Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Wpadka?
Autor Wiadomość
matiek 

Wysłany: Pią 29 Maj, 2009   Wpadka?

Witam. Mam taki problem i po prostu juz nie wiem gdie mam pisac i pyta sie wiec postanowilem tu.. Wiec ostanio podczas zabaw z moja dziewczyna z mojego malego wydziela sie preejakulat ... i nie wiem czy przez przypadek to nie dotklem swoimi palcami tego... po czym mialem je w jej malej ... ale pomyslalem o tym wlasnie ze moge miec palce z tego mokre wiec je obtarlem i wysuszylem po czym dopiero wsadzilem w to o to cieplutkie miejsce... dodam iz moja dziewczyna byla przed okrezem jakies 3-4 dni tak miala wyliczone ... dzis jest 3 dzien po wyznaczonym terminie a okresu jak nie bylo tak nie ma ... czy moglem doprowadzic do tego ze wpadlem czy to tylko jej przesuniec w kalendarzyku ... jak myslicie? prosze o odpowiedz ...

BASF 

Wysłany: Sob 30 Maj, 2009   

Nie zostało dowiedzione, że preejakulat może zawierać plemniki, co umożliwiłoby zapłodnienie
W badaniach klinicznych na małych grupach pacjentów z prawidłową ilością plemników w ejakulacie stwierdzono, że preejakulat w ogóle nie zawierał plemników lub zawierał ich bardzo małe ilości, do tego o upośledzonej ruchliwośc, które nie mogą spowodować zapłodnienia, a także plemniki martwe.

To, że okres się spóźnia to nie znaczy, że moze być w ciąży. Zapytaj swojej dziewczyny co ma wpływ na opóźnienie okresu. Jeśli wie to rozwieje Twoje wątpliwości.

matiek 

Dziekuje slicznie za pomoc :) a z tego co sie dowiedzialem i sam zauwazyle to strasznie duzo stresu osatnio przezywala zwiazanego ze szkola ... wiec mozliwe ze to od tego :) pozdrowionka :)

penis.com.pl
orgasm contol
BASF 

matiek napisał/a:
duzo stresu osatnio przezywala zwiazanego ze szkola

To może być jedna z przyczyn.

randy 

Małe sprostowanie.

BASF napisał/a:
To, że okres się spóźnia to nie znaczy, że moze być w ciąży.

To, że się okres spóźnia, nie znaczy, że jest (że musi być) w ciąży. Bo z tego co mi wiadomo to spóźniający się okres jednak jest jedną z objaw ciąży.

BASF 

randy napisał/a:
Małe sprostowanie.

BASF napisał/a:
To, że okres się spóźnia to nie znaczy, że moze być w ciąży.

To, że się okres spóźnia, nie znaczy, że jest (że musi być) w ciąży. Bo z tego co mi wiadomo to spóźniający się okres jednak jest jedną z objaw ciąży.

randy jakoś nie skumałem tego co napisałeś.

aj2 

koleżance koleżanki niedawno spóźnił się 3 tygodnie. A koleżance około tygodnia. Obie podejrzewały ze wpadły. Miały ku temu powody by tka podejrzewać.

randy 

BASF, nie wiem jak inni, ale ja Twoje zdanie odebrałem tak, jakbyś chciał powiedzieć, że przyczyną opóźniającego się okresu może być wiele czynników, ale na pewno nie będzie to ciąża. Że ciąża i brak okresu nie są ze sobą w żaden sposób powiązane. IMHO trochę niefortunne dobranie słów w pogrubionej części zdania.

BASF 

Może trochę chaotycznie to napisałem. Zabrakło powyżej 3 wyrazów. Trochę pogubiłem myśli. Zdarza się...

To, że okres się spóźnia to nie znaczy koniecznie, że moze być w ciąży. Zapytaj swojej dziewczyny co ma wpływ na opóźnienie okresu oprócz ciąży. Jeśli wie to rozwieje Twoje wątpliwości.

Teraz jest dokładnie tak jak miełem napisać.

matiek 

Wysłany: Pon 01 Cze, 2009   

Dowiedzialem sie wlasnie ze mozliwe jest ze ten caly okres opoznia sie rowniez przez to ze zazywala ostatnimy czasy antybiotyk gdzyz miala angine... tylko nie wiem dlaczego tak jest ze zazywala go jeszcze w kwietniu znaczy na koncowce i teraz dopiero sie tak dzieje jak dzieje... do dzis tego okresu nie ma ...

3tom 

Wysłany: Pon 01 Cze, 2009   

matiek, nie martw się, jeszcze nie było ciąży z palca.

Odpowiedz do tematu