Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Kiedy pojawił się wam zarost??
Autor Wiadomość
Sinep91 

Wysłany: Czw 14 Maj, 2009   

Szczerze to nie pamiętam dokładnie. Na nogach to chyba jakoś 9-10 lat. Na penisie i pod pachami 10 lat. Na twarzy to w wieku 15,ale taki poważniejszy to w wieku 16-17. I teraz się gole co 2 dzień. A na klacie to w wieku 17 lat.

pawlooo 

Wysłany: Wto 19 Maj, 2009   

zaczołem sie golic w wieku 17-18 lat. pod pachami i na penisie włosy pojawiły się jakies dwa lata wczesniej, teraz gole sie co 2 dni i nie nawidze tego robic. Jezeli chodzi o klate to dopiero mi "zarasta" a mam 24 lata

DamienO 

Wysłany: Sob 30 Maj, 2009   

Ja zacząłem golić "meszek" w wieku 15-16 lat mniej więcej raz na tydzień. Obecnie w wieku 35 lat golę się co drugi dzień. Policzki mam nadal bardzo łysawe i pełnej brody nie mógłbym zapuścić. Dodam jeszcze, że jestem blondynem.

penis.com.pl
viamax
xian 

Wysłany: Pią 12 Cze, 2009   

Zacząłem się golić jak miałem 15 lat, a przy penisie już od 14.

nonek 

Wysłany: Czw 18 Cze, 2009   

Mi pierwsze wloski zaczely rosnac w wieku 13-14 lat. Pierw na jądrach, potem lonowe. Lonowe zaczalem przycinac nozyczkami :P a ostatnio zgolilem na zero ale wole miec jednak. Bede przycinal ;) na jadrach zostawiam. Ostatnio pojawily sie na rowku, ale zostawie, bo jeszcze dluzsze urosna i beda przeszkadzac.

kander 

Wysłany: Czw 18 Cze, 2009   

moj pierwszy meszek zgolilem w wieku ok 13 lat
majac 15 lat golilem sie srednio 2 razy w tygodniu, rok pozniej poznalem dziewczyne i chcialem byc codziennie ladnie ogolony, zatem w wieku 16 lat zaczalem sie codziennie golic, bo bylo wielkim bledem.
Wlosy na dupie sa, ale je depiluje pianka, tak samo wlosy na jajach oraz kolo dupy - nie moglem po prostu zniesc tych dlugich klakow, ktore zaczely mi rosnac juz w wieku 12 lat :/
wlosy mam jeszcze na klacie i troche na plecach. te na klacie moga byc, ale na plecach depiluje mi dziewczyna woskiem. Te klaki na plecach naprawde do dupy wygladaja, zatem koniecznie musza zniknac ;)
No i pod pachami sie gole - zeby sie mniej pocic.
A tak to wlosy wszedzie same rosna - lydki, uda, rece, glowa ;)

lew966 

Wysłany: Sro 24 Cze, 2009   

mi włosy na jądrach pojawiły się w wieku 12lat, łonowe w wieku 13 lat. W wieku 14lat zaczęły mi rosnąć pod pachami i na tyłku. 15 lat to pojawienie się włosów na nogach i twarzy. Teraz mam 16 lat i zaczynają mi rosnąć na rękach i klacie, zaczynają wypełzywać z bokserek w stronę pępka. Część ludzi mówi mi żebym zaczął się golić, ale ja nie zamierzam. Uważam, że broda zdobi mężczyznę, jak grzywa lwa i nie będę się golił.

kriss91 

Wysłany: Sro 24 Cze, 2009   

Mi w wieku 15-16 lat 8)

Gorryl
[Usunięty]

Wysłany: Sro 17 Kwi, 2013   

jak patrzyłem na starszych koelgów w szkole to dla mnie obciachem był młodzieńczy wąsik, tak więc zacząłęm sie golić bardzo wczesnie - w wieku 13 lat. Inna sprawa, że w ogóle byłem bardziej owłosiony od reszty, więc brodę miałem w wieku 14 lat, bokobrody w wieku 15 lat. W liceum miałem już poełny zarost i goliłem się co kilka dni.

men1995 

Wysłany: Pią 17 Maj, 2013   

na twarzy muszę golić codziennie od 2 lat (mam teraz 17)
na nogach w wieku 12 , pachy tak samo , pała 13 ,jaja również :P
od pępka do ptaka 16 lat ;p

Odpowiedz do tematu