Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Jak to wkoncu jest
Autor Wiadomość
area 

Wysłany: Nie 08 Lip, 2007   Jak to wkoncu jest

Witam. 1 moj post na tym forum.

W dlugosci mam okolo 14/15cm ;( Co mnie strasznie boli, do tego jest tez strasznie chudy;/

Mam 18 lat ( juz chyba za stary jestem by cos moglo jezscze urosnac, albo przynajmniej gdyby kutas cos grubszy sie stał )

Jest jakas tania metoda ale SKUTECZNA powiekszania penisa dlugosci i srednicy ?

Duzo czytalem, sa pompki tanie co mnie przekonuje moze efekt jakis bedzie. Da sie na stałe nabrac na srednicy i dlugosci ? Metody z e-booka cos pomagaja na stale ?

A moze jeszcze urosnie ;) ? Ponoc do 21 roku zycia kutas rosnie, w sumie jebac ta dlugosc byle bylby grubszy !

pozdrawiam

area 

Wysłany: Wto 10 Lip, 2007   

Pompki moga na stale zwiekszyc obwod i dlugosc ?

marcin060685 

Wysłany: Pon 20 Sie, 2007   

ja polecam krem largo. pompka moze byc bo napelna krwia naczynia krwionosne w penisie.. ale oznie dobrze mozesz zwiazac sobei kutaska u nasady (przy jadrach) albo zalozyc na niego gymke do wlosow tak zeby ciasno przylegala, wtedy krew bedzie naplywac do wacka ale bedzi ewolno wyplywac co sprawi ze bedzie gruby od nadmiaru krwi.. wtedy trzeba delikatnie wacka sciskac , ugniatac zeby krew krazyla w zylach i rzciagala naczynia krwinosne.. do tego polecam czeste masturbacje alke nei takie 5 minutowa tylko minji8mum godzine - dwie zeby wymeczyc kutasa... jak miesnia sie nei cwiczy to miesienm opada i nei rosnie .. a penis to krew i miesnie

penis.com.pl
viamax
Luks 

Wysłany: Wto 26 Maj, 2009   

bez sensu , masz 15 cm czyli tyle ile większośc ludzi i narzekasz zamiast cis cieszyc że nie masz 10 , a nie wiem czy masz dziewszyne czy nie ale powiem Ci że jeśli masz te 15 cm to dobrze używając swojego wacka możesz dać jej naprawde dużo rozkoszyy i zadowolenia

przemko110 

Wysłany: Pią 12 Cze, 2009   

15 CM jest ok , ja bym na twoim miejscu nic nie robił , i z takim rozmiarem mozna podbic swiat :lol:

Przedwczesna ejakulacja

Odpowiedz do tematu