Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     za szybko...?
Autor Wiadomość
pesent1990 

Wysłany: Nie 17 Maj, 2009   za szybko...?

no wiec tak, uprawiam sex od miesiaca z moja partnerką, ale troche zbyt szybko dochodze, mam chyba zbyt słabe miesnie pc...
za pierwszym razem skonczylem gdzies po minucie, pozniej za kazdym razem ten okres sie wydłuzał, ale obecnie gdy kochamy się bardzo intensywnie to jestem tak podniecony, ze po 3 minutach ciezko mi utrzymac i zazwyczaj musze skonczyc. Probowałem prezerwatyw wydłuzających stosunek, działaja całkiem niezle, ale uczucie jest w nich duzo słabsze... co poradzicie...?

BASF 

Wysłany: Pon 18 Maj, 2009   

pesent1990 napisał/a:
gdy kochamy się bardzo intensywnie to jestem tak podniecony, ze po 3 minutach ciezko mi utrzymac i zazwyczaj musze skonczyc

Sam sobie odpowiedziałeś na to pytanie. Jesteś silnie podniecony i dlatego taki wynik. Na początku tak jest. Kiedy seź już Cie spowszechnieje będzie dłużej.
Uszy do góry.

maciex23 

Wysłany: Sro 20 Maj, 2009   

przy silnym podnieceniu żaden facet długo nie wytrzyma... a 3minuty to już nie jest tak źle...jasne ze moze być lepiej, ale nie ma sie co załamywać.będzie lepiej. a ja z gumek opóźniających wytrysk nie byłem zadowolony. działały, ale przyjemność z sexu taka sobie.

penis.com.pl
penilarge krem
Sules 

Wysłany: Nie 24 Maj, 2009   

Witam
gumki dobrze prezentuja sie ale w koszu
wazną kwestią samokotroli wytrysku jest mocny zwieracz i podejscie psychiczne:
mocny zwieracz nam jest potrzebny do zatrzymania moczu jak lejesz po glowie koledze i musisz zaprzestac ze wzgledu na to ze ma noz i prubuje Ci go odciąc a lac w spodnie wtedy nie będziesz prawda? :D i w czasie stosunku zeby zatrzymac orgazm gdy prubuje sie wydostac a po 3 min bysmy raczej tego nie chcieli przynajmniej większosc Panow zalecam cwiczenie zwieracza najlepiej codziennie ja np. po treningu dodatkowo masturbuje sie i gdy nadchodzi erozja wulkanu zaciskam zwieracz tak mocno jak potrafie az erozja zaprzestanie i [...] dalej i zaciskam dalej az bede czul ze jest zmeczony
gdy uprawiasz sex z kobietą i skupiasz sie na orgazmie szybko dochodzi do tego że podniecenie dochodzi do takiej intensywnosci i nie ma bata musisz ją poczestowac smietanką ktora zwykle nie jest dobrze ubita([...] z taką slabo ubitą smietanka)
a gdy skupiasz sie na samym procesie czyli na swojej partnerce,na swoim oddechu,na tym jak dobrze poswintuszyc itd. to mili Panowie suma sumarow wyjdzie taka że wszyscy będą zadowolenie a co będzie z smietanką? no a co ma byc będzie dobrze ubita a dlaczego? bo dlugo byla ubijana.
Tak wiec na czym sie skupiasz to to dostajesz

pozdrowienia od Prawiczka :)

pesent1990 

Wysłany: Pią 29 Maj, 2009   

czesc dalsza :D

no wiec tak, im dłuzej sie kochamy, tym dłuzej wytrzymuje, ale nadal nie tak długo jakbym chciał wytrzymywac, to znaczy nadal moja kobieta nie jest w 100% zadowolona...
te cwiczenia pc na serio tak dobrze działają? troche są meczące... :P

BASF 

Wysłany: Pią 29 Maj, 2009   

Sules napisał/a:
nadchodzi erozja wulkanu zaciskam zwieracz tak mocno jak potrafie az erozja zaprzestanie

Widzę, że wulgarne słowa masz lepiej opanowane niż znajomość znaczenia słów.

Luks 

Wysłany: Pią 05 Cze, 2009   

najprostsza metoda to wcześniej samemu sobie troszke ulżyć i spuścić co nie co :lol:

Jonasz 

Wysłany: Sro 10 Cze, 2009   

tylko ze pozniej penis nie jest tak samo sztywny, przynajmeinj ja tak mam... nawet jak rano zwale koniego, to pozniej penis nie w 100% napięty, np wieczorem...

bondini 

Wysłany: Pon 15 Cze, 2009   

lidokaina i benzokaina pomogą albo powinny pomóc

[ Dodano: Pon 15 Cze, 2009 ]
sa jeszcze inne rozwiazania tego problemu
chirurgiczne podciecie nerwów
leki miejscowo znieczulajace
cwiczenia mięsnia i penisa

[ Dodano: Sro 24 Cze, 2009 ]
dla chętnych spróbujcie serotaxu seksuolodzy przepisuja ten lek na przedwczesny wytrysk , w usa podobno juz maja lek na to

pesent1990 

Wysłany: Sro 24 Cze, 2009   

jak długo trzeba cwiczyc te miesnie pc ? trzeba robic conajmniej 50 powtorzen dziennie? mozna sobie robic jakies przerwy np na 1 dzien...?

powoli jest juz lepiej, ale nadal to jeszcze nie to:P

Odpowiedz do tematu