Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     penis expander
Autor Wiadomość
PAWW 

Wysłany: Pon 03 Sie, 2009   penis expander

Witam! Mam takie pytanko. Czy jest możliwe po operacji penisa noszenie expandera celem wiekszego wydłuzenia penisa? Załóżmy, że po operacji zyskam 4cm + dodatkowe centymetry po 8 miesiącach noszenia expandera. Proszę o pomoc.

3tom 

Wysłany: Pon 03 Sie, 2009   

Po operacji, jak przetną więzadła to musisz nosić ciężarki przymocowane do penisa, aby go wyciągnąć na zewnątrz.
Nosi się to przez pół roku przez określoną ilość czasu w ciągu dnia. :)

Szkwał 

Cytat:
Nosi się to przez pół roku przez określoną ilość czasu w ciągu dnia

O ja pierdziele :lol:

penis.com.pl
penilarge krem
PAWW 

Jednak panie Szkwał zdecydowałem się na zabieg i chce dopiac wszystko na ostatni guzik.

3tom 

PAWW, a rozmawiałeś z urologiem?
Czytałem w necie, że penisy poniżej 11 cm można powiększyć hormonalnie.
Nie znam teraz szczegółów, bo nie mogę znaleźć tej strony. Ale możesz porozmawiać z lekarzem.

Szkwał 

Cytat:
Czytałem w necie, że penisy poniżej 11 cm można powiększyć hormonalnie.

Ale to tylko w przypadku niedoboru hormonalnego co może powodować gorszy rozwój penisa z tego co czytałem

vissour 

Wysłany: Wto 04 Sie, 2009   

PAWW, żadna operacja nie da Ci 4cm, tak jak ktoś już pisał, 2cm to maksimum (no bo sam pomyśl, skąd wziąć dodatkowe 4cm - to dużo, a nie da się zrobić czegoś z niczego). Poza tym zastanów się kilka razy. Zabieg to duże ryzyko. Jak Ci się to rozbabra, to możesz mieć bardzo duże problemy. Każda ingerencja w układ płciowo-moczowy jest niebezpieczna, bo łatwo o infekcje pozabiegowe, a to może skutkować wielomiesięcznymi powikłaniami, bólem, dysfunkcją bądź co bądź ważnego organu i później bliznami. Już nie mówiąc o tym, że obciążonego po zabiegu penisa chcesz masakrować jakimiś ciężarkami. Oczywiście sam podejmujesz decyzję, ale zastanów się, czy warto, tym bardziej że mniejszy niż średnia penis często jest problemem, ale zazwyczaj tylko dla jego właściciela, a nie partnerki/partnera. Pozdrawiam!

Szkwał 

Cytat:
tak jak ktoś już pisał, 2cm to maksimum

Owszem + 2 cm podczas wzwodu jak dobrze pojdzie.

Cytat:
Zabieg to duże ryzyko. Jak Ci się to rozbabra, to możesz mieć bardzo duże problemy.

Operacja polega na podcięciu więzadeł i wyciągnięciu część penisa. Powoduje to, że penis jest znacznie mniej stabilny a erekcja występuje pod znacznie mniejszym kątem. Oczywiście może być jeszcze wiele znacznie gorszych powikłań.
Jak dla mnie ciąć zdrowego i sprawnego penisa dla głupich 2 cm w najlepszym wypadku to głupota.

3tom 

Szkwał napisał/a:
Jak dla mnie ciąć zdrowego i sprawnego penisa dla głupich 2 cm w najlepszym wypadku to głupota.

Pewnie, że tak. Tym bardziej jeśli się ma 18 lat.

Odpowiedz do tematu