Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Prawda, mity a realia
Autor Wiadomość
krzysiek1821

Wysłany: Pon 01 Wrz, 2008   Re: Prawda, mity a realia

witam
pisałem na twojego e-maila ale chyba nic nie doszło.chodzi mi o twój plan cwiczen.jak wykonywac cwiczenia zeby osignac taki rezultat jaki osiagnales ty.byłbym ci bardzo wdzieczny za odpowiedź. mój e-mail: januszek50@autograf.pl
pozdrawiam

guitarplayerpl 

Wysłany: Czw 18 Cze, 2009   

Witam!
Chciałem powiedzieć pare słów na ten temat. Moim zdaniem ćwiczenia te oczywiście DZIAŁAJĄ. Teraz zaczynam dopiero ale keidys już próbowałem przez dwa tygodnie i wynik był pozaytywny chociaż nie dokońca dobrze cwiczyłem ale miałem +1cm. Tak więc ćwiczenia te naprawde działają. Wiem też że te ćwicznia wymyslili arabowie.

BASF 

guitarplayerpl napisał/a:
Witam!
Chciałem powiedzieć pare słów na ten temat. Moim zdaniem ćwiczenia te oczywiście DZIAŁAJĄ. Teraz zaczynam dopiero ale keidys już próbowałem przez dwa tygodnie i wynik był pozaytywny chociaż nie dokońca dobrze cwiczyłem ale miałem +1cm. Tak więc ćwiczenia te naprawde działają. Wiem też że te ćwicznia wymyslili arabowie.

Świetnie! W 2 tygodnie 1 cm. Aż strach pomyśleć ile miałbyś jakbyś ćwiczył pół roku. Obawiam się, że nie zmieściłbyś go w spodniach.
Żal.

1 cm różnicy osiągniesz bez problemu bez jakichkolwiek ćwiczeń. Zdradzić Ci tajemnicę jaką?
Nigdy człowiek nie jest jednkowo podniecony. Raz jego penis jest nabrzmiały mniej innym razem bardziej a co za tym idzie raz może mieć 15 a innym razem 15,8 albo 14cm.
Pompka owszem może powiększyć penisa ale tylko na chwilę bo podczas popowiania "zasysa" nienaturalne ilości krwi do penisa poprzez co się powiększa. Jak już cała krew odpłynie spowrotem to przy kolejnym wzwodzie już bez pomki nigdy nie będzie miał tyle samo. Dlaczego. Bo organizm naturalnie nie natłoczy tyle krwi. I nie ma tu mowy, że za pomocą pompki powiększysz naczynia krwionośne i ciała jamiste na stałe. Jedyne co możesz zrobić z naczyniami krowionośnymi to osłabić je. A to niesie z sobą ryzyko wystąpienia żylaków.

penis.com.pl
masturbator
guitarplayerpl 

A Ty to nie masz chyba nic do roboty tylko sie czaisz tu i krytykujesz. Mam pytanie. Próbowałeś, że marudzisz? Nie rozumiem Twojego zachowania. Pewnie próbowałes i sobie urwałeś i teraz masz kompleksy. Do narzekania, krytykowania i negowania tej metody miałbyś jedynie prawo wtedy gdybys sam próbował to robić i po sumiennych ćwiczeniach nie było by żadnych efektów. Mało tego i tak nie było by to do konca uzasadnione bo ćwiczenia nie ważne czy te czy inne różnie działają na różnych ludzi. A co do potwierdzania skuteczności tych ćwiczeń widziałem o tym nawet program w tv. BYł koleś co przetłumaczył jakos takie podstawowe ćwiczenia na angielski i na ich podstawie opracował własne odmiany i nawet pokazywał jak ćwiczyć. Mówił także że dostawał wiadomości od ZADOWOLONYCH użytkowników ćwiczen więc, na jakiej podstawie twierdzisz, że nie działają. Bo lekarze tak mówili?? Bo tak sie nauczyli na studiach zresztą kawał czasu temu jak by nie patrzeć. To jest wiedza standardowa, ze się tak wyraże. Natomiast to jest metoda niekonwencjonalna o której sie nie uczy na studiach, na medycynie.

BASF 

Twoję reakcję przewidziałem.

Nie trzeba mieć nawet studiów (ani tych "starych" "ani tych "nowych") aby wiedzieć, że w taki sposób nie powiekszysz na stałe rzadnego organu. Wsytarczy znać troszkę materiału z biologii z zakresu podstawówki.
Oczywiście masz rację, że nie używałem takiego ustrojstwa.

No to w tym miejscu nie pozostaje mi nic innego jak życzyć Tobie i innycm użytkowinikom dużo zdrowia i radości z "powiększonego" penisa.

P.S. A czytając Twoje posty takie jak np w tym temacie:
http://www.penis.com.pl/f...p?p=47013#47013
to nie mam już większych wątpliwości, że wierzysz w takie cuda...

guitarplayerpl 

Cytat:
P.S. A czytając Twoje posty takie jak np w tym temacie:
http://www.penis.com.pl/f...p?p=47013#47013
to nie mam już większych zastrzeżeń, że wierzysz w takie cuda...

Napisałem tam, że tylko mi sie wydaje bo tak gdzieś czytałem, słyszałem. Nie napisałem, że tak jest na 100% więc to raczej nie ma nic do rzeczy.

Skoro przewidziałeś moją reakcję to może zostań wróżką a nie moderatorem? Dalej nie rozumiem czemu tak krytykujesz tą metodę tym bardziej, że jak sam mówiłeś nie próbowałeś tego co odbiera Ci wszelkie prawo do krytykowania tej metody. Jesli wszyscy tak by myśleli jak Ty to dziś bylibyśmy "daleko w tyle". Przykład?? Prosze bardzo(niezwiązany z tematem ale daje dobry obraz): Wiesz jak dzwięk rozchodzi się z głośnika?? We wszystkie strony. I Twierdzono, że nie da się inaczej. Znalazł się człowiek, który to zmienił. Stworzył głosniki, które potrafią emitować dźwięk w konkretnym kierunku. Tak więc jak widzisz dopóki się czegoś nie spróbuje i nie przetestuje nie można absolutnie stwierdzić, że coś nie ma prawa bytu.

BASF 

Tonący brzytwy się łapie. Widzę, że za wszelką cenę szukasz argumentów aby udowodnić, ze to Ty masz rację. Co ma moja moderacja wspólnego z moją opinią? Dowiedz się może najpierw jakie zadanie ma moderator a potem wsuwaj teorie.

Jak myślisz dlaczego te wszystki urządzenia, kremy, tabletki i etc nie mają atestów, świadectw homologacji czy choćby nawet nie ma wzmianki jaki podmiot jest odpowiedzialny ja jego dystrybucję. Jak myślisz dlaczego takie sprawy kupisz tylko w necie albo w sex-shopie. Jak myślisz dlaczego na 70% tych wynalzków nie ma nawet jednego zdania w języku polskim co jest niezgodne z wytycznymi Polskiej Izby Handlowej??

Tak czy inaczej każdy ma swoje zdanie i z pewnością nie będę Cię namawiać abyś uwierzył mi. Zrobisz jak uważasz. To tyle ode mnie w tym temacie.

guitarplayerpl 

Kod:
Jak myślisz dlaczego te wszystki urządzenia, kremy, tabletki i etc nie mają atestów, świadectw homologacji czy choćby nawet nie ma wzmianki jaki podmiot jest odpowiedzialny ja jego dystrybucję. Jak myślisz dlaczego takie sprawy kupisz tylko w necie albo w sex-shopie. Jak myślisz dlaczego na 70% tych wynalzków nie ma nawet jednego zdania w języku polskim co jest niezgodne z wytycznymi Polskiej Izby Handlowej??

Tu sie z Tobą zgodze. Chociaż nigdy nie korzystałem z tabletek, kremów, maszynek itp i nie niezamierzam to nie rozmawiamy tu o tym. Może mają atesty może nie. NIe wiem bo nie uzywam. My tu mówimy o ćwiczeniach. O czymś co można dostac za darmo. NIe trzeba tego kupować. Mówimy o trenowaniu swojego ciała. Produkty wytworzone przez człowieka takie jak własnie tabletki i maszynki nie mają tu nic do rzeczy. W takie rzeczy ja tez nie wierze. Ale o ćwiczeniach nic nie powiedziałeś. Ćwiczenia nie mają NIC wspólnego z różnymi środkami wytworzonymi przez człowieka.

[ Dodano: Czw 18 Cze, 2009 ]
Maił być cytat a nie kod, przepraszam

Odpowiedz do tematu