Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Bielizna
Autor Wiadomość
Bruno Pelletier

Wysłany: Wto 28 Mar, 2006   Re: Bielizna

antares napisał/a:
po prostu ide w szortach albo w bokserkach a w pracy zmieniam na slipki w mojej szatni jest 10 osub w tvm 6 dziewczyn i mnie to nie krempuje że przekieram się przy koleżankach i kolegach

świntuchu :wink:
antares napisał/a:
Nieraz chodze bez majtek tylko w spodniech ale żadko! :D

:twisted:

Men84 

Wysłany: Wto 28 Mar, 2006   

Najlepiej sie mi sie spi w krótkich spodenkach od piżamy ale czasami spie nago. W slipach jak spie to mnie obciskają mocno, no a jak wstanę rano to az mnie pałka boli jak mi stanie. Nie spie w bieliźnie w której chodzę na codzien, po to sż piżamy aby w nich spac.

Chociaż już nie praktykuje spania nago od czasu jak miałem polucje w nocy. Zapaskudziłem cala kołdrę i prześcieradło. A tak jak już mi wystrzeli to w spodenki od piżamy. :oops:

jarhead

ja tez czesto spie nago, ostatnio nawet rozmawialem z kuplem z roku, tak sie jakos zgadalismy mowi mu ze spie nago ze jest to mega wygode i wogule ze jest spoko. A on mi na to ze on nawet jakby chcial to nie moze bo mieszka (w akademiku) z jakims kompletnie zjebanym gosciem, ktory od razu go od gejow i wszystkim trabi ze on (moj kumpel)

penis.com.pl
bathmate
royscop

Ten współlokator twojego kumpla to faktycznie zachowuje się jakiś ciemniak z czarnogrodu :lol: a co poradzic, gosciu został widocznie tak wychowany. Moim zdaniem chodzenie nago po mieszkaniu i to jeszcze w obecnosci kolegi to fajna sprawa. Masz fajnego współlokatora i nie musisz sie przed nim krępować i możesz zachowywac się swobodnie, i o to chodzi :wink:

Gość

jarhead napisał/a:
ja tez BARDZO czesto spie nago, ostatnio nawet rozmawialem z kuplem z roku, tak sie jakos zgadalismy mowi mu ze spie nago ze jest to mega wygode i wogule ze jest spoko. A on mi na to ze on nawet jakby chcial to nie moze bo mieszka (w akademiku) z jakims kompletnie zjebanym gosciem, ktory od razu go od gejow i wszystkim trabi ze on (moj kumpel) spi np. w stringach, czy nago, a jak mu stanie (koledze) to gosciu robi wielkie halo na caly akademik.
Szczerze mowic nie rozumiem gostka, ja mieszkam (w mieszkaniu ) z kumplem i normalnie on sie zachowuje, tez spi nago, nie robi zadnych scen ze chodze nago po mieszkaniu (nawet jak mi stanie) a chodze czesto (i czesto mi staje) :lol: :lol: :lol:
niektorych ludzi naprawde nie rozumiem, mam nadzieje ze napiszecie ja zachowuja sie wasi wspołlokatorowie (jezeli takowych macie) w takich sytuacjach, jak wy byscie sie zachowali i wogule co o tym sadzicie...
/z góry dzienki za wszystkie posty/ pozdro :lol: :lol: :lol: :D

Ja nie śpię niestety nago, bo nie mieszkam sam :P ale gdybymsam miał mieszkać to bym po mieszkaniu nawet sam chodził. Gdybym chodził nago , mieszkał bym z jakimś kolesiem i on by to widział jak by mi stanął to bym się nie prejmował, bym mu wytłumaczył, że to normalne przecież i że jemu też staje. A gdybym to ja widziałjak on chodzi nagi i stanie mu to też bym nic z tego nie robił tylko uznał bym to za normalne. A któremu facetowi nie staje penic kiedy wstaje rano?:> ;d każdemu staje ;d papa

Bruno Pelletier

miszczu, nie wierzę, żę nic byś nie zrobił ;)

Bruno Pelletier

ja uwielbiam spac nago, ale moja połówka nie lubi, więc się grzecznie dostosowuję :)

Co do chodzenia nago przy ludziach - mam kolegę przed którym swego czasu dość często paradowałem bez bielizny chcąc sprawdzić jego reakcję ;)

hildegrant

a ja nie chodze nago po domu bo mam zimno (12-15 st. C), ale przy wyzszych temp. mozg mi sie lasuje wiec cos za cos :(

antares 

Wysłany: Wto 28 Mar, 2006   Bielizna

jarhead ja tez mieszkam z kolegom i normalnie nieraz spie nago i on też chodzimy całkiem goli po mieszkaniu nieraz mi staje albo mu nawet gdy ja lub on jestesmy w łazieńce to włodzimy bez zachmowań

hildegrant

to wam powiem ciekawa rzecz: ostatnio przyszedl do mnie znajomy, wzialem prysznic (wychodzilismy spotkac sie ze znajomymi do pubu) i ubieralem sie przy nim i w powietrzu wyraznie "bylo czuc" skrepowanie...
niektorzy ludzie sa strasznie wycofani emocjonalnie...to sie chyba wynosi z domu i nie zmienia sie przez cale zycie...

Gość

zagdzam sie z hildegrant niektorzy ludzie to normalnie ciemnogrod.
lubie chodzic (i spac) nago i robie to bardzo czesto nawet w ciagu dnia , na szczescie mam nowoczesnego wspollokatora, ktory nic sobie nie robi z mojej nagosci, sam chodzi nago....... dla mnie normalnym jest ze jak wstaje rano ide nago (ze stojacym wackiem) zrobic sobie kawe a on tez tam nago siedzi, normalnie gadamy i nikt nie wyzywa nikogo od gejow czy cos takiego ...... to samo jest w lazience kazdy z nas wchodzi bez pukania, nawet jak ktorys przylapie drugiego na masturbacji, to nie strzela zadnych glupich komentarzy, w koncu jestesmy facetami i to przeciez normalne.....
to co przedstawil jarhead (chodzi mi o kwestie z kolega) to rzeczywiscie 100% zascianek i ciemnogrod :(

Men84 

No dobra rozbieranie to rozbieranie ale w jakich firm kupujecie sobie bieliznę, ja kiedyś kupowałem „atlantica” ale zawiodłem się trochę na tej firmie teraz to w większości kupuje „Hendersona”. Z tym ze czasami trafiają się zjeby współlokatorzy to prawda. Mieszkałem kiedyś w akademiku z dwoma kolesiami, jeden był spoko ale drugi to istny pojeb. Nie podobało mu się ze chodzę w samych boxerkach po pokoju a jak kiedyś wstałem rano i mi stal to się śmiał i robił z tego wielkie niewiadomo co. Chyba każdemu normalnemu facetowi staje rano, ja to prawie nie mam dnia bez porannego wzwodu.

Gość

co do zjebow to rzeczywiscie na tym swiecie jest ich nie malo, a swoja droga ciekawe w czym spal ten koles z akademika, ktory sie z ciebie smial, pewnie w kalesonach, a na to jeszcze spodnie dresowe i nie wstawal z lozka dopuki nie przestanie mu stac, przeciez nikt nie moze zauwazyc jego malego....
w sumie nie ma sie co przejmowac takimi goscmi, tylko ich ignorowac i omijac

zgadzam sie ze kazdemu facetowi stoji rano, mam przyklad na sobie wstaje rano i jedyne czego moge byc pewien to ze mi stoji jak dab i to jest wlasnie super :lol: :lol: :lol:

co do bielizny to przede wszystkim henderson, szczegolnie bokserki i slipy, a stringi to roznie jak mi pasuja......... :lol:

penis.com.pl
tabletki penilarge
Men84 

Ja jak kupuje sobie boxerki to zwracam uwagę na szwy aby byly płaskie bo jak kiedyś kupiłem "atlantici" to te szwy mi w dupe właziły (były takie duze) i mnie tylko krępowały. No i jeszcze jedno odnośnie tej firmy, gumy w boxerkach mi sie popsuły (strasznie się rozciągnęły). A czy ktos ma bieliznę „cornette” , jak się w tym chodzi, wygodna jest???

A jeszcze odnośnie tego kolesia z akademika faktycznie on spal w takich grubych spodniach dresowych. :lol: :lol:

hildegrant

poranne pobudzenie nie jest wlasciwe tylko mezczyznom :wink:
poczytajcie o fazach snu, a dowiecie sie kto wam "to robi"...

co do bielizny, ja kupuje taka jaka mi sie podoba i nie mam zastrzezen co do jej wykonczenia...
oczywiscie podoba mi sie taka za 50 PLN (np. w H&M), ale psychicznie nie dalbym rady wydac takiej kwoty na bokserki...

Odpowiedz do tematu