Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Urolog.
Autor Wiadomość
jasko2009 

Wysłany: Sro 08 Lip, 2009   Urolog.

Panowie pisze kilka slow. Ja wiem ze "te" sprawy dla nas facetow moga byc wstydliwe. Nie pewnie czlowiek czuje sie jak ma pokazac przyrodzenie lekazowi a szczegolnie gdy jest to mloda pani doktor o blad wlosach. Ja tez tak mialem. Jednak uwiezcie mi ze warto chodzic do lekazy. Na forum jestes anonimowy ale forum nie pomoze Ci tak jak zrobi to lekaz. Na poczatku mialem opory teraz wpadam do lekaza majty w dol i do przodu. To jest ich praca. Oni widzieli juz setki takich penisow i zobacza jeszcze setki, nie ma sie co wstydzic. A wizyta u lekaza moze wiele pomoc. Tak ze chlopaki nie bojcie sie i udezajcie do lekazy!

Seba081 

Wysłany: Sro 08 Lip, 2009   

Mojego wacka już widziało tylu lekarzy ze mnie to wcale nie przeszkadza, jak trzeba to pokaże :)
Nie ma się czego wstydzić, w wieku 28 lat miałem zrobione kompleksowe badania
nerek, pęcherza moczowego, prostaty oraz jader :)

Znachorek 

Wysłany: Sro 08 Lip, 2009   

Do slownika tez nie trzeba sie wstydzic zagladac, prawie jak do "lekazy", choc lekarz od "lekaza" sie rozni...

penis.com.pl
bathmate
Boss 

Wysłany: Czw 09 Lip, 2009   

Oj nie czepiajcie się chłopaka, bo dobrze gada. ;p Ja na pewno bedę chodził do lekarza na jakieś badania kontrolne ale nie wiem tak na serio czy to trzeba do urologa czy jest jakiś inny lekarz- odpowiednik ginekologa;p

3tom 

Boss napisał/a:
czy to trzeba do urologa czy jest jakiś inny lekarz- odpowiednik ginekologa;p

Jest jeszcze androlog.

Znachorek 

Chyba ze jak masz jakies problemy z wygladem penisa, czy np. krosty, plamki itp. wtedy rowniez pomoze dermatolog

Odpowiedz do tematu