 | Wysłany: Wto 21 Lip, 2009 |
|
| no ja zamierzam z nim chodzic po wystawach wiec prosze o konkretne odp. | |
| |
 |
cortez1986 Dołączył: 07 Lis 2008 Posty: 50 Skąd: Polska | Wysłany: Sob 25 Lip, 2009 |
|
| nie chce Cie podłamywać, ale moim zdaniem to spartolony zabieg, ja po czterech miesiącach praktycznie miałem niewidoczna gładką bliznę. także miałem zapisaną maść dermatix, ale stwierdziłem ze nie ma potrzeby stosowania tak drogiego leku. | |
| |
 |
Makrono Dołączył: 01 Lis 2006 Posty: 99 | Wysłany: Nie 26 Lip, 2009 |
|
| no wiem dlatego chce isc na obrzezanie ale nie wiem czy czesciowe czy calosciowe , jak polecacie? | |
| |
 |
Masturbator19 Wiek: 35 Dołączył: 21 Wrz 2008 Posty: 111 Skąd: Kalisz | Wysłany: Pon 27 Lip, 2009 |
|
| Jak już to tylko całościowe bo po co częściowe? a tak na prawdę to zależy od upodobania | _________________ http://master19.fotosik.pl/
Zajrzyjcie;p | |
| |
 |
Makrono Dołączył: 01 Lis 2006 Posty: 99 | Wysłany: Sro 05 Sie, 2009 |
|
| częściowe ładniejsze , całkowite biednie wyglada. no nic <wulg.> ten zabieg ale to juz lacznie 3500zl:/ <wulg.> | |
| |
 |
|