Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     CWICZENIA PC PROBLEM
Autor Wiadomość
edmundek123 

Wysłany: Czw 28 Maj, 2009   CWICZENIA PC PROBLEM

ja w sprawie tych cwiczen bo mam takie male pytanie chodzi o to ze wlasnie jak sie masturbuje i jak zaciska sie te miesnie to sie przyspiesza dojscie do wytrysku a przy rozluznionych miesniach da sie dłuzej ale w tym sęk ze podczas masturbacji np przy masowaniu zoledzia albo wedzidełka to te miesnie same mi pulsują i sie napinaja i wtedy sie bardziej podniecam ale ciezko to powstrzymac i czy te cwiczenia dadza taki efekt ze bedzie mozna wytrzymac dluzej na rozluznionych miesniach pozdrawiam aha i czy tez tak macie ze przy napinaniu czlonek bardziej pecznieje , cwiczenie tych miesni to koniecznie trzeba przy wzwodzie czy nie bo to chyba te ze jak napne przy wzwodzie to wtedy bardziej krew doplywa bo zoladz robi sie bardziej czerwona i grubieje

ERBIN1398 

Wysłany: Sob 30 Maj, 2009   

Napewno mozesz ćwiczyć mięsień pc w czasie spoczynku a nawet częściej ponieważ mięsień ten aby spełniał swoją rolę musi byc naprawdę mocny aby powstrzymać wytrysk. Naprawde wymaga długiej i solidnej pracy. Działa to tak: gdyż czujesz ze juz dochodzisz zaciskasz ten mięsień z całej siły aby nie doszło do ejakulacji czekasz az napięcie minie i wracasz do gry. Pozdrawiam;-)

edmundek123 

Wysłany: Nie 31 Maj, 2009   

no ok tylko ze mi chodzi dokladnie o to zjawisko samoczynnego napinania tego miesnia co doprowadza np przy masturbacji do szybszego wytrysku czy to normalne i po jakims czasie cwiczen bedzie mozna kontrolowac

penis.com.pl
bathmate
ERBIN1398 

Wysłany: Nie 31 Maj, 2009   

to normalne. każdy tak ma. zauważ że podczas wytrysku masz skurcze które wydalają nasienie na zewnątrz. to jest ten skurcz. więc jak będziesz czuł że dochodzisz zaciskasz ten mięsień napięcie odchodzi. kiedy masz erekcję i zaciśniesz mięsień to erekcja stopniowo ustaje. nie wiem ile trzeba ćwiczyć ten mięsień. nie odpowiem ci na to pytanie. może ktoś innyh będzie znał na to odpowiedz. pozdrawiam

DANIELO12345 

Wysłany: Pon 01 Cze, 2009   

Wiecie co? mam stronkę gdzie jest prawie wszystko www.powiekszenie.pl -ćwiczenia powiększające penisa. Są tutaj informacje takie jak wydłużanie, wzmacnianie erekcji, przeciwdziałanie impotencji, prostowanie itd. na tej stronce jest plik pdf ktorego trzeba kupić . Tam są naturalne ćwiczenia bez rzadnych zabawek itp. ja sobie z ciekawości kupiłem to dawno temu. Myślę , że to sa dobre ćwiczenia i widać po nich rezultaty ale wiadomo że na ezultaty tzeba cierpliwości.

[ Dodano: Pon 01 Cze, 2009 ]
sorki pomylilem sie. www.powiekszanie.pl miało byc

ERBIN1398 

Wysłany: Pon 01 Cze, 2009   

A jak dlugo ćwiczyłeś powiększanie tymi metodami? I czy sa naprawde rezultaty?

geri93 

Wysłany: Wto 02 Cze, 2009   

Cwiczac miesien PC przyczyniamy sie do przyrostu prostaty czyli niedomagania panow w podeszlym wieku a to juz nie brzmi za ciekawie :mrgreen:

DANIELO12345 

Wysłany: Czw 04 Cze, 2009   

z jakies 2 miesiace cwiczylem. jakies tam minimalne efekty byly. wiecej mi sie nie chcialo cwiczyc

[ Dodano: Czw 04 Cze, 2009 ]
i akurat na tej stroie o prostacie tez cos napisali. cwiczenia ktore wplywaja na zdrowie i kondycie prostaty. nawet cwiczenia poprzez ktore mozna sie nauczyc w pelni kontrolowac wytrysk.

geri93 

Wysłany: Czw 04 Cze, 2009   

Danielo chyba nie wiesz oczym piszesz ja podciagnelem to pod sarkazm ten miesień PC tu masz kolege ktory probuje z tym walczyć
http://www.penis.com.pl/forum/viewtopic.php?t=5160

Odpowiedz do tematu