Jak rozciągnąć napletek ? |
Autor | Wiadomość |
trzuszczaka Wiek: 30 Dołączył: 20 Lip 2009 Posty: 2 Skąd: Piotrków Trybunalski | Wysłany: Pon 20 Lip, 2009 Jak rozciągnąć napletek ? |
|
| Mam 14 Lat. Nie Zdaje Mi Się Abym Miał Małego Penisa Bo Gdy Mam Wzwód Wynosi On 15 Cm. Ale To Nie Na Temat . Chodzi Mi O to Że Nie Mogę Za Bardzo Naciągnąć Napletka. Gdy Nie Mam Wzwodu Jest Normalnie Schodzi Bez Żadnego Bolu. A Gdy Mam Wzwód Schodzi Mi <mysli> ok 2,3 Cm . Bardzo Mało ;/. Więcej Juz Nie Mogę Bo Strasznie Boli. Nie Chce Za Bardzo Iść Do Lekarza, Ponieważ Ja Jestem Za Granicą. Starzy Ogarniają Teraz Sprawy Związane Z Mieszkaniem itd. Nie Chce Im Fundować Dodatkowych Problemów .
Prosze O Jakieś Rady. | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 48 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Pon 20 Lip, 2009 |
|
| Proponuję poczytać forum. Polecam dział Napletek i Stulejka. Znajdziesz odpowiedź na swoje pytanie bez większego wysiłku, gdyż sprawa opisywana była tu w setkach postów.
Na przyszłość pisz normalnie a nie każdy wyraz z dużej, bo wbrew pozorom źle się to czyta. | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
|