| Włosy w odbycie |
| Autor | Wiadomość |
malapalka Dołączył: 17 Gru 2006 Posty: 114 | Wysłany: Wto 16 Sty, 2007 Włosy w odbycie |
|
| Siema mam takie pytanie bo mam zarosnieta troche dupe na poldupkach troche i w rowie to oblesnie wyglada troche... mam to depilowac ? macie tak samo i kosicie to??? i pytanie dla dziewczyn czy to wam przeszkadza?? | |
| |
 |
paulinka Wiek: 37 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Wto 16 Sty, 2007 |
|
| mój facet ma owłosiony tyłeczek ale mi to nie przeszkadza!!!ważne że jest jedrny i miło sie go dotyka
co do depilacji moim zdaniem to głupota! niepotrzebny bół-jak depilacja
a jak golenie to beda wyrastac coraz mocniejsze ciemniejsze i bedzie ich wiecej!!!! | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
Bruno Pelletier Dołączył: 18 Paź 2005 Posty: 723 | Wysłany: Czw 18 Sty, 2007 |
|
| wchodząc w ten temat myślałem, że przeczytam o jakiś anomaliach...
po pierwsze nikt nie ma włosów w odbycie...
po drugie - zastanawiam się, dlaczego mówisz, że to obleśnie wygląda...
po trzecie - ilość owego owłosienia uzależnione jest od genetyki delikwenta | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
muchomorek 
Dołączył: 15 Lis 2006 Posty: 229 Skąd: clikash? | Wysłany: Czw 18 Sty, 2007 |
|
| Heh, ja też mam porosty na tyłku i jakoś nie narzekam. Calkiem sexi to wyglada | |
| |
 |
malapalka Dołączył: 17 Gru 2006 Posty: 114 | Wysłany: Czw 18 Sty, 2007 |
|
| | no niewiem czy sexi raczej nie sexi ale moze dla was sexi dla mnie nie sexi tylk otroche oblesnie to wyglada ale dobra nie wazne najwyzej bede golil rowa | |
| |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Pią 19 Sty, 2007 odp |
|
| niedługo pojawią się tematy czy facet ma golić nogi,żeśy brwi może to jest sexi? | _________________ Ani smutku ani łez moje życie jest the best | |
| |
 |
malapalka Dołączył: 17 Gru 2006 Posty: 114 | Wysłany: Pią 19 Sty, 2007 |
|
| | to normalne ze ktos sobie cos goli nikt tu nie pisze o rzesach czy brwiach ale d.... czy przy wacku to normalne chyba? sa tacy co klate golą hehe to to juz jest porazka | |
| |
 |
adadverts Dołączył: 20 Kwi 2006 Posty: 434 Skąd: Katowice | Wysłany: Pią 19 Sty, 2007 |
|
| Jak ci przeszkadza, to ogol i po problemie. Najważniejsze, żebyś się sam sobie podobał | |
| |
 |
serge Dołączył: 24 Wrz 2006 Posty: 14 Skąd: znikąd | Wysłany: Wto 23 Sty, 2007 |
|
| Może bardziej... najważniejsze, żeby Ci to sprawiło satysfkcję. A podobać ma się kobietom | _________________ Profilaktyka, ludzie!
PAMIĘTAJCIE O TYM! | |
| |
 |
adadverts Dołączył: 20 Kwi 2006 Posty: 434 Skąd: Katowice | Wysłany: Wto 23 Sty, 2007 |
|
| | No nie do końca... Ludzie, którzy nie podobają się samym sobie mają kompleksy. A zakompleksieni nie spodobają się już nikomu. | |
| |
 |
Gość | |
| |
 |
Gość | |
| |
 |
Bruno Pelletier Dołączył: 18 Paź 2005 Posty: 723 | Wysłany: Nie 04 Lut, 2007 |
|
| | dlaczego Mod nie reaguje na dublowane i bezsensowne posty z linkami do czegoś co "zawirusia" komputery???? | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
Shnitzel Wiek: 38 Dołączył: 26 Lip 2009 Posty: 456 Skąd: Podstolica | Wysłany: Nie 26 Lip, 2009 |
|
| | Jak gole właśnie w okolicy samego odbytu - z przyczyn wyłącznie higienicznych - nie ma bidetu wiec rozmazywanie papierem odchodów po włosach a było czymś obrzydliwym - ogoliłem tyle ile potrzeba i jest po prostu znacznie czyściej. | _________________ TereFere. | |
| |
 |
Masturbator19 Wiek: 36 Dołączył: 21 Wrz 2008 Posty: 111 Skąd: Kalisz | Wysłany: Pon 27 Lip, 2009 |
|
| | Nie dosyć, ze czyściej to jeszcze jak higienicznie! | _________________ http://master19.fotosik.pl/
Zajrzyjcie;p | |
| |
 |
| |