Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Najlepszy sposob POIEKSZENIA PENISA
Autor Wiadomość
shemek4 

Wysłany: Pią 20 Cze, 2008   Najlepszy sposob POIEKSZENIA PENISA

No wiec testowalem wszystkie urzadzenia jakie sa na rynku i penimaster pompki kremy tabletkki i nic nie pomagalo tazn.pomoglo lecz nie byl to taki rezultat jakiego bym sie spodziewal wszystko bylo czasowe przestancie kupowac te bzdury jak ja to robilem wiec znalazlem swoj sposob z ktorego jestem zadowlony gdy zaczynalem trening z mym kutasem mialem13.5 cm robie te treningi codzienie od 2 lat po 30 min.dziennie 7 dni w tygodniu po dwoch latach robienia treningow osiaglem 14 cm mam w spoczynku w jak mi stoi 17cm nie polecam zadnych urzadzen tylko stosowac technike dojenia penisa pozdrowienia i zycze przyrostow i duzo cierpliwosci mysle ze warto uzbroic sie w cierpliwosc

[ Dodano: Pią 20 Cze, 2008 ]
Pompka -powieksza penisa tylko na 2-3 godziny przy dluzszym stosowaniu robia sie rozstepy penis wyglada naprawde brzydko zalecam kupic szybko krem na rozstepy i smarowac aby sie zgoily

kremy powiekszajace-powiekszenie czasowe minus takze robia sie rozstepy na penisie

Roznego rodzaju paski PeniMastery i cale te gowno na co stracilem okolo3.500zl straszny bol nie [polecam

za To polecam tabletki PENIS FIT +technika dojenia +cierpliwosc= :lol: :shock:

[ Dodano: Pią 20 Cze, 2008 ]
przed przystapieniem do cwiczen nie robilem zadnej rozgrzewki dlatego moje wyniki sa slabe zalecam goracy recznik owinac na penisa i rozgrzewac go do 8 min po rozgzrewce przystapic do treningu dojenia powodzenia i cierpliwosci zycze przedewszystkim i wtrwalosci mysle ze warto

[ Dodano: Sob 21 Cze, 2008 ]
jeszcze jedna wazna wskazowka dla poczatkujacych przez pierwsze 1,5 tygodnia cwiczenie wykonujemy 15 min. nie dluzej po tym okresie zwiekszamy do 30 min.

Arek22 

Wysłany: Nie 22 Cze, 2008   

Nie jestem zboczony, ale chciałbym kiedyś zobaczyć galerię zdjęć, które potwierdziły by Twoje słowa :wink: Na przykład zdjęcia robione co tydzień z przyłożoną linijką i na każdy widać przyrost. Póki tego nie zobaczę, nie uwierzę w skuteczność ćwiczeń :lol: Wracając do Twoich ćwiczeń, nie miałeś problemów z napletkiem ? W sensie, czy Ci się nie rozciągnął.

shemek4 

Wysłany: Nie 22 Cze, 2008   

Nie mialem problemowo z napletkiem a to pewnie dlatego ze wczsniej zanim zaczolem robic cwiczenia uzywalem naprawde wszystkiego napletek mi sie nie rozciagnol nie mam zadnych z nim problemow powiedz gdzie mam wrzucic zdjecia mojego penisa bo mam zrobione zanim zaczolem robic cwiczenia i obecny stan mego KUTASA

[ Dodano: Nie 22 Cze, 2008 ]
wierz lub nie twoja sprawa wazne ze ja jestem zadowolony i to sie liczy napisalem to wszystko na forum nie dla siebie lecz dla Was abyscie wiedzieli ktoredy droga aby miec wiekszego penisa ja ta droge znalazlem i poprostu sie z wami tym dziele rownie dobrze nie musialem nic pisac i zostawic wszystko dla siebie lec\z dlaczego by nie pomoc innym :D

[ Dodano: Nie 22 Cze, 2008 ]
Arek22 co do linijki mirze Penisa co 4 miesiace a nie co tydzien gdybym mierzyl go tydzien w tydzien to bym sie pewnie poddal a tak po 4 miesiacach widac juz jakies efekty i pojawia sie ten usmiech zadowolenia ze jest faktycznie wiecej

penis.com.pl
tabletki penilarge
Lord1598 

Wysłany: Wto 24 Cze, 2008   

Popieram urządzenia typu peni master andropenis sa bezuzyteczne ...nie jest możliw e stosowanie ich 9 -12 godzin dziennie!!!!uzywałem penimaster przez 8 miesięcy 5 dni w tygodniu po 2-3 godziny i nie uzyskałem zadnego rezultatu..

Arek22 

Wysłany: Pią 27 Cze, 2008   

shemek4, możesz wrzucić tutaj ;)

http://upload.imagefap.com/upload.php

nevernyj 

Wysłany: Pon 07 Lip, 2008   

:) a co to za metoda dojenia penisa?

jak to się robi? ;>

Florek777 

Wysłany: Pon 29 Wrz, 2008   

Zacznij od nalozenia preparatu smarujacego na dlonie i penisa. Chwyc penisa od góry zaciskajac jedynie kciuk i palec wskazujacy w okrag. Pozostale palce powinny byc wyprostowane, poniewaz nie sa potrzebne w cwiczeniu. Chwyt od góry pozwala na objecie penisa kciukiem i palcem wskazujacym jak najblizej podstawy, tusz przy podbrzuszu. Zacisnij lagodnie uscisk i przesuwaj dlon w kierunku glowy penisa. Taki ruch przypominajacy dojenie powoduje przesuwanie krwi i rozciaganie pracia. Gdy zacisnietymi palcami dotrzesz do glowy penisa, zatrzymaj ruch (nie najezdzaj na zoladz).
Chwyc przy podstawie druga dlonia w ten sam sposób i pusc dlon znajdujaca sie przy glowie. Teraz wykonaj dojenie druga reka. Powtarzaj dojenia przez przynajmniej 30 minut.

Hubertttus 

Wysłany: Pon 29 Wrz, 2008   

Najlepszym sposobem powiększenia penisa jest seks z kobiętą ,mądrą kobietą i chcącą jednakowo seksu jak facet.

lapka666 

Wysłany: Wto 07 Paź, 2008   

dokladnie!!! treningi!!! JA CWICZE TRZECI TYDZIEN I URUSŁ MI 2CM!!! serio!!! mam prawie 18cm!!! masakra:))))) link do ksiazki znajdziecie:
http://rapidshare.com/fil...anie_penisa.rar

Arek22 

Wysłany: Czw 09 Paź, 2008   

lapka666, a ty co, nabijasz sobie punkty premium ? :|

AndrzejSnf 

Wysłany: Nie 02 Lis, 2008   

haha :d ... niech sie cieszy... 2 cm to spory sukces ... serio :D

majsterelektro 

Wysłany: Wto 30 Gru, 2008   

ja naprzyklad stosuje tebletki penis fit i robie juz od tygodnia cwiczenia ( dojenie)i widze ze juz mi cos poszło ,najbardziej widac po grubosci.
ale ma cierpliwosc i wiem ze napewno z czasem bedzie lepiej

grubycs 

Wysłany: Pon 19 Sty, 2009   

podajcie te cwiczenia podajcie link albo cos txh :wink:

[ Dodano: Pon 19 Sty, 2009 ]
lapka666 podaj link albo cos zeby zobaczyc te cwiczenia ok thx

penis.com.pl
masturbator
milosz1984
[Usunięty]

Wysłany: Sro 21 Sty, 2009   Powiekszanie

Ja cwiczylem powiekszanie okolo 2 lata z przerwami, najlepszy efekt mialem na poczatku, pozniej roznie, z doswiadczenia wiem, ze pozniej to, ze efekty byly powolne bylo spowodowane intensywnoscia cwiczen ppraktycznie bez odpoczynku bo penis nie mila czasu na regeneracje. Potem zaczalem robic przerwy i dokladniej cwiczyc, i efekty sie poprawily. co cwiczen miesnia pc to erekcje mi wzmocnily bardzo ,ale szybciej dochodzilem czego powodem moglo byc zbyt czeste i intensywne cwiczenie misnia pc ak, ze byl wykonczony i nie mial czsu na regeneracje i byl to powod wczesnego wytrysku. Teraz zamierzam zacza od nowa z treningiem co drugi dzien. zastanawiam sie czy wkrotce nei przejsc na poziom sredniozaawansowany. Mam 18 cm, ale mialem 21 ale to straciem przez to , ze bylem mlody i glupi i bralem sterydy chodzac na silownie, wtedy po kuracji erekcja bya slabasza , szybciej dochodzilem, a penis mniejszy podczas erekcji. Te cwiczenia duzo mi pomogly, trzeba je tylko stosowac rozsadnie i dokladnie jak i dbac zarazem o stan zdrowia i kndycje psychiczna i fizyczna bo to tez wazne.
Opiszcie wasze cwiczenia jak wygladaja i jakie macie efekty - tj. przyrpsty, dlugosc stosunku, czas od kiedy cwiczycie , jakie przerwy, jak z erekcja itp > Te opinie pomoga mi jak inym wybrac lepszy plan cwiczen.

DANIELO12345 

Wysłany: Pią 05 Cze, 2009   

kto chce instrukcje dojenia? znajdzie ja na stronie www.powiekszanie.pl . a kto sie chce skontaktowac w tej sprawie to niech poda jakis namiar gg czy cos.

Odpowiedz do tematu