Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Pieczenie cewki - co dalej??
Autor Wiadomość
marynarz1100 

Wysłany: Pon 15 Cze, 2009   Pieczenie cewki - co dalej??

Witam.. mam problem i to dosyc meczacy... Moj penis wyglada mniej wiecej jak penis ziomala23 z watku Pomarszczony zoladz... Mialem ryzykowny stosunek z prostytutka (coz trzeba poniesc konsekwencje).. po jakis trzech tygodniach pojawily sie plamki (a moze zawsze tam byly ciezko powiedziec, takie jak ziomala23, dodatkowo pare maly czarnych plamek przy nasadzie zoledzia), zoladz u nasady jest ciemnofiolotewy (sama obwodka), ale co najgorsze czuje dyskomfort w cewce,... z lekka piecze czasami....
Rano jak wstane czuje sie duzo lepiej, potem podczas dnia czuje ja caly czas i przed samym snem jakby bol,. czy pieczenie sie wzmagalo... sa dni lepsze i sa dni gorsze, jednak sa caly czas...

zrobilem HIV, WR wszystko mam ujemne... poszedlem do dermatologa (podobno najlepszy w Trojmiescie na te sprawy), powiedzial, ze najprawdopodobniej jest to chlamydioza, przepisal sumamed, orungal i metronidazol (coz zrobilem badanie krwi, wynik wyszedl niejednoznaczny nazywa sie to watpliwie dodatni), wyjechalem za granice z lekami i wiara, ze bedzie dobrze, wlasnie skoczylem trzy dni temu kurwacje antybiotykowa tak jak zalecil lekarz a tutaj nic sie nie poprawilo, a rzeklbym doszedl suchy kaszel (moze zostal po grypie sam nie wiem)..
cewka dalej denerwuje (bo bym przesadzil, zebym napisal, ze to jest bol), ale co gorsza jestem silnie prestraszony, ze skoro dermatolog mi nie pomogl to mam cos strasznego...

czy ktos ma jakis pomysl?? do kogo moze powinienem sie udac, kto moglby mi pomoc?? czy isc do urologa, czy do innego dermatologa?

pomozcie

Odpowiedz do tematu