Dziwna krosta |
Autor | Wiadomość |
PabloSBT Dołączył: 12 Kwi 2008 Posty: 4 Skąd: Krk | Wysłany: Wto 14 Lip, 2009 Dziwna krosta |
|
| witam mam mały problem otóż wyskoczyła mi jakaś krosta na penisie ;| i niewiem czy to choroba czy to samo zniknie wyskoczyło mi to 2 dni temu i jeszcze nie znika ;| tak sie wydaje jak by w tym krew była czy ropa
link
http://img441.imageshack....5/dsc00925o.jpg | |
| |
 |
Kamillo20 Dołączył: 08 Cze 2009 Posty: 104 Skąd: Polska | Wysłany: Wto 14 Lip, 2009 |
|
| Jeny jak to ohydnie wygląda, ja bym tego nie lekceważył...Może jakieś maści - paści..nie mam pojecia...ale wyglada to paskudnie | _________________ Jak chcesz to zagadaj na GG:)
Pogadać zawsze można:D,
Może jakas znajomosc wirtualna? | |
| |
 |
PabloSBT Dołączył: 12 Kwi 2008 Posty: 4 Skąd: Krk | Wysłany: Sro 15 Lip, 2009 |
|
| no wiem że wygląda paskudnie po prysznicu mi takie coś wyskoczyło o.O poczekam jeszcze ze 2 dni jak to nie zacznie znikać to do dermatologa sie skocze
[ Dodano: Sro 15 Lip, 2009 ]
kurde pękło mi to i sie krew wylała czy moge dostać jakiegoś zakażenia od tego ? | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
3tom Dołączył: 11 Lut 2009 Posty: 518 Skąd: polska | Wysłany: Sro 15 Lip, 2009 |
|
| Od razu zakażenia nie dostaniesz. Przemyj woda utlenioną i niech zaschnie. | |
| |
 |
zola 
Dołączył: 19 Lis 2006 Posty: 557 Skąd: LUBLIN | Wysłany: Pią 17 Lip, 2009 |
|
| wygląda to na mały krwiaczek, nie uderzyłeś się, nie wyciskałeś nic tam?? | _________________ Nie poddawaj się, bierz życie jakim jest..
Pozdrawiam | |
| |
 |
PabloSBT Dołączył: 12 Kwi 2008 Posty: 4 Skąd: Krk | Wysłany: Sob 18 Lip, 2009 |
|
| no już wiem skąd to jest najpierw miałem zwykła krostke ale jak grałem na boisku to dostałem piłka po miejscach intymnych xD i od tego to było ale juz mi znika prawie nie widać
[ Dodano: Sob 18 Lip, 2009 ]
* nie wyciskałem ale samo mi pękło | |
| |
 |
|