Prosze o pomoc |
Autor | Wiadomość |
axel88 Dołączył: 14 Maj 2009 Posty: 2 Skąd: Gdańsk | Wysłany: Czw 14 Maj, 2009 Prosze o pomoc |
|
| Witam, w grudniu będę miał ukończone 17 lat. Moim problemem jest wielkość penisa. W stanie erekcji ma 9,5/ 10 cm. Wydaje mi się, że to trochę mało jak na mów wiek i troche mało na stosunek z dziewczyną. Proszę o pomoc...czy jest możliwość, że jeszcze urośnie, bo jak czytałem to zdania są podzielone. Tak więc proszę o odpowiedzi...
P.S. wiem, że jest dużo już takich postów ale chodzi mi konkretnie o mój problem. | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 48 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Czw 14 Maj, 2009 |
|
| axel88 napisał/a: | w grudniu będę miał ukończone 17 lat |
Gatuluję
axel88 napisał/a: | i troche mało na stosunek z dziewczyną |
Mało na stosunek z kobietą to jest 4 cm. Zmierz sobie długość środkowego palca u dłoni i wyobraź sobie, że tym właśnie palcem można kobietę zadowolić.
axel88 napisał/a: | Proszę o pomoc...czy jest możliwość, że jeszcze urośnie, bo jak czytałem to zdania są podzielone |
Penis może rosnąć do 21 roku życia.
axel88 napisał/a: | P.S. wiem, że jest dużo już takich postów ale chodzi mi konkretnie o mój problem |
Nie zmienia to faktu, że na wszystkie swoje pytania istnieją na tym forum odpowiedzi i to nie jedna. Twoje pytania nie są wyjątkowe. | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
axel88 Dołączył: 14 Maj 2009 Posty: 2 Skąd: Gdańsk | Wysłany: Czw 14 Maj, 2009 |
|
| Dzięki wielkie | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
tadek555 Wiek: 70 Dołączył: 16 Cze 2009 Posty: 8 Skąd: Jaworzno | Wysłany: Wto 16 Cze, 2009 |
|
| zacznij cwiczyc go moze wyjdzie cos niecos z worka tak do 14 cm. bedzie ok | _________________ tadeusz55 | |
| |
 |
|