Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Zgrubienie nad prawym jądrem oraz mocny ból.
Autor Wiadomość
keen115 

Wysłany: Wto 30 Cze, 2009   Zgrubienie nad prawym jądrem oraz mocny ból.

Witam jest to mój pierwszy temat.
Mam do was prośbę czy moglibyście powiedzieć mi co sie dzieje.
Gdy na przykład liżę się z moją dziewczyną to się podniecam ale nie następuje wytrysk tylko ten płyn bezbarwny wypływa. Ale jakoś po 1 godzinie nad prawym jądrem moje zgrubienie
(o zgrubieniu zaraz) zaczyna bolec jądra też bolą. przestałem się masturbować. co to moze być jak tego sie pozbyć???

Zgrubienie
Gdy dotykam tego to czuje jakby to były poszerzone żyły oraz jest ich więcej niż w lewym .
Boje się że mogły się te żyły splątać i sperma nie przepływa(choć wytryski mam normalne) i ze któraś pękła i ta sperma wypływa nie tam gdzie powinna.
Co to moze być?

Dziekuję..

3tom 

Wysłany: Wto 30 Cze, 2009   

Powinieneś iść z tym do urologa.
Właściwie to musisz iść. Możesz mieć coś z powrózkiem nasiennym.

aaa68 

Wysłany: Wto 30 Cze, 2009   

ból może byc spowodowany odstawieniem onanizmu - ale przechodz z czasem (jęsli sie dalej nie masturbujesz)

penis.com.pl
penilarge krem
randy 

Wysłany: Sro 01 Lip, 2009   

Ze zgrubieniem powinieneś udać się do lekarza. Nie ma co tego ignorować.

A co do bólu - próbowałeś może doprowadzić do wytrysku (kiedy boli, lub jeszcze lepiej gdy jeszcze nie boli, a wiesz że zacznie)? Co się wtedy dzieje? Czy ból również występuje?
Bo po silnym, długotrwałym podnieceniu i jednocześnie braku wytrysku ból w kroczu jest normalną rzeczą.

keen115 napisał/a:
Boje się że mogły się te żyły splątać i sperma nie przepływa(...) i ze któraś pękła i ta sperma wypływa nie tam gdzie powinna.

Myślę, że to Ci nie grozi :) .

Pozdrawiam!

keen115 

Wysłany: Czw 02 Lip, 2009   

gdy się masturbuje żadnego bulu nie odczuwam. Gdy mnie krocze bolało to sobie zwaliłem bo domyślałem się że to od podniecenia i wszystko było ok ale ból nie ustał dopiero po 2-3 godzinach.
Co do zgrubienia to rano prawie go nie widać i nie czuć natomiast popołudniu widac je i wyrażnie czuć mysle ze jedno jądro produkuje duzo spermy(choć wytryski niezbyt obfite mam) i tam nad tym jądrem sie zbiera

Co o tym myślicie??

Dzieki za wszystkie porady..

randy 

Wysłany: Pią 03 Lip, 2009   

Z tym bólem sądzę, że to nic groźnego.

keen115 napisał/a:
Gdy mnie krocze bolało (...) domyślałem się że to od podniecenia

Właśnie to bym obstawiał. U mnie ból jąder (na bank wywołany podnieceniem) również ustępował dopiero po jakimś czasie od wydalenia spermy.

Ze zgrubieniem myślę, że powinieneś udać się do urologa. To może być jakieś schorzenie wymagające leczenia, a może nawet interwencji chirurgicznej. Nie ignoruj tego.

Pozdrawiam!

Odpowiedz do tematu