Stulejka + plastyka napletka + lekkie obrzezanie |
Autor | Wiadomość |
ecor10 Dołączył: 21 Cze 2009 Posty: 5 Skąd: Gorzów | Wysłany: Wto 23 Cze, 2009 Stulejka + plastyka napletka + lekkie obrzezanie |
|
| mam pare pytan do forumowiczow bo z tego co tu troche czytam to nie moge znalesc odpowiedzi na moje pytanie
1.
Mowili mi o Obrzezaniu ale nie jestem w 100 procentach obrzezany czyli bede mogl sie mastorbowac i skórka nie bedzie mi schodzic za grzyba w zwodzie??
2. osoba w 100 procentach obrzezana nie moze sie masturbowac to wiem a moze miec stosunek ????
3. po zabiegu stulejki mam oczywiscie tam obrzęk ale mam tak jak by to powiedziec to co jest za napletkiem niewiem czy dobrze pisze zoladz jest dosc duży po tym zabiegu nie stety po zabiegu nie patrzalem jak to wyglada poniewaz bałem sie dopiero po 3 dniach po zabiegu zobaczylem ze ten "zoladz" jest duży i ja nie wiem czy to po stulejce normalne i ze to normalnie zejdzie jak stosuje kapiel z rumiankiem + masc pytam sie was bo kontrola mam za 3-4 dni
jezeli pomylilem nazwe powinnem napisac na odwrot prosze o poprawienie mnie nie znam w 100 procentach anatomi pena
prosze tylko o łatwe odpowiedzi bez zadnych glupich pod textow juz za duzo przecierpialem ze swoim penem zeby teraz ktos drwił z tego ze myle nazwy czy nie pytalem sie lekarza .... nie jest mi nawet latwo pisac o tym a tym bardziej rozmawiac z lekarzem
bardzo przepraszam za błędy ... ;/ | |
| |
 |
randy Dołączył: 08 Sty 2007 Posty: 406 Skąd: Wrocław | Wysłany: Wto 23 Cze, 2009 |
|
| ecor10, ile kolego masz lat? Bo prawdę powiedziawszy to trochę głupoty tutaj piszesz.
ad.1.
Obrzezanie może być całkowite lub też częściowe. Możesz mieć to drugie. A napletek właśnie powinien zsuwać się poza żołądź. Kiedy się nie zsuwa mówimy o stulejce!
ad.2.
Totalna bzdura. Osoba obrzezana może się bez problemu onanizować jak też uprawiać seks.
ad.3.
Prawdę powiedziawszy to nie wiem o co Ci tutaj chodzi. Penis po zabiegu przez jakiś czas będzie opuchnięty - to normalne (i może trochę potrwać). Zrób może jakieś fotki i zaznacz na nich co Cię niepokoi, bo tak z opisu to ciężko coś wywnioskować.
Pozdrawiam! | |
| |
 |
ecor10 Dołączył: 21 Cze 2009 Posty: 5 Skąd: Gorzów | Wysłany: Wto 23 Cze, 2009 |
|
| ale po czesciowym obrzezaniu napletek bedzie sie zsuwal poza zoladz? | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
randy Dołączył: 08 Sty 2007 Posty: 406 Skąd: Wrocław | Wysłany: Sro 24 Cze, 2009 |
|
| Powinien się zsuwać. Właśnie po to przy stulejce przeprowadza się taki zabieg - aby umożliwić zsuwanie napletka. | |
| |
 |
ecor10 Dołączył: 21 Cze 2009 Posty: 5 Skąd: Gorzów | Wysłany: Sro 24 Cze, 2009 |
|
| aha szwy powinni zejsc po tyg. to narazie puki co nie moge trzepac? ;] po stulejce zawsze jest obrzęg zoladzia ? ze jest taki napąpowany ?? | |
| |
 |
randy Dołączył: 08 Sty 2007 Posty: 406 Skąd: Wrocław | Wysłany: Sro 24 Cze, 2009 |
|
| Tak, po zabiegu zawsze występuje obrzęk. I może on stosunkowo długo schodzić.
A onanizm sobie póki co odpuść. Im dłużej tym lepiej. no dobra. Nie popadajmy w skrajność. Nie musisz z tym 5 lat czekać. Chociaż myślę, że taka wstrzemięźliwość Ci raczej nie grozi . Nie wytrzymasz tyle . Ale tak kilkanaście dni, a może nawet parę tygodni dobrze by było dać "małemu" spokój. W kocu i tak swoje przeszedł. Zresztą będziesz widział jak Ci się goi.
Pozdrawiam!
[ Dodano: Sro 24 Cze, 2009 ]
Ps.
Tak poza tematem trochę pomarudzę. Na przyszłość, zanim klikniesz wyślij, postaraj się przejrzeć to co napisałeś i poprawić błędy. Tym bardziej, że używasz firefoxa, który podkreśla błędnie napisane wyrazy. Odrobinę szacunku dla czytających! | |
| |
 |
ecor10 Dołączył: 21 Cze 2009 Posty: 5 Skąd: Gorzów | Wysłany: Sro 24 Cze, 2009 |
|
| hehe dzieki;p | |
| |
 |
3tom Dołączył: 11 Lut 2009 Posty: 518 Skąd: polska | Wysłany: Sro 24 Cze, 2009 |
|
| ecor10, 1 m-c wstrzemięźliwości. | |
| |
 |
|