| Śmieszne sytuacje |
| Autor | Wiadomość |
kamieniołom Wiek: 31 Dołączył: 13 Cze 2009 Posty: 9 Skąd: Gdańsk | Wysłany: Nie 14 Cze, 2009 Śmieszne sytuacje |
|
| Mieliście jakieś śmieszne, ciekawe lub po prostu niesamowite sytuacje związane z nagością?
Ja miałem ich wiele. Ostatni jak byłem na basenie skoczyłem na główkę do wody i zmyło mi kąpielówki. Cały czerwony popłynąłem po nie i je szybko założyłem, ale i tak do szatni odprowadziło mnie kilka ciekawskich wzroków.
Druga sytuacja miała miejsce w moim domu, siedzę sobie w saunie, wychodzę z niej idę przez cały dom nago, i wchodzę do pokoju. Na mojej kanapie siedział mój kuzyn kilka lat młodszy, który miał przyjechać do mnie, aczkolwiek o innej godzinie. Nawet nie miałem czym się zasłonić.
Miałem ich jeszcze sporo, ale napiszę o nich później. | |
| |
 |
Wasil22 Wiek: 39 Dołączył: 18 Lis 2007 Posty: 33 Skąd: wawy | Wysłany: Nie 14 Cze, 2009 |
|
| | he he naprawde fajne te sytuacje:) mnie jeszcze taka nie spodkała;p | |
| |
 |
Seba081 Wiek: 44 Dołączył: 16 Lut 2009 Posty: 305 Skąd: Katowice | Wysłany: Nie 14 Cze, 2009 |
|
| No no mieć saunę w własnym domu
Ja miałem taka sytuacje: Na kursie nauki pływania zderzyłem się z kobieta która wpadła w panikę, zaczęła łapać się czego popadnie i ściągnęła mi kąpielówki | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
adamekk6 Wiek: 37 Dołączył: 29 Gru 2008 Posty: 122 Skąd: Polska | Wysłany: Pon 15 Cze, 2009 |
|
| | hehe wszystkie sytuacje są the best xD | |
| |
 |
| |