Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     dziwny problem
Autor Wiadomość
perma 

Wysłany: Sro 03 Cze, 2009   dziwny problem

mam problem ostatnio pomyliłem się i zamiast kremu pielęgnacyjnego użyłem procto hemolan (lek na hemoroidy)posmarowałem Wacka niewielka ilością dokładnie głowę, przez godzinę nie mogłem osiągnąć wzwodu po godzinie udało sie erekcja wystąpiła ejakulacja również ale pod wieczór zaczął puchnąć, poszedłem spać rano opuchlizna lekko zniknęła , postanowiłem sprawdzić znowu erekcje ejakulacje wszystko wporzadku ale po godzinie opuchlizna była większa niż dzień wcześniej , dzisiaj opuchlizna zmniejszyła się co mam zrobić czekać kiedy opuchlizna zniknie czy isc do lekarza?nie boli nie piecze jakie masci na opuchlizne mogę użyć

3tom 

Wysłany: Sro 03 Cze, 2009   

:) Najlepiej niczym nie smaruj i się przez jakiś czas nie masturbuj. :D

perma 

wydaje mi sie ze tutaj któryś ze składników tego preparaty poprostu spowodowal obrzek czy cos tam poczekam kilka dni zapyta urologa mam wizyte za 2 tygodnie

penis.com.pl
orgasm contol
3tom 

Lek na hemoroidy działa miejscowo znieczulająco i dlatego nie mogłeś osiągnąć wzwodu.
Na pewno działa także na naczynia krwionośne i może dlatego Ci puchnął.
Powinno przejść samo. :)

Odpowiedz do tematu