| Nieprzyjemny zapach |
| Autor | Wiadomość |
Arkane Dołączył: 23 Kwi 2009 Posty: 1 Skąd: Sosnowiec | Wysłany: Nie 28 Cze, 2009 Nieprzyjemny zapach |
|
| Witam!
Nie wiem czy w odpowiednim miejscu pisze, ale mam następujące pytanie. Mam 19 lat. Zrobię porządną kąpiel, to po dwóch czy trzech dniach zaczyna brzydko pachnieć od miejsc intymnych (dokładnie chodzi tu o penisa). Czy to normalne u nastolatka? Czy to jakaś choroba? Wiem, że jesteście doświadczeni więc mi odpowiecie. Tylko proszę o szczerość. Mam nadzieję, że wiecie o co m chodzi. | |
| |
 |
lew966 Wiek: 34 Dołączył: 18 Mar 2009 Posty: 98 Skąd: Warszawa | Wysłany: Nie 28 Cze, 2009 |
|
| | myć to się trzeba codziennie | |
| |
 |
oliwerwang Dołączył: 02 Cze 2009 Posty: 2 Skąd: piasek | Wysłany: Nie 28 Cze, 2009 |
|
| | lew966 napisał/a: | | myć to się trzeba codziennie |
no dokładnie... | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
Kamillo20 Dołączył: 08 Cze 2009 Posty: 104 Skąd: Polska | Wysłany: Nie 28 Cze, 2009 |
|
| Arkane, wielu ma taki problem, nawet kąpiac się kilka razy dziennie.
Może kup sobie jakiś plyn do higieny intymnej, ale nazwy nie znam.
Poszukaj w innych watkach, bo ten temat był już poruszany:) | _________________ Jak chcesz to zagadaj na GG:)
Pogadać zawsze można:D,
Może jakas znajomosc wirtualna? | |
| |
 |
addam Dołączył: 31 Gru 2005 Posty: 131 | Wysłany: Pon 29 Cze, 2009 |
|
| Wacka trzeba myć codziennie. Zwłaszcza jak ktoś się lubi nim bawić. | |
| |
 |
ultravoilet Wiek: 31 Dołączył: 14 Lis 2008 Posty: 48 Skąd: Łódź | Wysłany: Wto 30 Cze, 2009 |
|
| | takich typowo męskich płynów nie ma ja używam intmea czy coś jest napisane ze dla kobiet ale z tyłu małym druczkiem jest napisane ze ogólnie do miejsc intymnych... ja używam i jest gutas ; )) | |
| |
 |
Luxor 
Dołączył: 20 Mar 2009 Posty: 25 Skąd: Białystok | Wysłany: Sob 04 Lip, 2009 |
|
| | Najzwyklejszy płyn do higieny intmnej i po sprawie... | _________________ Swoje wiem | |
| |
 |
| |