Problem czy też nie? Foto |
Autor | Wiadomość |
xxxaixxx Dołączył: 24 Maj 2009 Posty: 4 Skąd: Z udanego stosunku | Wysłany: Sro 03 Cze, 2009 Problem czy też nie? Foto |
|
| Witajcie. Mam pytanie co do wygladu mojego penisa. Napletek sam nie schodzi podczas wzwodu. Gdy sam stanie wygląda to tak :
Gdy zsunę napletek ręką wygląda tak :
No i pytanie : Czy to normalne? | |
| |
 |
randy Dołączył: 08 Sty 2007 Posty: 406 Skąd: Wrocław | Wysłany: Sro 03 Cze, 2009 |
|
| Tak to normalne. Tylko przy zsuniętym napletku (drugie zdjęcie) pod główką widać chyba lekkie przewężenie. Nie uciska Cię nic w tym miejscu?
Pozdrawiam! | |
| |
 |
xxxaixxx Dołączył: 24 Maj 2009 Posty: 4 Skąd: Z udanego stosunku | Wysłany: Sob 06 Cze, 2009 |
|
| Szczerze mówiąc nie dostrzegam tego przewężenia. Nie odczuwam tam bólu. Czyli z moim penisem wszystko ok? | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
randy Dołączył: 08 Sty 2007 Posty: 406 Skąd: Wrocław | Wysłany: Sob 06 Cze, 2009 |
|
| Jeżeli tak, to zgadza się - z Twoim penisem jest wszystko w porządku.
Pozdrawiam! | |
| |
 |
kamil2322 Wiek: 97 Dołączył: 05 Cze 2009 Posty: 1 Skąd: Szczecin | Wysłany: Pon 22 Cze, 2009 |
|
| heh a sam sie zastanawialem czy to normalne tylko troche glupio jak staje i trzeba zsuwac ale ja mam tak ze jak zsune i sie masturbuje to mi spowrotem schodzi ale nie przeskadza w masturbacji mam 16 lat. to normalne? tak sie upewniam | |
| |
 |
|