dziwny problem |
Autor | Wiadomość |
perma Dołączył: 29 Sty 2007 Posty: 7 Skąd: poznań | Wysłany: Sro 03 Cze, 2009 dziwny problem |
|
| mam problem ostatnio pomyliłem się i zamiast kremu pielęgnacyjnego użyłem procto hemolan (lek na hemoroidy)posmarowałem Wacka niewielka ilością dokładnie głowę, przez godzinę nie mogłem osiągnąć wzwodu po godzinie udało sie erekcja wystąpiła ejakulacja również ale pod wieczór zaczął puchnąć, poszedłem spać rano opuchlizna lekko zniknęła , postanowiłem sprawdzić znowu erekcje ejakulacje wszystko wporzadku ale po godzinie opuchlizna była większa niż dzień wcześniej , dzisiaj opuchlizna zmniejszyła się co mam zrobić czekać kiedy opuchlizna zniknie czy isc do lekarza?nie boli nie piecze jakie masci na opuchlizne mogę użyć | |
| |
 |
3tom Dołączył: 11 Lut 2009 Posty: 518 Skąd: polska | Wysłany: Sro 03 Cze, 2009 |
|
| Najlepiej niczym nie smaruj i się przez jakiś czas nie masturbuj. | |
| |
 |
perma Dołączył: 29 Sty 2007 Posty: 7 Skąd: poznań | Wysłany: Sro 03 Cze, 2009 |
|
| wydaje mi sie ze tutaj któryś ze składników tego preparaty poprostu spowodowal obrzek czy cos tam poczekam kilka dni zapyta urologa mam wizyte za 2 tygodnie | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
3tom Dołączył: 11 Lut 2009 Posty: 518 Skąd: polska | Wysłany: Sro 03 Cze, 2009 |
|
| Lek na hemoroidy działa miejscowo znieczulająco i dlatego nie mogłeś osiągnąć wzwodu.
Na pewno działa także na naczynia krwionośne i może dlatego Ci puchnął.
Powinno przejść samo. | |
| |
 |
|