| Golenie miejc intymnych... |
| Autor | Wiadomość |
Napaleniec17 Wiek: 33 Dołączył: 07 Lip 2008 Posty: 12 Skąd: Host | Wysłany: Czw 18 Cze, 2009 Golenie miejc intymnych... |
|
| Witam Serdecznie!
Mam problem. Otóż... Chodzi tutaj o golenie miejsc intymnych (penisa, jajek).
Używam do tego maszynki do strzyżenia własów na głowe (maszynka fryzjerska) bez końcówki żadnej, a ewentualne nierówności masznką do golenia twarzy wykańczam.
W dalszym ciągu nie mam pożądanego efektu, którym jest 0, zawsze te włoski jednak widać i tutaj właśnie chcę zadać pytanie. W galerii dumy męskiej, niektóre penisy są naprawde wygolone na 0 czy ja źle to robię ?
Czy może poprostu powinienem mieć spejalną do tego celu maszynkę?
- http://allegro.pl/search....cat=1&country=1
może coś takiego?
Pozdrawiam.
[ Dodano: Czw 18 Cze, 2009 ]
Acha i jeszcze jedna rzecz.
Najczęście gdy golę jajka to zdarza się, że przytnę sobie w/w maszynkami.
Oczywiście t jest takie chwilowe ukucie, więc nie ma mowy o jakimś bulu i troszkę krwi wypłynie. Dlatego na jajkach zawsze golę się niedokładnie, jedne włosy 0,3cm drugi 1 cm - do tego jeśli można również prosiłbym jakąś wskazówkę poradę.
Dodam jeszcze, że zawsze golę się na sucho, bez pianek (ew. na końcu smaruję się balsamem po goleniu).
Dziękie wielkie! | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 49 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Czw 18 Cze, 2009 |
|
| Ja od zawsze golę się tak jak Ty najpierw maszynką do włosów potem zwyczjną golarką do twarzy. W drugim etapie zawsze używam pianki do golenia lub zajzwyczjniej w świecie żelu do kąpieli.
Golarkę jaka stosuję do golenia ma 4 ostrza. Zawsze mam na gładko.
A to, że ktoś ma bardziej gładko a drugi mniej to już zależy od smego sposobu golenia, ilości i jakości włosów i sposobu w jaki one rosną.
Nie wyobrażam sobie golenia bez pianki.
Do golenia także musisz się też przyłożyć i poświęcić temu trochę czasu. Wbrew pozorom nie jest to taka krótka zabawa jak golenie twarzy.
Odradzam kremy do golenia nóg i okolic bikinii typu Veet. gdyż może on podrażnić delikantną skórę na mosznie. | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
nonek Wiek: 32 Dołączył: 10 Kwi 2009 Posty: 71 Skąd: Łódź | Wysłany: Czw 18 Cze, 2009 |
|
| | ja raz ogolilem wlosy lonowe zwykla jednorazowa maszynka do golenia. obylo sie bez bolu, ale wiecej tego nie powtorze, nie lubie miec na zero. pteraz bd tylko przycinal. | _________________ Skype: nonek04137 | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
Napaleniec17 Wiek: 33 Dołączył: 07 Lip 2008 Posty: 12 Skąd: Host | Wysłany: Czw 18 Cze, 2009 |
|
| A co sądzicie o maszynkach do miejsc intymnych czy nie są lepsze?
Czy ktoś ich używa? (link wyżej) | |
| |
 |
Kamillo20 Dołączył: 08 Cze 2009 Posty: 104 Skąd: Polska | Wysłany: Czw 18 Cze, 2009 |
|
| | nonek ja tak samo! | _________________ Jak chcesz to zagadaj na GG:)
Pogadać zawsze można:D,
Może jakas znajomosc wirtualna? | |
| |
 |
aktyRysuje Dołączył: 16 Maj 2009 Posty: 2 Skąd: Lublin | Wysłany: Pią 19 Cze, 2009 |
|
| | proponuje nie golić | |
| |
 |
ja_89 Wiek: 36 Dołączył: 26 Cze 2006 Posty: 130 Skąd: Z nienacka | Wysłany: Sob 11 Lip, 2009 |
|
| wiec nikt nie miał do czynienia z taką maszynką (jak Phillips Bodygroom)??
Jeżeli jednak to poprosze napisać jakąś opinie | |
| |
 |
wassis Dołączył: 05 Paź 2008 Posty: 13 Skąd: pl | Wysłany: Sob 11 Lip, 2009 |
|
| | ja_89 napisał/a: | wiec nikt nie miał do czynienia z taką maszynką (jak Phillips Bodygroom)??
Jeżeli jednak to poprosze napisać jakąś opinie |
posiadam taka maszynke philipsa i jestem z niej zadowolony. uzywam jej zazwyczaj z nasadką do strzyżenia na wysokosc 4-5mm. .same 'jajka' nie polecam dotykać tym sprzętem bo mozna sobie worek pociac skóra jest za delikatna i za gietka wiec rany i zaciecia gwarantowane. raz probowalem i nie polecam.
osobicie do jajek, penisa i okolic odbytu uzywam kremu do depilacji Veet for men.
nakładam krem, czekam 4-5 minut i spłukuje wodą. wlosów nie ma! skóra na mosznie deliktna jest ale zadnych podraznien i zmian nie zauwazylem. | |
| |
 |
jarhead Dołączył: 25 Mar 2006 Posty: 26 | Wysłany: Pon 13 Lip, 2009 |
|
| | wassis napisał/a: | osobicie do jajek, penisa i okolic odbytu uzywam kremu do depilacji Veet for men.
nakładam krem, czekam 4-5 minut i spłukuje wodą. wlosów nie ma! skóra na mosznie deliktna jest ale zadnych podraznien i zmian nie zauwazylem. |
to juz pojawił sie w polsce veet for men??
gdzie go mozna zdobyc bo ja sie jeszcze z nim nie spotkalem | |
| |
 |
Napaleniec17 Wiek: 33 Dołączył: 07 Lip 2008 Posty: 12 Skąd: Host | Wysłany: Sro 15 Lip, 2009 |
|
| Gdzie go można znaleźć i w jakiej cenie?
W Rossmanie może ? hmm... | |
| |
 |
wassis Dołączył: 05 Paź 2008 Posty: 13 Skąd: pl | Wysłany: Czw 16 Lip, 2009 |
|
| | trudno mi cos na ten temat powiedziec czy veet for men jest dostepny w sieci sklepów Rossman. mieszkam w uk i tutaj całkiem przez przypadek znalazłem, polecam | |
| |
 |
zola 
Dołączył: 19 Lis 2006 Posty: 557 Skąd: LUBLIN | Wysłany: Pią 17 Lip, 2009 |
|
| | W Rossmanie dostaniesz | _________________ Nie poddawaj się, bierz życie jakim jest..
Pozdrawiam | |
| |
 |
| |