| sikanie do pisuara |
| Autor | Wiadomość |
kam1024 Wiek: 32 Dołączyła: 07 Sty 2009 Posty: 17 Skąd: NY | Wysłany: Sob 04 Kwi, 2009 sikanie do pisuara |
|
| | ... | | | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 49 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Sob 04 Kwi, 2009 |
|
| | Jak dorośniesz to Ci minie. | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
kam1024 Wiek: 32 Dołączyła: 07 Sty 2009 Posty: 17 Skąd: NY | Wysłany: Sob 04 Kwi, 2009 |
|
| | ... | | | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
Seba081 Wiek: 44 Dołączył: 16 Lut 2009 Posty: 305 Skąd: Katowice | Wysłany: Sob 04 Kwi, 2009 |
|
| No ja w sumie nie potrafię się odlać jak ktoś na mnie patrzy
Nie staje wacek ale mam jakaś blokadę i tyle hehe. | |
| |
 |
3tom Dołączył: 11 Lut 2009 Posty: 518 Skąd: polska | Wysłany: Sob 04 Kwi, 2009 |
|
| Ja też do pisuaru od razu się nie odleję. Muszę chwilę postać i się przymuszać.
Zazwyczaj robię tak, że siku idę dopiero jak mi się mocno chce. Wtedy prawie od razu mogę sie odlać. | |
| |
 |
Seba081 Wiek: 44 Dołączył: 16 Lut 2009 Posty: 305 Skąd: Katowice | Wysłany: Wto 07 Kwi, 2009 |
|
| Gorzej jak już nie idzie wytrzymać a do WC kolejka | |
| |
 |
Kokelok Dołączył: 08 Kwi 2009 Posty: 2 Skąd: Górny Śląsk | Wysłany: Sro 08 Kwi, 2009 |
|
| | Ja także mam taką blokadę, trudno mi się sika w miejscach publicznych. Muszę chwilę postać i dopiero po kilku-kilkunastu sekundach mogę się odlać. | |
| |
 |
Shnitzel Wiek: 38 Dołączył: 26 Lip 2009 Posty: 456 Skąd: Podstolica | Wysłany: Nie 26 Lip, 2009 |
|
| | Paruresis. Trzeba sie psychicznie nastawić na sikanie. | _________________ TereFere. | |
| |
 |
Kamillo20 Dołączył: 08 Cze 2009 Posty: 104 Skąd: Polska | Wysłany: Nie 26 Lip, 2009 |
|
| | a ja nie sikam do pisuarów i nie mam takich problemów jak pan w poscie pierwszym:) | _________________ Jak chcesz to zagadaj na GG:)
Pogadać zawsze można:D,
Może jakas znajomosc wirtualna? | |
| |
 |
Shnitzel Wiek: 38 Dołączył: 26 Lip 2009 Posty: 456 Skąd: Podstolica | Wysłany: Nie 26 Lip, 2009 |
|
| | A gdzie? do Kabiny? często kabin jest mniej niż chętnych - czasami tez sie spieszy. Ja tam przy temacie sikania pisuarze poruszam jeszcze jeden prosty aspekt - przy sikaniu łatwo kogoś okraść. | _________________ TereFere. | |
| |
 |
Kamillo20 Dołączył: 08 Cze 2009 Posty: 104 Skąd: Polska | Wysłany: Nie 26 Lip, 2009 |
|
| | No jak nawet jest kolejka ty wytrzymam:) Wazne ze nikt sie nie gapi jak sikam..nie podoba mi sie;) Ale chyba jeszcze nie zdarzylo mi się czekac na to by wejsc do kabiny.. | _________________ Jak chcesz to zagadaj na GG:)
Pogadać zawsze można:D,
Może jakas znajomosc wirtualna? | |
| |
 |
randy Dołączył: 08 Sty 2007 Posty: 406 Skąd: Wrocław | Wysłany: Nie 26 Lip, 2009 |
|
| | Shnitzel napisał/a: | | przy sikaniu łatwo kogoś okraść. |
Możesz rozwinąć ten wątek? Zaintrygowało mnie to. Zawsze myślałem, że kieszonkowcom najłatwiej pracuje się w zaludnionych miejscach. Sztuczny tłok i do dzieła... A jakoś trudno mi sobie wyobrazić grupkę ludzi ocierających się z wszystkich stron o faceta odlewającego się do pisuaru, aby stworzyć dogodne warunki złodziejowi . | |
| |
 |
Boss Wiek: 34 Dołączył: 15 Maj 2009 Posty: 230 Skąd: net | Wysłany: Nie 26 Lip, 2009 |
|
| | Chyba chodzi o to, że koles odlewający sie nie ma zbytniej wolności ruchów. Zanim schowa wacka minie troche czasu a wtedy złodziej ucieknie. ;p | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
|
| | Cytat: | | faceta odlewającego się do pisuaru, aby stworzyć dogodne warunki złodziejowi |
Nie wiedzieć czemu wielu facetów nosi portfel w tylnej kieszeni. W każdej chwili może ktoś podejść i wyciągnąć portfel.
To samo tyczy sie komórek czy innych rzeczy na szyi luzem wiszących. Ponieważ facet podczas odlewania sie jest bezbronny to złodziej ma mnóstwo czasu na reakcje i ucieczkę.
Poza tym wracając do czekania do kabiny - idźcie sobie w sobotę do dowolnego CH. Tłum ludzi jak cholera. | _________________ TereFere. | |
| |
 |
sharpe Dołączył: 21 Lip 2009 Posty: 7 Skąd: Warszawa | Wysłany: Nie 26 Lip, 2009 |
|
| | Jeżeli chcę się tylko wysikać, to oczywiście, że korzystam z pisuaru. Czasem jedynie wkurza mnie, gdy staję przed nim i nagle nie mogę załatwić swojej potrzeby i muszę chwilę przy nim postać. | |
| |
 |
| |