Co to takiego? |
Autor | Wiadomość |
dogkat Dołączył: 29 Cze 2009 Posty: 9 Skąd: daleko | |
| |
 |
randy Dołączył: 08 Sty 2007 Posty: 406 Skąd: Wrocław | Wysłany: Wto 30 Cze, 2009 |
|
| Nic groźnego. Nie przejmuj się tym.
dogkat napisał/a: | Troche mi to przypomnia tzw Prosaki ze zdjec zdrowemiasto. |
Otóż to. Dokładnie tak jak piszesz.
Pozdrawiam! | |
| |
 |
dogkat Dołączył: 29 Cze 2009 Posty: 9 Skąd: daleko | Wysłany: Wto 30 Cze, 2009 |
|
| randy napisał/a: | Nic groźnego. Nie przejmuj się tym.
dogkat napisał/a: | Troche mi to przypomnia tzw Prosaki ze zdjec zdrowemiasto. |
Otóż to. Dokładnie tak jak piszesz.
Pozdrawiam! |
a czy to sie moze jeszcze bardziej rozrastac? xD | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
randy Dołączył: 08 Sty 2007 Posty: 406 Skąd: Wrocław | Wysłany: Wto 30 Cze, 2009 |
|
| Chyba nie powinno, ale głowy za to nie dam. Mogę natomiast napisać, że kiedyś też podobne miałem, później mi znikło. W tej chwili nie mam żadnych prosaków czy innych krost.
Pozdrawiam! | |
| |
 |
dogkat Dołączył: 29 Cze 2009 Posty: 9 Skąd: daleko | Wysłany: Wto 30 Cze, 2009 |
|
| Mam nadzieje, ze zniknie. Ale jeszcze jedno mnie zastanawia niby te cale prosaki da sie wycisnac, a tych ani rusz... | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 49 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Wto 30 Cze, 2009 |
|
| dogkat napisał/a: | Mam nadzieje, ze zniknie. Ale jeszcze jedno mnie zastanawia niby te cale prosaki da sie wycisnac, a tych ani rusz... |
Człowieku nic nie wyciskaj
Mogą zniknąć same, mogą pozostać do końca życia, może ich liczba wzrosnąć. Są trzy możliwości. | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
|
| Wiem ze nie wolno ale gdzie nie czytalem o podobnych przypadkach to niby cos z tego wyciskaja a u mnie sie nie da
[ Dodano: Wto 30 Cze, 2009 ]
Zapomnialem sie zapytac jeszcze o jedno. Jakbym chcial isc z tym do lekarza po jakas masc czy cos to udac sie do dermatologa czy urlologa? | |
| |
 |
3tom Dołączył: 11 Lut 2009 Posty: 518 Skąd: polska | Wysłany: Wto 30 Cze, 2009 |
|
| Lekarz Ci nic nie zapisze.
To zniknie samo. | |
| |
 |
|
| Mam juz to z 3 lata nic sie nie zmienia, tylko rosnie wraz z penisem... Stresuje sie jak moja dziewyczna na to zareaguje... | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 49 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Wto 30 Cze, 2009 |
|
| To jak się stresujesz jak zareaguje to jej to powiedz zanim zobaczy sama. Wytłumacz co to jest, skąd się bierze, że nie jest to choroba, nie jest zaraźliwe itd. Poprostu jest tak jak znamię, pieprzyk czy piegi. Jak jest mądra to Cię zrozumie a jak nie... | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
3tom Dołączył: 11 Lut 2009 Posty: 518 Skąd: polska | Wysłany: Wto 30 Cze, 2009 |
|
| Czasami to mi sie wydaje, że te prosaki są po to aby za wcześnie nie rozpoczynać kontaktów seksualnych. | |
| |
 |
BASF 
|
| 3tom napisał/a: | Czasami to mi sie wydaje, że te prosaki są po to aby za wcześnie nie rozpoczynać kontaktów seksualnych. |
Hehehe trafna myśl 3tom, brawo | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
cotojest Dołączył: 24 Kwi 2009 Posty: 4 Skąd: pl | Wysłany: Pią 07 Sie, 2009 |
|
| Przepraszam za odkopanie starocia, ale dzisiaj byłem u kompetentnej pani dermatolog-wenerolog z identycznym problemem, pooglądała mojego penisa przez jakąś lunetę i nie stwierdziła żadnej choroby, jeśli to nie piecze, nie swędzi, nie ma wydzieliny ropnej i generalnie nie dolega to nic groźnego, nie ma na to żadnej maści, jedynie można wymrozić ciekłym azotem, ale potem będzie ranka. Jedynym zagrożeniem jest podejrzenie kłykcin, ale one rosną jak kalafiorki - jeden na drugim.
Jeszcze jedna rzecz, pod żadnym pozorem nie wyciskajcie tego, bo pobudzicie gruczoły do większej pracy i będziecie mieli jeszcze większe te krostki. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
pksred Dołączył: 18 Maj 2008 Posty: 2 Skąd: z netu | |
| |
 |
dogkat Dołączył: 29 Cze 2009 Posty: 9 Skąd: daleko | Wysłany: Pią 16 Paź, 2009 Re: zzz |
|
|
no nie jest nie jest, ale bardziej interesuje mnie usuniecie tego xd | |
| |
 |
|